Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה בניסיון למצוא רכב שיענה על הדרישות הבאות:

- רכב מסחרי בעל כושר העמסה של לפחות חצי טון

- אפשרות להסעת ארבעה נוסעים

- שני הדרישות אמורות לבוא במקביל ולא אחת על חשבון השניה

- בתקציב של עד 10,000 לרכישה בלבד

- בנזין נגד דיזל - דיזל, אך לא החלטה סופית

שני האופציות היחידות שקופצות לי בראש הם רנו אקספרס או מיצובישי L200 מתצורת תחילת שנות ה90, מה תוכלו לספר לי עליהן מבחינת יתרונות/חסרונות או שיש לכם אופציות אחרות?

תודה,

עידן.

פורסם

אם רצונך בדיזל קח בחשבון גם את הסיטרואן C-15

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה דעתך על סובארו טנדר?

הרבה חלקים זמינים ולא יקרים וגם הרכב נחשב לאמין. מאחורה אפשר להושיב ארבעה אנשים וגם הספסלים מתקפלים להעמסת ציוד.

פורסם
מה דעתך על סובארו טנדר?

הרבה חלקים זמינים ולא יקרים וגם הרכב נחשב לאמין. מאחורה אפשר להושיב ארבעה אנשים וגם הספסלים מתקפלים להעמסת ציוד.

אני מתכוון לטנדר שיוכל לשמש משפחה.

תסכים איתי שאת הילד בן 5 של הבחור שלו אני מסייע לא יסכים לשים מאחורה בטנדר ובמקרה של תאונה להפצע קשה ואף למות.

שאני מתכוון לנשיאת 4 נוסעים זה 4 נוסעים חגורים וישובים במושב.

פורסם

רוב הרכבים שתמצא בסכום כזה יהיו במצב די רעוע מכיוון שמדובר בכלי רכב מסחריים אשר משמשים ככלי עבודה. במקומך לא הייתי מחפש אחרי דגם ספציפי אלא אחרי כל סוג של טנדר במצב טוב.

רכבים אפשריים: מיצובישי L-200

GMC סונומה

רכבים מהסוג שאתה מחפש נמכרים הרבה מתחת למכירון והמחיר תלוי במצב שלהם.

אני זוכר שפעם ראיתי גרסה ארוכה עם ספסלים של סוזוקי סמוראי אולי היא גם אופצייה בשבילך למרות הנפח מנוע הקטן.

• תוכן חדש...