Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם,

עצרו אותי היום שני בוחני רכב לצורך בדיקה של הרכב שלי מסוג סיטרואן קסנטייה שנת 1994 ידנית נפח מנוע 2 ליטר.

ממצאים:

1. בלם יד תופס גבוה

2. דוושת בלם למטה עד הסוף

3. נזילות שמן ג'נט קדמי שמאלי

4. נסיעת מבחן רק שלושה גלגלים ננעלו

5. צמיגים קדמיים שחוקים

6. כיוון פרונט

כפי שאתם יכולים לנחש מהרישיון רכב נפרדתי עד טסט חוזר (ולא עזר שאמרתי לו שבמרץ צריך להעביר טסט).

נפרדתי מהרישיון נהיגה שלי עד מפגש עם קצין מחר בבוקר. סמל סעיף 6405, נקודות 8.

שאלות:

1. מה גובה הקנס שצריך לצפות לו??

2. מבקש אישור לצעוק על המוסכניק שלי מחר בבוקר. הוא טיפל באוטו השבוע אחרי שאמרתי לו שעליתי על בור, טיפל בהידראוליקה והחליף תותבים להגה.:evil:

3. האם אפשר למסור את הרכב לגריטה??

4. האם יחזירו לי הרישיון??

תודה מראש,

אוהד

פורסם

כול הכבוד לבוחנים, פחות פצצה מתקתקת על הכביש !

לפי התאור, יש לך תקלת בלמים. תצטרך לגרור הרכב למוסך.

רענן

פורסם

סעיף 6405 כולל 8 נקודות והזמנה לדין.

קנס כספי לא מצויין בחוברת נוסחי אישום של משטרת ישראל.

זה נתון להחלטת השופט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל הכבוד לבוחנים? אולי במקרה הזה, וגם פה אני בספק אם חצי מזה לא המציאו.

מצטער אבל אני כבר הבנתי שבוחני רכב ממציאים כל כך הרבה תקלות ברכבים שזה פשוט לא הגיוני.

לדוגמה, בתקופה שהיה לי אופנוע, חבר קנה אופנוע שטח חדש מהחברה (באופנוע שטח אין הרבה פלסטיקה, אחרי הכל הוא מיועד לנפילות בשטח).

בנסיעה שגרתית עצרה אותנו ניידת, ומשם יצא בוחן תנועה, הרגשנו שלא היה לנו מה לפחד מכיוון ששתי האופנועים חדשים ואין בהם שום דבר לא חוקי או שבור.

להפתעתנו הרבה, הבוחן תנועה ניגש אלינו, ואומר לחבר שלי האופנוע שלך מורד מהכביש, כששאלנו על מה, הוא ענה - חוסר בפלסטיקה :shock:

ולא חסר מקרים כאלה, באמת.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
כל הכבוד לבוחנים? אולי במקרה הזה, וגם פה אני בספק אם חצי מזה לא המציאו.

מצטער אבל אני כבר הבנתי שבוחני רכב ממציאים כל כך הרבה תקלות ברכבים שזה פשוט לא הגיוני.

לדוגמה, בתקופה שהיה לי אופנוע, חבר קנה אופנוע שטח חדש מהחברה (באופנוע שטח אין הרבה פלסטיקה, אחרי הכל הוא מיועד לנפילות בשטח).

בנסיעה שגרתית עצרה אותנו ניידת, ומשם יצא בוחן תנועה, הרגשנו שלא היה לנו מה לפחד מכיוון ששתי האופנועים חדשים ואין בהם שום דבר לא חוקי או שבור.

להפתעתנו הרבה, הבוחן תנועה ניגש אלינו, ואומר לחבר שלי האופנוע שלך מורד מהכביש, כששאלנו על מה, הוא ענה - חוסר בפלסטיקה :shock:

ולא חסר מקרים כאלה, באמת.

זה אופנוע שטח מה אכפת לכם אם הוא מורד מהכביש? :lol::wink:

מקסימום יתפוס אותכם שוטר בדיונה תגידו לו אדוני השוטר אומנם הוא מוריד מהכביש אבל לא אמרו שום דבר על הדיונה באשדוד :-)

פורסם

מה גורם לך לחשוב שבוחני תנועה של משטרת ישראל לא עובדים בשבת?

אלה בפירוש היו הבוחנים, כי הסעיף 6405 מותר לרשום רק לבוחנים, בצירוף של טופס הורדת רכב מהכביש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן . בוחנים!

פצצה מתקתקת עלאק, הרכב יצא מהמוסך השבוע! השבוע! אם הרכב לא תקין אני צריך לקרקף את בעל הבית שנתן לנסוע ברכב לא תקין.

אוהד

פורסם

שלום שלום,

זה סיטרואן עם מערכת הדראולית. וכן הוא טיפל בהדראוליקה. וכן אם המוסכניך טיפל בהגה אז הוא בטח פירק את הגלגלים (הוא החליף בוקסות של ההגה). ואם הוא מפרק את הגלגלים אני מצפה שיגיד על שחיקה לא אחידה , ועל נזילת שמן הדראולית מהם.

וחוץ מזה אם אתה מטפל בהגה את לא עושה סיבוב מבחן?? אין לך אחריות לרכב תקין בטיחותית??

אוהד

פורסם
כן . בוחנים!

פצצה מתקתקת עלאק, הרכב יצא מהמוסך השבוע! השבוע! אם הרכב לא תקין אני צריך לקרקף את בעל הבית שנתן לנסוע ברכב לא תקין.

אוהד

אתה לא צריך לקרקף אף אחד !

כול שהיית צריך זה לדווח לבוחנים ולהציג קבלה שהרכב עבר טיפול במוסך.

במקרה כזה, מחר היה מגיע בוחן או שבעל המוסך היה מזומן לחקירה.

בעל מוסך מחויב לא לשחרר רכב עם תקלה בטיחותית.

לחילופין ליידע אותך ולהחתימך על הוצאת הרכב עם הליקויים הבטיחותיים.

רענן

פורסם
לא יודע מה. פשוט היה נראה לי שהבוחנים פעילים רק בימי חול.

24/7 365.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...