Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

נתנו לי את הרישיון נהיגה בחזרה. הצגתי לקצין את הקבלה של התיקון, ואמרתי שאני מבין במחשבים ולא במכוניות.

יש לי משפט ביוני, מה מצפה לי חוץ מ8 נקודות?

יש לי עבר תעבורתי בעייתי מעט, 250 ש"ח קנס על מהירות לפני שנה (אין נקודות) ופעמיים 750 ש"ח מהירות לפני עשר שנים פחות או יותר.

האם אני צפוי לחלוק את התא עם קצב?? מה גובה הקנס??

בברכה,

אוהד

פורסם

זה לא עבר תעבורתי בעייתי.

הבעיה היא שלא קיבלת הורדה "רגילה", ההורדה של הרכב היא על ליקויים מסוכנים.

הרכב שלך לא היה במצב תקין לנהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אליו היו מורידים את הרכב על סעיף רגיל, הוא היה מקבל 1000 ש"ח קנס.

תשמור טוב את הקבלות מהמוסך עד למשפט, תלך גם עכשיו מהר ותסדר את הבעיות\תוריד את הרכב מהכביש (מה שתמצא לנכון לעשות).

יכול להיות שלנוכח הנסיבות תצא מהמשפט עם נזק לא גדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

או 250 ש"ח.

תלוי בליקויים שיש, ובשיקול הדעת של הבוחן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מקווה שלשופט יש טיפת שכל בראש והוא יבין שאם הרכב שלך נוסע עם ליקויים מסוכנים מי שצריך להשפט זה הטסטר במכון הרישוי והמכונאי שלך ולא אתה.

הרבה פעמים התקלות "החמורות" האלו שמוצאים הבוחנים הן למעשה לא כאלו חמורות והם לא פעם מנפחים ומבלפים.

מה גם שאם תדעו מה ההכשרה של אותם בוחנים - אתם תשתינו מצחוק. ידע במכונאות הוא לא תנאי בסיסי להפוך לבוחן רכב במשטרה.עושים לך איזה קורס חפיף ויאללה תתחיל לחפש נזילות ושקרים.

פורסם

לכל מטבע יש שני צדדים.

או שהמכון אכן היה "חאפר וחיפף" את הרכב ולא בדק אותו כמו שצריך.

או מקרה "אחר" שבגללם סוגרים מכוני בדיקה.

ל'

פורסם
או 250 ש"ח.

תלוי בליקויים שיש, ובשיקול הדעת של הבוחן.

ל'

לא,

בעיות בלמים זה ליקוי בטיחותי.

בוודאות היו רושמים סעיף 6055 "איסור שימוש רכב לא תקין " = 1000 ש"ח ללא נקודות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום שלום,

הרכב יצא ממוסך לא ממכון בדיקות לכן אין מה לחפש את מכון הבדיקות.

אני מבין שבמשפט צריך לעשות פרצוף של אהבל להגיד לשופט שהאוטו בדיוק יצא מתיקון ואני לא מבין מה רוצים ממני.

ואם השופט ישאל למה הגעת למוסך, אז אגיד לו שעליתי על בור גדול מספר ימים קודם והרגשתי בעייה עם ההגה.

ואראה לו את הקבלה.

ואסביר לו שאני חשבתי שהמוסכניק לא יתן לי לנסוע אם יש בעיות נוספות כי הידע שלי במכונאות רכב הוא צ צ צ נ נ נ וווע .... :shock:

ולקוות שהשופט לא ירצה לעשות ממני דוגמא ומופת.

אוהד

פורסם

להעמיד פנים של אהבל ו/או מסכן, זה הדבר האחרון שאתה צריך, השופטים לא מתרשמים מזה...

תהיה ענייני, פרקטי, תסביר מדוע האחריות לתיקונים אלה לא חלות עליך כי אם על המוסך המטפל, לראיה תציג את החשבונית (רצוי מאוד מקורית אבל לא חייב), ואם היא בסמיכות למועד שבו הורד הרכב מהכביש אז מה טוב.

אגב, המקור החוקי לאחריות המשפטית שחלה עליך היא במסגרת עבירה של אחריות קפידה (אם יהיה צורך, אסביר את המשמעות).

שווה אולי לבדוק אפשרות לעסקת טיעון ולא להגיע כלל למשפט.

פורסם

מנהל משרד רישוי בדרום חשוד בהקמת רשת שסייעה במתן רשיונות לנהגים בשלילה

על פי החשד הוא הפעיל רשת שעסקה בהסדרת היתרי נהיגה לאנשים שנפסלו מלקבל רישיון נהיגה תמורת כסף. בנוסף, נחשפה פרשייה בה בוחני נהיגה העניקו רישיונות נהיגה והעבירו מבחני רישוי, "טסטים", לרכבים פרטיים ומשאיות תמורת שוחד.

פורסם היום בחדשות האינטרנט.

ל'

פורסם

רגע,

אני לא מבין באמת,

בהנחה שאני אדם רגיל מן היישוב, שנוהג לבצע טסט כנדרש בחוק, מטפל במוסך מורשה כאשר יש לי תקלה (אני לא באמת יודע מה התקלה אם מתרחשת, אם יכול פשוט לתאר אותה למוסך...),ונתפסתי ע"י בוחן לבדיקה שגרתית.

בהנחה שאכן יש בעיה רצינית בבלמים, ולרכב אסור לנסוע אלא בגרירה. זה ברור לי בהחלט.

אבל מקבלים גם נקודות? כיצד אני אמור לדעת שיש בעיה? (אלא אם זאת בעיה רצינית שאי אפשר שלא לחוש בה...)

האם אני אמור לחפש נזילות מתחת להגה בכל בוקר?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תסתכל על הליקויים שפותח השרשור כתב.

כאשר דוושת הבלם שלך יורדת עד הסוף צריכה להידלק אצלך נורה שמשהו אינו כשורה ברכב.

לא צריך להיות בוחן רכב כדי לדעת זאת.

ל'

פורסם

ההוי אמיצים ואמיצות,

1. הרכב תוקן. נזקים 2700 +-. הוחלפו גלגלים קדמיים, שופצו קליפרים מקדימה (עקב נזילה) ועוד מספר דברים קטנים.

2. הרכב בולם יותר טוב.

3. המוסכניק הזהיר אותי שאם אמשיך לנסוע על בורות אני אפרנס אותו עוד הרבה שנים. :twisted:

איך יוצא מהמשפט במינימום נזקים? האם אפשר לבטל אותו?? האם לשלוח מכתב ליועץ המשפטי לממשלה ולבקש עיכוב הליכים?

בברכה,

אוהד

נ.ב. דוושת הבלם נשארה אותו הדבר, כי בקסנטיה היא תמיד יורדת למטה..:shock:

• תוכן חדש...