Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי סופר לאנסר 1994

לא מזמן פתחתי שירשור על שהחלפתי רדיאטור לרכב הרכב נסע מאז לפחות 300 ק"מ בלי בעיות

היה טפטוף קטן של מים מהצינור העלייון שמתחבר מהרדיאטור למנוע אבל האזיקון הודק והבעיה נפתרה

למיטב זיכרוני שהחלפנו את הרדיאטור הצינור התחתון היה בריא ושלם מלבד חלק קטן באמצע הצינור שהיה לח כזה ( הגומי היה משחתי , יבש אבל משחה כזו בחלק ממנו ) עכשיו אחרי מספר נסיעות של בערך 300 ק"מ המנוע התחמם וראיתי שהמים בורחים מהצינור

הכנסתי את האצבע לתוך הצינור ממש היה קרע בדיוק באיזור הזה שהיה משחתי

קניתי צינור עליון ותחתון חדשים , ותכף אני מחליף אותם.

יש סיבה אחרת שהמים ברחו משם מלבד זה שהצינור היה לא תקין ?

זאת אומרת יש סיבה שצינור חדש מהודך היטב יקרע שוב בגלל לחץ או משהו כזה ?

הכוונה אם יש עוד משהו שיכול לגרוף לצינור להתפוצץ?

פורסם

הפקק של הרדיאטור יכול לפוצץ לך את הצינור עם הוא לא בלחץ המתאים, בדוק עם הצינור החדש מתקבץ אחרי נסיעה שהאוטו חם.

פורסם

עדכון:

הוחלפו צינורות תחתון ועליון

הצינור העליון חם מאוד ובלחץ סביר ( קשה )

הצינור התחתון ממש מנופח ומרגיש כמו בלון ( הוא בגודל המתאים לא מוגזם אבל המרקם שלו מרגיש כיאלו הוא תפח ובלחץ גדול מאוד)

לגבי הטרמוסטט פירקתי בהחלפת רדיאטור והוא נפתח ונסגר בחום וקור והוא כנראה לא תקוע

החלפת פקק מחר תתבצעה ואני מקווה שהבעיה תיפתר

אגב בכל פעם שהמנוע קר ( לילה שלם ) לאחר פתיחת המכנסה של הרדיאטור שהמנוע קפוא ולא מונע נשמע וואקום מאיזור הרדיאטור

צריך להיות וואקום כזה?

פורסם

מתיאורך עושה רושם שמערכת הקירור בונה לחץ יתר למנוע ולכן הצינורות התנפחו.

האם לאחר החלפת הרדיאטור ונוזל הקירור ניקזת אוויר ? אם לא,נקז אוויר וחזור לדווח.

אם נוקז אוויר,יש בעיה אחרת וצריך לבדוק מה הסיבה לבניית לחץ היתר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלומי תפסיק לחפור על הבעיה! עם אבא בוחן רכב וחבר כמוני לעבודה חצי מכונאי , הכל בסדר, היית מריך להחליף את הצינורות ביחד עם החלפת הרדיאטור.

• תוכן חדש...