Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי לענות על השאלה כי אני לא יודע איך בקר הUSB שלו עובד.

אני בזמנו היתי משתמש במתאם USB שהיה הופך כל התקן IDE או SATA או SCASII לכונן חיצוני בין אם מדובר בHDD או CDROM או טייפ גיבוי וכו' וכו' - ספק כוח חיצוני שמתחבר למתאם שיוצא ממנו USB למחשב מצד אחד וחיבור מתאים לHDD מהצד השני.

הבעיה היתה שאם הייתי מחבר את הUSB לפני שספק הכוח הרים את הHDD ונתן לו לזרוק את הסנכרון שלו - הוא לא היה מזוהה ע"י המחשב

כל עוד הHDD היה נשאר דלוק - זה המשיך לעבוד אבל ברגע שהייתי מכבה אותו - הייתי צריך לחכות שוב לחיבור של המתאם עצמו רק אחרי שהHDD נתן רעידה (שזה אומר גם שהוא שולח את ביט הסנכרון שלו).

במובן הזה אני יודע שיש שיטה לתמוך בהתקני USB אחרי תרדמת אבל זו כבר שאלה של אפליקציה לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

כנראה שלא ניסחתי את השאלה נכון... השאלה היא לגבי הHDD בלבד, האם כל זמן שמחובר מתח חיצוני הוא יכנס לתרדמת או לא, האם כאשר ממשק הUSB מכובה (כלומר הPC\טאבלט בתרדמת) הHDD נכנס למצב שינה ללא תלות במתח החיצוני.

פורסם

המנוע שלו פשוט ימשיך להסתובב על ריק.

מכל הדיסקים החיצוניים שזכור לי אין שום בעיה פשוט הספק של הHDD נשאר דולק קבוע.

אולי HDD SSD יצרוך כמות זרם כל כך קטנה שזה לא יפריע לך בכלל שהוא ישאר פועל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדיוק

אבא שלי כבר שנים משתמש בכונן חיצוני והוא מכבה ומדליק את המחשב אני מעולם לא זוכר שיצא לי לראות אותו מכבה את הHDD.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין מושג לאיפה זה כבר התקדם מבחינת נפחים, אבל יש כרטיסי SD עם WIFI מובנה שזו אופציה מעניינת אחת, ובCES קינגסטון הכריזו על thumb drive של טרה...

עריכה:

אין היום בעיה להפוך טאבלט/סמארטפון לסטרימר מדיה 3G או wifi של המדיה שקיימת בבית. אפליקציית VLC סטרימר היא חינמית, ויש גרסאת PRO ב15$, כנ"ל itunes REMOTE לאנדרויד שעולה כסף, אבל מנסיון שווה כל גרוש (הייתה לי גרסא פרוצה ונקנתה מאוחר יותר), היום אני כמעט לא משתנש בסלולרי בנגן, אלא רק לאחרונה חזרתי להשתמש בו.

ועוד דבר אחרון, לכל מי שרוצה, נתקלתי לאחרוה בutorrent לאנדוריד... just sayin'

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יאפ

יו-טורנט לאנדרואיד + BSPLAYER לאנדרואיד == הורדת כתוביות בכל שפה לכל סרט שתורידו דרך הBSPLAYER

לראש צוות שלי יש NOTE II וזה פשוט עובד מ-ד-ה-י-ם

Pioneer TS-X150

פורסם

טכנית, אנחנו פשוט רואים את הדעיכה של הצורך בחומרה ייעודית יקרה, ועליה של יכולות התוכנה?

כרגע, בשביל מערכת מולטימדיה איכותית לרכב כל מה שצריך זה בעצם DSP, פשוט יותר או מתקדם יותר יותר זה כבר עניין של בחירה... תוסיף לנקסוס את הdock היעודי, ואתה נמצא במקום טוב להתחיל איתו...

Stay tuned

פורסם

בדיוק - טכנולוגיה זה שם המשחק.

היכולות עולות, העלות יורדת

אתה לא תוכל להרשות לעצמך דירה - אבל יהיה לך אוהל היי-טק אחו-שקשוקי!

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

במחשבה נוספת, אפילו אחסון זה לא הכרח, עם אתרים כמו jango, groove shark, pandora ודומיהם. אגב, למי רוצה גישה לאתרים מחו"ל אני ממליץ על tunnelbear. תוכנת פרוקסי שלא מצריכה שום ROOT ונותנת אופצה להחבר לשרת UK או US. אני הולך להזמין ככה את הנקסוס LG במחיר של גוגל סטור. הבעיה היחידה היא, שללא תשלום מקבלים רק 500 מגה חודשיים. 50$ מאפשרים גלישה לא מוגבלת לשנה, ויש תמחור עוד יותר ול רק למכשירים ניידים.

Stay tuned

פורסם

בדיוק - טכנולוגיה זה שם המשחק.

היכולות עולות, העלות יורדת

אתה לא תוכל להרשות לעצמך דירה - אבל יהיה לך אוהל היי-טק אחו-שקשוקי!

:-P

ראית לאחרונה איזה RVים אפשר לקנות? מי צריך בית? ככה יהיה לי מאדר פאקינג בית נייד היי טק

Stay tuned

פורסם

אל תדאג - ברגע שיעלו על הקטע, שכירות של אזור עגינה והתחברות לתשתיות תעלה לך כמו שכירות

את הכל יהפכו כאן ללא משתלם, הכל.

לפחות אפשר לקנות טאבלט :?

Pioneer TS-X150

פורסם

לגבי חיבור HDD, שימו לב שצריך שיהיה פורט של USB HOST. מחבר USB רגיל לא יעזור. אאל"ט בנקסוס זה USB HOST, למרות שהוא מגיע ללא מתאם. בכל אופן צריך כנראה ROOT. מצד שני אין לו MHL.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לכל המוצרים האלו יש חיבור של USB HOST..

מה שמאפשר MASS STORAGE DEVICE , או ציוד פריפריאלי כמו מקלדת / עכברוש

אגב הdream machine שלי הוא

דאבלדין , "רגיל" (דיסקים ורדיו רגיל ) , מערכת הפעלה IOS 5 (או גבוהה יותר ) ,עם יכולת 3G ו WIFI וגם 64 ג'יגה זיכרון .

לפני שאתם "צועקים" , אז תתקין אייפד מיני אצל ברכב , זה רק חצי עבודה, עדיין החיבור שלו עם מערכת הקול הוא דרך LINE OUT בודד או המהדרין דרך פרוססור (אבל זה כבר סיפור אחר ) , אני פשוט הייתי רוצה לעשות הכל דרכו , כולל שליטה ברדיו , בכיוונים של הסאונד (אקולייזר, חיתוכים , תיקוני זמן ושאר ירקות ) , דיבורית, מצלמת רוורס , MULTI ZONE VIDEO (מציל מחפירות בנסיעות ארוכות )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...