Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו -

זה יכול להיות מאוד מעניין ליישום ברכב

http://dx.com/p/mk808-dual-core-android-4-1-1-google-tv-player-w-1gb-ram-8gb-rom-wi-fi-tf-hdmi-160535

קטן מאוד.

יציאת HDMI גם לאודיו גם לוידאו

תומך בהתקני SD, USB וניתן לחבר גם עכבר, גם מקלדת וגם שלט רחוק

גם WIFI וגם 3G

אנדרואיד 4.1

בעלות אפסית אפשר לבנות כאן משהו טוב.

ויש גם טאבלט מגניב של ONDA שנראה לי מאוד מעניין גם כן

http://dx.com/p/onda-v712-7-0-capacitive-screen-android-4-0-dual-core-tablet-pc-w-wi-fi-hdmi-camera-silver-156587

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

זה לא חדש, בגדול זה טבלט ללא מסך . אם אפשר להצמיד לזה מסך מגע של CARPC , זה יכול להיות באמת אלטרנטיבה לHU , רק צריך לדאוג לחיבור אינטרנטנט .

לפני זמן מה פתחתי כאן שרשור (שמנהלי הפורום החליטו לסגור אותו :x ) על HU מבוססים אנדרואיד ,

צריך לזכור

א. אין לזה זיכרון עצמאי כלומר צריך להזרים לתוך זה את המדיה באיזה שהיא צורה אם בצורה של תקשורת WIFI או בצורה של חיבור התקן USB (גם כרטיס זיכרון עונה להגדרה הזאת )

ב. כאמור חיבור לאינטרנטט (כל פעם תעביר את הסמרקפון ל מצב טטרינג ? )

ג. אני לא יודע אם אפשר למעשה להתקין כל אפליקציה על זה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני מתאר לעצמי שאפשר להתקין על זה אפליקציות, לא זכור לי אנדרואיד מוקשח לא?

מעבר לכך הבנתי שהוא תומך 3G אבל יכול להיות שפספסתי כאן ואז כן, יהיה צורך להעביר את הטלפון לטט'רינג - למרות שזה לא כל כל נורא, אתה צריך את זה רק בשביל GPS ובשביל רדיו אינטרנטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק קיבלתי כזה, חביב לאללה.

אכן לא תומך ב3G אלא רק בווייפיי, אבל כן ניתן להתקין תוכנות על זה ואפשר לחבר דיסק און קי \ מיקרו SD

(בהנחה שמדובר באותו דגם, זה נראה אותו דבר אבל אני קניתי מפוקאל פרייס)

פורסם

זה בדיוק היתרון האדיר בNEXUS 7, אתה מקבל מכלול שלם בסכום נמוך (250$) כולל מסך הרבה יותר איכותי מכל LILLIPUT, כך שבשורה התחתונה יחידה ב53$ ללא מסך תהיה הרבה יותר יקרה ובנוסף עדכוני תוכנה סביר להניח שלא תקבל בעתיד (אולי בודדים).

לגבי טאבלטים סינים אני לא מוכן לגעת, אחרי שהתנסיתי ב"ספינת הדגם" של AINOL שנחשב לאיכותי בין הסינים אני אוותר על התענוג (משפט הזוגלובק המפורסם...).

פורסם

אני מצטרף לפאסט-גי'טי, אני לא מוצא סיבה לגשת היום למערכת זולה מבוססת אנדרויד אחרת מהנקסוס 7. אחרי 5 שנים עם IDA-X100, יש איזשהי בעיה במחבר בין האייפוד לבין הHU, אם יתברר שמדובר על הHU, אני אחליף לנקסוס, למרות שלצערי אני אצטרך לוותר כרגע על הPXA-H100, אני ארוויח GPS מובנה ודיבורית BT מובנה בתוך המכשיר. יתכן מאוד שאני אלך על הקופה ואקח 10.1 שיתנייד איתי כשאני מסיים ברכב. כרגע אני רק מקווה שהמערכת בדר ורק האייפוד נדפק, כי אני ממש לא רוצה להוציא כסף מיותר...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שמת לב ללינק שהעליתי לטאבלט של ONDA? מה דעתך לגביו? 150 דולר כולל משלוחה...

Pioneer TS-X150

פורסם

רק עוד 100 דולר זה דבר מאוד יחסי.

רק עוד רכב במשפחה, רק עוד ילדה, רק עוד תריס+מנוע בחלון בחדר שלה + רק עוד IROBOT + רק עוד נופש + רק עוד טסט + טיפול + שיוף פנסים... אתה מבין לאן זה הולך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, כפי שרשמתי לפני, נכון ש100$ זה הרבה כסף, אבל ב100$ אתה מקבל מסך הרבה יותר איכותי (עבורי זה קריטי), עדכונים (קהילת פיתוח גדולה), 32GB זיכרון וחומרה חזקה יותר.

פורסם

בעיני קהילת הפיתוח זה הדבר הכי חשוב.

עד כמה המסך באמת יהיה יותר איכותי מבחינת העין או היד - אני לא יודע.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא כל מסך שרשום עליו IPS HD הוא באמת איכותי., קיימים הבדלים מהותיים במסכים, אל תשכח שבנוסף קיימת שכבת הטאצ שגם היא בסופו של דבר גורם ישיר באיכות המסך הכללית.

במידה והקינדל פייר היה פרוץ לגמרי ,יש סיכוי טוב שהייתי מזמין אותו, יש לו מסך RETINA שעושה רושם

יותר איכותי מהנקסוס (ע"פ השוואות ישירות ביניהם).

תבין, לא שאני צופה בסרטים\סרטונים בזמן נסיעה אבל אני מאוד נהנה ממסך איכותי שגם ביום נראה נהדר והטאצ עובד

בצורה מהירה וחלקה.

פורסם

תקרא את היבוקורות על האונדה, דווקא המסך מקבל שם רק תשבוחות.

מה איכפת לי מ32 גיגה זכרון פנימי אם אני יכול לחבר לו HDD חיצוני? רוב החסרונות שמציינים לגביו הם דברים קטנים מאוד - הדבר היחידי שממש מפריע לי שם זה תלונה על איכות הכפתורים

אבל הצלחת לשכנע אותי שה100 דולר השקעה הנוספים שווים את קהילת הפיתוח החזקה שעומדת מאחורי הנקסוס - זה בטוח.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני פחות סומך על ביקורות, כפי שרשמתי לך כבר נפלתי יותר מפעם אחת בהתבסס עליהן, אל תשכח שתנאי הבדיקה שלנו הם בשמש.

אגב, התייעצות בעניין HDD, אתה בטח מכיר HDD שפרט למחבר הUSB מכילים חיבור נוסף עבור מתח חיצוני,

השאלה היא במידה ואני מחבר מתח קבוע לHDD מהסוג הנ"ל הוא לא יכנס למצב "שינה עמוקה" כאשר הטאבלט\PC כבוי??

פשוט ,אני ממש לא חושב שניתוק המתח בכל נסיעה "בריא" עבורו., תקן אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...