Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

כבר תקופה די ארוכה רועד לי ההגה בזמן נסיעה במהירות גבוהה.

המוסכניק שלי "ניסה לסדר" את זה מספר פעמים, החלפתי את כל הצמיגים לצמיגים חדשים (עשיתי איזון גלגלים) וכלום לא עוזר.

הוא רועד בערך בין 90-105 אחרי זה רועד פחות, מעל המהירות הזאת לפעמים רועד פחות לפעמים יותר.

המליצו לי לפנות למוסך ראשי של סובארו לעשות איזון פרונט, יש למישהו מוסג כמה זה אמור לעלות?

אני מפחד שיעשו לי איזון וזה עדיין ימשיך לרעוד וסתם אזרוק על זה כסף..

תודה

פורסם

לי היה דבר כזה בחיפושית, החלפתי בולם הגה, נעלמו הרעידות במהירות גבוהה.

אני לא יודע אם במודל שלך קיים בולם הגה, שווה בדיקה.

פורסם

אם אני חושב על זה, ההגה גם מעט חופשי - ניתן לסובב אותו כזה מעט לצדדים בלי שזה ישפיע על הנסיעה

פורסם
אם אני חושב על זה, ההגה גם מעט חופשי - ניתן לסובב אותו כזה מעט לצדדים בלי שזה ישפיע על הנסיעה

הלכתי אתמול פננצ'ריה, בדקו לי את האוטו והתגלה שג'אנט ימין היה עקום. אחרי החלפת ג'אנט ויישור גלגלים הבעיה נעלמה.

סה"כ שילמתי 150 ש"ח על ג'אנט משומש + עבודה

פורסם

מחיר מעולה..חשוב לציין שיש פנצ׳ריות שאין להם את הגאנט הנידרש להחלפה,והם שמים גאנט ברזל שמתאים מבחינת מרחק חורים,אבל מבחינת המירכוז באמצע לא מתאים. חשוב תמיד לבדוק שלא דוחפים לכם גאנט לא מתאים

• תוכן חדש...