Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שאני יוצא פראייר בביקור במוסך מחר, רציתי לדעת בערך את עלות ההחלפה של המנוע החשמלי בחלון צד בסוזוקי סוויפט 98'.

החלון לא מגיב ללחיצת הכפתור הרמה\הורדה של החלון, לכן אני מניח שרק החלפת המנוע החשמלי תפתור את התקלה.

אז מה עלות כל התיקון הנ"ל, חלק חילוף + התקנה?

תודה לעונים.

פורסם

דבר ראשון , האם המנוע לא עובד משני הלחצנים ? גם של דלת הנוסע וגם של דלת הנהג?

במידה ולא, פרק את הדיפון של הדלת, אולי יש התנתקות של הקונקטור שם, במידה ולא,

בדוק מתח נכנס בקונקטור, אם יש מתח , המשך קדימה וראה האם המתג מקבל מתח, אם כן, תחפור יותר עמוק ותבדוק מתח המגיע למנוע , אולי שם הנתק, אם החיבורים למנוע תקינים ומגיע מתח , נסה לדפוק עליו בחלקו האחורי ונסה תוך כדי ללחוץ על המתג. אם אין תגובה, יכול להיות שמנוע שרוף.

העלות משתנה מרכב לרכב, נתקלתי ב200 שקל וגם ב800 , תלוי באיזה רכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

למרות שאני משבח את רוח ה"עשה זאת בעצמך" שהאתר הזה מקדם, יש לי את ההרגשה שפותח השירשור חסר את הידע הדרוש לאבחון ותיקון הבעיה, עדיף שיפנה לבעל מקצוע ע"מ להמנע מנזקים.

העלות היא בין כמה עשרות שקלים עבור החלפת מפסק לבין כמה מאות עבור מנגנון הרמה.

פורסם

תודה לעונים.

אחרי הביקור במוסך בכניסה לביג בב"ש "ג'אקי חשמל" או משהו כזה, התברר שהתקלה היא בקופסה עם הכפתור. סה"כ הבן אדם ניתק את הקופסה מהמקום, חפר בפנים עם המברג בתוך הקופסה, ניקה מגעים עם נייר זכוכית והעסק חזר לפעול. לקח 150 ש"ח עבור התיקון הפשוט הזה :evil:

• תוכן חדש...