Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כשנתיים, נגנב רכב ליסינג תפעולי שהיה שלי(מקום עבודה).

למצער, אך כיון שנהג בו חבר, חברת הליסינג תבעה תשלום.

בדרך מקרה, נודע לי שהרכב אינו רשום כגנוב, שכן, הוא נמצא כחודשיים לאחר הגניבה.

חשוב לציין, שהתשלום לחברת הליסינג, שולם אחר משא ומתן של המעסיק שלי(חברה).

ובדיעבד, שילמתי לאחר שהרכב נמצא כבר.

פניתי למעסיק ויידעתי אותו. ביקשתי לטפל ולדאוג להחזרת כספי(עשרות אלפי שקלים)

מזה כחודש, שאני מבקש לדעת מה נעשה בעניין. אך נמנעים מלענות לי.

אשמח לשמוע את זכויותיי בעניין-הן מול חברת הליסינג, חברת הביטוח והמעסיק(חברה)

תודה רבה

בר

פורסם

שלום,

אתה צריך דחוף לגשת לעו"ד עם כל הניירת שיש לך ביד , לספר לו את המקרה ובעזרת עו"ד לתבוע את הכספים בחזרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ממש ברור איך הם סחטו אותך .

איך יכול רכב שננהג ע"י מישהו להגנב ?

תוך כדי נסיעה שלפו את הנהג בכוח ?

משהו מאוד מסריח כאן.

פורסם

לא ברור לי מדוע שילמת מלכתחילה ?

אתה חייב לדרוש את כספך חזרה בעזרת עורך דין, בצירוף ריבית והצמדות.

מי חברת ההשכרה ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אכן סיפור מאוד מוזר.

ממש לא ברור איך נגנב רכב בזמן שמישהו נוהג בו.

וגם לא ברור למה הסכמת לשלם.

למי שילמת? למעסיק או לחברת הליסינג?

איך שילמת? (צ'ק? יש לך ראיה ששילמת?)

מה נכתב בהסכם ביניכם לגבי התשלום?

אפשר להתחיל במכתבים רשומים (עם אישור מסירה) למעסיק ולחברת הליסינג.

תתחיל ממכתב מנומס עם בקשה להחזיר את הכסף תוך 14 יום.

אם לא יגיבו אז תמשיך למכתב מעו"ד עם הודעה שהמכתב הבא יהיה ממזכירות ביהמ"ש בעניין תביעה על "עשיית עושר ולא במשפט".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה קשה להבין פה?

הרכב נגנב בזמן ששימש את החבר של פותח השירשור, הוא לא רשם ששלפו אותו מהרכב או משהו כזה.

לפי מה שהבנתי מכיוון שהיה אסור לפותח השירשור לתת למישהו אחר להשתמש ברכב הליסנג , חברת הלסינג התנערה מאחריות ודרשה סוג של "קנס" מהמעביד ומהעובד.

מכיוון שמקום העבודה שלך לא אמורים להיות פראיירים והם הדרשו את כספם בחזרה , ברגע שהם יקבלו את הכסף גם אתה באופן אוטומתי זכאי לכספך בחזרה. אני בטוח שלחברה שבא עובד יש עו"ד שעובד איתם אז תבקש מקצין שהרכב שלכם שיבקש מהעו"ד להוסיף במכתב הדרישה של החברה להחזרים כספיים מחברת הליסנג שורה שבא הם דורשים גם את הכספים שמגיעים לעובד שלהם בכדאי להעביר לו אותם בהקדם בשל מציאת הרכב .

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
מה קשה להבין פה?

הרכב נגנב בזמן ששימש את החבר של פותח השירשור, הוא לא רשם ששלפו אותו מהרכב או משהו כזה.

לפי מה שהבנתי מכיוון שהיה אסור לפותח השירשור לתת למישהו אחר להשתמש ברכב הליסנג , חברת הלסינג התנערה מאחריות ודרשה סוג של "קנס" מהמעביד ומהעובד.

מכיוון שמקום העבודה שלך לא אמורים להיות פראיירים והם הדרשו את כספם בחזרה , ברגע שהם יקבלו את הכסף גם אתה באופן אוטומתי זכאי לכספך בחזרה. אני בטוח שלחברה שבא עובד יש עו"ד שעובד איתם אז תבקש מקצין שהרכב שלכם שיבקש מהעו"ד להוסיף במכתב הדרישה של החברה להחזרים כספיים מחברת הליסנג שורה שבא הם דורשים גם את הכספים שמגיעים לעובד שלהם בכדאי להעביר לו אותם בהקדם בשל מציאת הרכב .

בהצלחה.

בד"כ גונבים רכב באישון ליל כשאף אחד אינו משתמש ברכב.

קצת קשה לראות את הקשר בין הגניבה לעובדה שמישהו אחר נהג ברכב זמן קצר טרם הגניבה.

פורסם
בד"כ גונבים רכב באישון ליל כשאף אחד אינו משתמש ברכב.

קצת קשה לראות את הקשר בין הגניבה לעובדה שמישהו אחר נהג ברכב זמן קצר טרם הגניבה.

תמיד יש יוצאים מהכלל ויש הרבה, רכבים נגנבים גם בשעות היום . לפני כמה שנים אבא שלי נהג ברכב שרשום על שמי, הוא החנה את הרכב וחזר לחנייה כעבור 5 דקות כי שכח בא משהו . הרכב נגנב ב 5 דקות האלו שהיו בסביבות השעה 16:00 . באותה מידה כמו במקרה הזה יכולתי לתת את הרכב לחבר . אז מה בדיוק

מסריח פה ולא מסתדר ? אני לא מבין, במיוחד שמדובר על רכב ליסינג שבעליו לא מרוויח כלום מהגניבה שלו. 

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
תמיד יש יוצאים מהכלל ויש הרבה, רכבים נגנבים גם בשעות היום . לפני כמה שנים אבא שלי נהג ברכב שרשום על שמי, הוא החנה את הרכב וחזר לחנייה כעבור 5 דקות כי שכח בא משהו . הרכב נגנב ב 5 דקות האלו שהיו בסביבות השעה 16:00 . באותה מידה כמו במקרה הזה יכולתי לתת את הרכב לחבר . אז מה בדיוק

מסריח פה ולא מסתדר ? אני לא מבין, במיוחד שמדובר על רכב ליסינג שבעליו לא מרוויח כלום מהגניבה שלו. 

הדוגמה שלך היא בידיוק המצב שאף אחד לא נהג ברכב בזמן שהוא נגנב

זה שמישה אחר נהג ברכב חמש דקות לפני או חמש שעות לפני או חמישה ימים לפני שהרכב נגנב לא קשורה לגניבה

פורסם

מסכים עם יגאל ב100 אחוז.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כנראה שהסיפור פה הוא קצת יותר מורכב.

בעקרון חברות ליסינג לא מבטחות את כלי הרכב שלהן בביטוח מקיף, ובחוזה עם החוכרים מוגדר בדיוק מי רשאי להשתמש ברכב.

כבר שמעתי לא אחת על אנשים שסיימו את עבודתם בחברה מסויימת (בצורה יפה לא בכאסח) ובקשו להשאיר את הרכב לעוד מס' ימים. התשובה שכולם קיבלו היא שזה לא אפשרי כי ברגע שהאדם לא מועסק ע"י החברה הביטוח לא תקף.

אני מניח שבמקרה שלנו העובד שהרכב בחזקתו היה במקום מסויים - והרכב נגנב ממקום מרוחק משמעותית מהמקום בו הוא היה.

במקרה כזה חברת הליסינג (לצורך העניין בדיוק כמו חברת ביטוח) בודקת האם השימוש ברכב נעשה ע"פ החוזה. במקרה שלא - היא דורשת מהחוכר את נזקיה. במקרה שלפנינו היא גבתה כנראה הרבה יותר מנזקיה, והשאלה שצריכה להשאל היא האם התשלום אותו גבתה החברה היה קנס על הפרת תנאי החוזה, או שהסכום היה פיצוי על הנזק שנגרם לחברה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...