Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה וזקוק לעזרה לקראת רכישה השבוע. אני ממש לא מבין ברכבים!

לאחר חיפושים רבים והתלבטויות שתי מועמדות הגיעו לקו הסיום: פיג'ו 206 2006 יד2 אוט' ב-28 אלף או פיאט פונטו גרנדה 2008 רובוטית יד2 ב-37 אלף. שתיהן מידיים פרטיות עם קילומטר נמוך יחסית...

אני מתכוון להחזיק ברכב שנתיים שלוש, והשימוש יהיה בעיקר בתוך חיפה (כלומר עליות). האם יש בעיית סחירות לאחת מהן? או אובדן ערך משמעותי? איזו מהן תהיה זולה יותר באחזקה/ דלק/ אובדן ערך??

תודה רבה לכל המגיבים!:wink:

פורסם

הגרנדה חסכונית יותר,אך בעיר לדעתי הגיר הרובוטי פחות נעים מגיר אוטומטי רגיל,לכן כדאי לעשות נסיעת מבחן.

הרכבים לא ידועים בתור שומרי ערך טובים,כך שזה טוב לקונה.

סך הכול אני מעריך שניהם יהיו דומים באחזקה עם יתרון לפיאט עקב חיסכון בדלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה,

השאלה שלי היא איזו מבין השתיים היא קנייה טובה יותר ביחס למחיר ולנתונים. האם יש שוק יד שניה טוב לפונטו? אין לי בעיה עם גיר רובוטי. האם ההבדל בשנתון שווה הבדל במחיר למרות הק"מ הדומה?

פורסם

לפונטו שמורה לדעתייש שוק,כי הרוב מליסינג והרבה גירסאות 1.2.

האם שווה להוסיף? לדעתי כן,אתה מקבל יותר חדש,יותר מרווח ויותר בטיחותי בדה וזה דגם בעל 6 כריות אוויר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאיזה מבין שני הדגמים יש ירידת ערך גדולה יותר? משום מה זה ממש מטריד אותי...

ואני לא בטוח שהמחירים שקיבלתי לכל דגם הוא סביר...אשמח לעזרה!

תודה רבה!

פורסם

אני מציע תבדוק מחירים ביד 2 בין 2הרכבים ותיראה.

פורסם

yulianx, תודה על העזרה.

שאלה נוספת בקשר לפונטו: דיברתי עם הבעלים על בעיות של הרכב לפני שאני לוקח לבדיקה והוא אמר שלפני חודש הגיר הרובוטי עבר תיקון- הוא טוען שבסה"כ לא נכנס ההילוך ועכשיו אחרי התיקון הכל בסדר. האם יש פה משהו משמעותי?? או שזה רמז לבאות?

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

גיר אוטומטי ורובוטי יכולים להזדקק לשיפוץ,זה יכול להיות חיישן בעייתי שהוחלף,לא חושב שיש מקום להסתייגות,אמורה להיות גם אחריות על העבודה.

יכול להיות שזה אפילו לטובתך שהבעיה תוקנה ולא צצה לך אחרי שקנית את הרכב.

• תוכן חדש...