Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל מי שחושב או אפילו רק מדמיין להצביע לאיש הזה.

http://www.haaretz.co.il/gallery/television/tv-review/1.1899510

אל תדאג, ישנם כמה אומללים שהוא הצליח לשכנע אותם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נשמע לי הזוי בכלל לשקול את המצע של האיש הזה אם אתה לא ערס דביל שהוא החזיר בתשובה. המצע שלו כולל את כל מה שכולם רוצים לשמוע, והבטחות לא ראליות בשיט. הוא הבין שכדי לכפות את הדת על המדינה, הוא צריך דווקא לקרוץ לחילונים, כי רוב הדתיים מצביעים למפלגות הדתיות ה׳אמיתיות׳ כמו ש״ס וכו׳.

השיטה שלו ׳לנצח׳ בוויכוחים כנגד אנשים שבאים להתווכח איתו היא להעליב את הבנאדם, להוריד לו את הבטחון העצמי, לקטוע אותו ולא לתת לו לדבר, ולהיעזר בקהל הטיפש שלו שמריע לו על כל שטות שהוא פולט.

.Your average Notepad

פורסם

גם בתור דתי/ספרדי לא הייתי מצביע לו, אם ראית את "פנים אמיתיות" היית מבין.

התבטאויות שלו כנגד הרבנים הספרדים והאשכנזים כאחד, מקוממים.

פורסם
נשמע לי הזוי בכלל לשקול את המצע של האיש הזה אם אתה לא ערס דביל שהוא החזיר בתשובה. המצע שלו כולל את כל מה שכולם רוצים לשמוע, והבטחות לא ראליות בשיט. הוא הבין שכדי לכפות את הדת על המדינה, הוא צריך דווקא לקרוץ לחילונים, כי רוב הדתיים מצביעים למפלגות הדתיות ה׳אמיתיות׳ כמו ש״ס וכו׳.

השיטה שלו ׳לנצח׳ בוויכוחים כנגד אנשים שבאים להתווכח איתו היא להעליב את הבנאדם, להוריד לו את הבטחון העצמי, לקטוע אותו ולא לתת לו לדבר, ולהיעזר בקהל הטיפש שלו שמריע לו על כל שטות שהוא פולט.

לא רק זאת, הוא הבין שהדרך הכי טובה להשיג את מטרתו ואת תשומת הלב היא לשנות גישה. כמו שאומרים "אם אתה לא יכול להביס אותם, הצטרך אליהם". למרות שהוא מתעב עד לשד עצמותיו את מדינת ישראל כמו שהיא היום, ציונית ודמוקרטית, הוא החליט שעליו להילחם מתוך המערכת כלומר לנצל את הדמוקרטיה ולהיבחר. יש סירטון ביוטוב ומראים בחור שחזר בשאלה, נצר לשושלת של רבנים ידועה. הבחור שאל את מר יצחק שאלות וניסה להוכיח לו שהוא טועה. מר יצחק התעצבן ואיחל לו מות ביסורים. מה שכן, הקהל המטומטם התחיל להתלהם ולהתחמם. אילו החברים של הבחור לא היו מונעים מאנשים לפגוע בבחור זה היה יכול להיגמר לא טוב. אנשים מהקהל אשכרה קמו בכוונה לפוצץ את הבחור במכות. אנשים שהיו שם עם הבחור העידו שזה היה יכול להיגמר לא טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

^

אני אשמח אם תוכל למצוא לי את הסרטון, ראיתי די הרבה סרטונים שלו ולא נתקלתי בסרטון המדובר. אם אני אמצא אותו אני אפרסם כאן.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...