Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל רציתי להסב את תשומת ליבכם, שמתם לה ש-"כח להשפיע" היא המפלגה היחידה שמדברת על מחירי הדלק?

(לא שאני מתכנן להצביע להם, אבל אני רואה מצעים של מפלגות כאלו ואחרות)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מחירי הדלק הם חלק מבעיה גדולה יותר והיא יוקר המחייה. מפלגה שמחליטה לציין באופן מפורש את מחירי הדלק היא מפלגה שמחפשת אנשים עם GMC מפלצתית עם קרן על הפגוש שעושה ליטר ל2 קילומטר.

פורסם

כהרצאותיו ככה מפלגתו.

שרלטן ברמה בינלאומית.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

קנוורת', כל מפלגה מנסה למצוא בידול כלשהוא מהאחרות כדי שאשכרה בטעות יצביעו להם. אל תבלע את הלוקשים שכולם דוחפים לכולם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מוכן להצביע למפלגה שתבטיח להעיף את הצ'יפס התעשייתי מהמסעדות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איפה אתה אוכל בן אדם? כבר שנים שלא ראיתי צ'יפס תעשייתי במסעדה.

ומקדונלדס זה לא מסעדה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמעט בכל מסעדה היום מביאים את הצ'יפס מהשקיות הקפואות של תפוגן. מה שנקרא "סטייק צ'יפס". המסעדות היחידות שבהן הצ'יפס אמיתי וחותכים אותו במקום זה רק בחלק מהשווארמות ומסעדות הפועלים העממיות.

ה"צ'יפס" של מקדונלס זה לא צ'יפס. זה מקלות תפו"א מיובשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סליחה ממי שנעלב אבל המצע של המפלגה הזו היא בדיוק מה שאנשים רוצים לשמוע. המצע שלה מבזה את מי שיש לו אינטיליגנציה. אני באמת סקרן לראות כמה יצביעו עבור השרלטן החרטטן הזה. שני דברים לגביו.

הדבר הראשון הוא לא רב כלל וכלל. אף מוסד רבני כזה או אחר לא הסמיך אותו. מבחינתי, זה עצוב מאוד שהוא בוחר לכנות את עצמו בתור רב. זה כמו שאדם ישתמש בתואר שופט או דר' כאשר הוא לא הוסמך לכך מעולם. עובדה, שלא אושרה לו האפשרות לרשום על פתקי ההצבעה שהוא רב.

דבר שני, מדובר בפאנט אנטי ציוני שונא מדינת ישראל כפי שהיא היום. הוא מייחל להשמדתה ולהקמת מדינה מבוססת על חוקי הלכה

כנראה שהוא הבין שהדרך להילחם במדינה ביעילות היא להשתמש במנגנונים שלה כלומר הדמוקרטיה.

עצוב שישנם כאלה שהולכים לבחור בו.

http://panim.nana10.co.il/Article/?ArticleID=948718

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הרב אמנון יצחק עומד מאחרי המילים שלו, ואני משער שהמפלגה שהוא מריץ לכנסת תעמוד מאחרי ההבטחות שלו,

אישית, אני מאוד מסמפט את הרב הזה, וכן, מגיע לו יותר מבימר סדרה 7 (שאגב, הוא קנה אותה מכספו האישי - ואתם מומנים לבדוק אצל רשם העמותות) אם הקול שלי קודם התנדנד בין בנט לליכוד, כיום הוא מתנדנד בין כח להשפיע לבנט,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בקיצור - אתה רוצה לוותר על הדמוקרטיה.

מדובר במפלגות עם מצע אנטידמוקרטי בעליל. קרא את המצע של נפתלי בנט שרוצה להרחיב מאוד את החקיקה הדתית ולהרחיב אתשליטת הממשלה באמצעי התקשורת. מסוכן ביותר לצביון הדמוקרטי של ישראל.

ההיסטוריה לימדה אותנו מה יכולות לעשות מפלגות בעלות אופי לא דמוקרטי שזוכות לכוח בבחירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הרב אמנון יצחק עומד מאחרי המילים שלו, ואני משער שהמפלגה שהוא מריץ לכנסת תעמוד מאחרי ההבטחות שלו,

אישית, אני מאוד מסמפט את הרב הזה, וכן, מגיע לו יותר מבימר סדרה 7 (שאגב, הוא קנה אותה מכספו האישי - ואתם מומנים לבדוק אצל רשם העמותות) אם הקול שלי קודם התנדנד בין בנט לליכוד, כיום הוא מתנדנד בין כח להשפיע לבנט,

אתה בטח לא רציני נכון? תגיד, שהוא מבטיח לאנשים שמחיר הלחם המסובסד יירד ל 1 שקל אחד בלבד איך בדיוק אתה חושב שזה יקרה? גם ככה המדינה מסבסדת את הלחם היום, אז כמה כסף עוד יצטרכו להוסיף בכדי להוריד את מחיר הלחם לשקל? הוא מציע למשפחה שלמה ביטוח בריאות מקיף כולל ניתוחים, כולל השתלות, כולל תרופות וכל זה בסכום עתק של 20 שקלים בלבד לחודש מאיפה אתה חושב שזה יבוא? הורדת מחיר הדלק, ביטול המע"מ על מוצרי הייסוד. נשמע מגניב אבל תאכלס מאיפה יבוא הכסף בדיוק?

אמנון יצחק נוקט בשיטה היחידה שבה הוא חושב שהוא יוכל לפגוע במדינה הכי הרבה וזה שימוש בכלים של המדינה נגדה, קרי, הדמוקרטיה.

אני לא מצפה לשום דבר מבן בליעל שאומר שהנאצים שרפו את גופות היהודים ואילו הרצל שרף את נשמות היהודים שזה הרבה יותר גרוע. מי שלא מאמין אז הוא מוזמן לחפש את זה ביו טוב. השרברב לא מתבייש ממש לומר את זה.

כמובן, הכי מגעיל זה מר דרעי והכנופייה שלו. בהחלט הוכחה שפוליטיקה זה דבר מושחת ומסריח. ש"ס פתאום גילו שלא ממש סופרים אותם יותר אז הם נפגשים עם כל מי שרק אפשר בכדי להבטיח את קיומם. אם זה לא מספיק אז הוא גם נפגש עם אנשים ומפזר הצהרות מטומטמות "אנחנו מוכנים לוויתורים כואבים". אהה באמת? אולי מישהו יכול להזכיר לו שוויתור כואב מתפרש אצל הצד השני כחלוקת ירושליים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

"החזרת קרקעות הקיבוצים לעם". נו באמת. יש כל כך הרבה טיפשות באמירה כזו...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...