Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הקדמה:

בארבעת החודשים האחרונים מטרידים אותי בטלפון הנייד ממספר חסוי, למרות שהמספר שלי לא מפורסם ב- 144 או במקומות אחרים. מתקשרים ממספר חסוי, וכשאני עונה פשוט מנתקים. זה יכול לקרות אפילו 4 פעמים ביום (בד"כ מתקשרים פעם אחת ביום), כאשר לעולם לא מתקשרים בשעות הלילה, אלא תמיד בימי עבודה ותמיד בשעות נורמליות בבוקר/צהריים/ערב. לפעמים אני שומע קולות של אנשים מדברים, כמו קולות של איזה מוקד שירות לקוחות טלפוני לפני שמנתקים. למרות שהם יכולים להשאיר הודעות בתא הקולי (לפעמים אני לא עונה) הם לא עושים זאת. יש לי חשד סביר להניח שמדובר בחברה כלשהי, שנציגיה מתקשרים ע"מ להעלות את הפריון שלהם, כדי שמנהלי המשמרת יראו בדו"ח שהם מוציאים שיחות.

הסבר:

בחיפוש בגוגל הגעתי לאפליקציה שנקראת black list והורדתי אותה לטלפון. ה"סמארטפון" שלי הוא יותר סטופיד פון, אבל האפליקציה הותקנה בהצלחה (נוקיה 5800 על מע' הפעלה סימביאן). הגדרתי שכל המספרים החסויים ייחסמו, ואכן כל מספר חסוי שמתקשר אליי מועבר אוטומטית לתא הקולי, כשאני בכלל לא מקבל התראה על השיחה הנכנסת - לא מופיע לי תחת "שיחה שלא נענתה" והטלפון לא מצלצל כמובן בעת כניסת השיחה החסויה.

הבעיה:

הבעיה מתחילה כאשר אני נכנס לאפליקציה - מתקבלת הודעת שגיאה (באנגלית. הכל באנגלית) שאומרת שעוד 14 יום היא תיחסם, ויש לי 2 אפשרויות ללחוץ: "נסה", ו- "הירשם". אם אני ממשיך ללחוץ על "נסה" אני אומנם נכנס לאפליקציה, אבל היא מוגדרת לתקופת ניסיון. אם אני לוחץ על "הירשם", אני מתבקש להקיש כתובת מייל, ובשורה למטה קוד. ניסיתי להקליד 2 כתובות מייל שלי וללחוץ של אישור, אבל אני מקבל "שגיאה" כל הזמן ולא מצליח להירשם.

האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי להירשם כדי שיהיה לי שקט מהחסומים? אציין כי מאז התקנת האפליקציה (במוצ"ש) היא סיננה כבר 2 שיחות מחסומים (אני יכול לראות את דו"ח החסימות דרך האפליקציה).

תודה רבה,

גיא.

פורסם

אמנם לא פתרון לגבי האפליקצייה אבל פתרון אחר שיכול לעזור..

פעם כאשר מישהו הטריד אותי בטלפון כמה פעמים (התקשר וניתק איזה 15 פעמים) התקשרתי למשטרה ושאלתי מה לעשות אם מישהו מתקשר אלי מחסוי כבר כמה פעמים ומנתק כשאני עונה.

אמרו לי לתעד את השעות המדוייקות של כל שיחה ממנו ולהתקשר אליהם שוב.. אמרו לי לתעד 7 שיחות כאלה

הכוונה היא רק לרשום את השעה של השיחה (מתי הטלפון שלי צלצל)

לא ניסיתי לחזור אליהם.. וגם לא תיעדתי את השיחות מכיוון שכבר חשבתי להתקשר אליהם מאוחר מדי כשהוא כבר הפסיק להתקשר (למזלי).

בכל מקרה, מה שאני מציע זה שתתקשר למשטרה ותשאל מה לעשות במקרה כזה..

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

איך שאני זוכר נוקיה, אז אמורה להיות אפליקציה כזאת חינמית, חפש black list בנוקיה סטור.

לגבי למצוא אחת פרוצה - במכשירים האלה זה שישו ושימחו שלם הכולל למסור את הimei של המכשיר לאיזה אתר סיני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אמנם לא פתרון לגבי האפליקצייה אבל פתרון אחר שיכול לעזור..

פעם כאשר מישהו הטריד אותי בטלפון כמה פעמים (התקשר וניתק איזה 15 פעמים) התקשרתי למשטרה ושאלתי מה לעשות אם מישהו מתקשר אלי מחסוי כבר כמה פעמים ומנתק כשאני עונה.

אמרו לי לתעד את השעות המדוייקות של כל שיחה ממנו ולהתקשר אליהם שוב.. אמרו לי לתעד 7 שיחות כאלה

הכוונה היא רק לרשום את השעה של השיחה (מתי הטלפון שלי צלצל)

לא ניסיתי לחזור אליהם.. וגם לא תיעדתי את השיחות מכיוון שכבר חשבתי להתקשר אליהם מאוחר מדי כשהוא כבר הפסיק להתקשר (למזלי).

בכל מקרה, מה שאני מציע זה שתתקשר למשטרה ותשאל מה לעשות במקרה כזה..

קודם כל המטרידים הטלפוניים לא מאיימים בשום צורה ולא מתקשרים בשעות הלילה/שבתות/חגים, כך שאני חושב שאלו לא בדיוק מטרידים, אלא יותר כל מיני גופים מסחריים שמנסים להעלות תפוקת שיחות טלפון או להעלות לשיחה תקליט ונכשלים. לפעמים זה הצליח ושמעתי תקליט, קולות עמומים של אנשים או כל מיני נציגים מקופת חולים שמנסים לצרף אותי לשירות "חדש ומהפכני"...

מעבר לזה, יש לי רשימה עם פירוט השעות הנ"ל מחודש אוגוסט, ועד כה הצלחתי לאסוף סה"כ 19 מקרים של צלצול ניתוק, אבל לפי דעתי זה לא יעניין אותם.

איך שאני זוכר נוקיה, אז אמורה להיות אפליקציה כזאת חינמית, חפש black list בנוקיה סטור.

לגבי למצוא אחת פרוצה - במכשירים האלה זה שישו ושימחו שלם הכולל למסור את הimei של המכשיר לאיזה אתר סיני.

תודה רבה! הורדתי משם גרסה חינמית של התוכנה. המינוס - כשנכנסים לתוכנה מופיעה הודעה באנגלית, לפיה אני יכול להוסיף עד 5 אנשים (מהזכרון) או מספרי טלפון, ושאם אני זקוק ליותר אני מוזמן לקנות את הגרסה המלאה שנקראת best. לפי הנוקיה סטור, זה עולה 2 יורו (כ- 10 ש"ח). זה 10 ש"ח לחודש, לשנה, לתמיד? מישהו יודע? אגב, היום התקשרו אליי ממספר 0722219504 עם תקליט, חסמתי גם אותו (התברר לי אח"כ שהתקשרו באותה שניה ומאותו מס' טלפון גם לאמי, יש לנו מספרים עוקבים שלא מופיעים ב- 144). בקצב הזה אני אגיע ל- 5 מספרים מהר מהצפוי...

• תוכן חדש...