Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת גילוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הגעתי להחלטה לרכוש אחת. אולי חוסר הנוחות בחורף, אולי העייפות בערב כשאין לי ממש חשק להתגלח (הגילוח הוא תמיד בערב אצלי), בקיצור - נמאס לי מהסכין. בגילי השער כבר הלבין וגם כך הייתי בחור בלונדיני כך שחתימת זקן אין לי. יש לי גם הרגשה שעם מכונה אהיה מגולח יותר מאשר עם סכין, שבה חוסר הנוחות המתואר לעיל גרם לי להתגלח רק פעם בשבוע (וגם להיראות כמו אחד כזה...).

מה שאני מחפש במכונת גילוח הוא שני דברים: אמינות ואמינות. אחת שתהיה אצלי גם בעוד 10 שנים. תקינה.

לא מענינות אותי נורות חיווי למיניהן, ארגונומיה, צבע וכו' - רק אמינות ואספקה תקינה של חלקי חילוף, אם יש צורך (?).

עוד משהו חשוב: אין לי צורך באחת נטענת: נק' חשמל יש לי במקלחת, וכך כניראה גם בכל מקום אליו אסע (מקסימום אחזור לסכין לזמן קצר).

אני מבקש מכל המומחים ובעלי הניסיון המלצות למכונות חשמליות שעונות לדרישות הצנועות הנ"ל, לא חייבת להיות רכישה בארץ אם כי ניראה לי שעדיף, לא? עקב עניני אחריות. עוד משהו - אני לא מתכוון להתגלח בזמן המקלחת עצמה, כך שמכונה עמידה במים לא נחוצה, מצד שני האם כדאי לרכוש אחת כזו ולו רק בגלל שניתן יהיה להגיע לרמת ניקוי גבוהה יותר?

האם יש עוד דברים שאליהם יש להתייחס או לבדוק לפני רכישה?

מודה לכם מראש וכמובן אשמח לעוד נקודות ורעיונות ששכחתי.

תודה ויום יפה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שמכונות הגילוח הטובות ביותר הינן שייכות לפיליפס.

אני משתמש בדגם הזה.

לאבא שלי יש דגם יותר ישן שעובד כבר 3 שנים לערך כמו ביום הראשון.

נכון ששלי נטענת, אך היא עובדת בצורה מעולה, נטענת מהר מאוד, וכשכתוב על צג הLCD שנותרו 40 דקות גילוח, באמת מדובר ב40 דקות גילוח. חפש לך דגם שנראה לך, ובדוק במרשתת מה התגובות על אותו הדגם.

חלפים ניתן למצוא באיביי ללא בעיה.

אצלי נשבר כל הראש עם הסכינים באשמתי, הזמנתי חדש מאיביי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כמו שכתבתי לך בשרשור קודם - ואיני יודע היכן נעלמה ההודעה: אני מתגלח במכונות של בראון מגיל 16, מעולם לא הכזיבו. המכונה האחרונה שקניתי היא 790CC שמשמשת אותי מזה שנה וחצי. נרכשה בנתב"ג במסגרת מבצעי $200, מחיר נמוך מכל מה שראיתי באינטרנט, ובפעם האחרונה שעברתי שם (בקיץ) היה אותו מחיר. המחיר כלל גם מתקן לניקוי וטעינה אוטומטיים.

מבחינת אמינות - הבעיה היא שהיום אין מכונות שאינן נטענות, חוץ מאשר, אולי, הבסיסיות ביותר - שמתשמשות בסוללות ראשוניות. החלפת סכין ורשת היא עניין פשוט, אבל החלפת סוללות היא עניין יותר יקר ומצריך מסירה למעבדה, כך שהצפי הוא שמכונה תחיה סביב 5-6 שנים. מבחינת נוחות תגלה מהר מאוד שהעובדה שאינך קשור לקיר לצורך גילוח נוחה מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני לא טועה, במוסף ממון של ידיעות אחרונות בסוף השבוע הולך להתפרסם מכרז למכונת גילוח. לא מדובר על הדגם האחרון שקיים בשוק, אבל עדיין "פיליפס". לדעתי יענה על הצרכים שלך וגם תרוויח מחיר מכרז.

פורסם

גם אני הייתי ממליץ על פיליפס. מגלחות מעולה ועמידות לאורך זמן. לך על אחת עם שלושה ראשים (ממליץ על סדרת HQ), יש כל כך הרבה דגמים ומאחר והפרמטרים השונים פחות מעניינים אותך, פשוט תבחר לפי מחיר. חפש דגם לא הכי חדיש, זה יוזיל לך את העלות משמעותית.

לגבי חלקי החילוף - שים לב שהסכינים הופכים לקהים במשך הזמן (תלוי כמובן בתדירות השימוש) ותחול ירידה באיכות הגילוח גם אם המכונה עדיין נראית כחדשה והמנוע עובד בצורה תקינה. אני אישית סבור שחבל להשקיע בחלקי חילוף כאלה, וכשמגיע הזמן אני פשוט מחפש שוב דגם שיש עליו מבצע ומחליף למכונה חדשה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מצטרף להמלצה על פיליפס, אני אישית משתמש באחת כבר באיזור השנתיים, היא מגלחת מצויין והיתרון החשוב שלה מבחינתי זה שהיא חסינה למים ולכן אני מתגלח איתה תו"כ מקלחת מה שעושה את הגילוח לחלק ונעים יותר והיא נותנת תוצאה מאוד קרובה לסכין.

מבחינת אמינות אומר שבמכונה שלי היתה בהתחלה בעיית טעינה והיא הוחלפה לאחר כ-10 חודשים בחדשה במסגרת האחריות ומאז ועד עכשיו אין כל בעייה, יתרה מכך, רכשתי עוד 3 מכונות דומות למכרים באותו זמן שרכשתי את שלי והן כולן עובדות ללא דופי.

הדגם שלי הוא ה- RQ 1290CC, זה הדגם היקר יותר ואם אין לך שריטה של לקנות את "המילה האחרונה" תוכל להסתפק בדגמים הנמוכים יותר שכנראה יתנו את אותם אכויות גילוח במחיר נמוך בהרבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בדדיוק קיבלתי היום את הפיליפס החדשה שלי

דגם X1160

כמובן שעדיין אין לי רשמים אבל היא נראית בהחלט מרשימה.

כנס לכאן ותעשה השוואה מה חשוב לך פחות/יותר.

גם אני חיפשתי טעינה דרך הקיר אבל היחיד שהיה שם זה הגרסאות היותר בסיסיות.

404

פורסם

אני לא אוהב את המכונות של פיליפס, במיוחד לא החדשות.

אני לא מצליח לגלח את הצוואר איתן כמו שצריך, ואם אני מתעקש, אז זה נראה כאילו שפכתי על עצמי חומצה.

בחדשות, בנוסף, אתה צריך כל הזמן לפתוח את התא של הסכינים ולרוקן - מציק מאוד. מאחר ובמכונות החדשות כל הסכינים יושבות על מין מפרק כזה, אתה צריך להחליף אותו יחד עם הסכינים - וזה עולה המון כסף - אתה יכול בכיף להגיע ל1/3 2/3 מעלות המכונה עצמה :shock:

המכונות של בראון נראות לי יותר טובות - אך מעולם לא ניסיתי, כי הן יקרות משמעותית מפיליפס. בינתיים אני עם סכין לצוואר, ומכונה לשאר הפרצוף.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ירחמיאל, אתה משעשע אותי :lol:

כל רכישת פיצ'וואקס במאה שקל נלקחת אצלך בשיא הרצינות תוך פתיחת שרשורי התייעצויות ארוכים.

איזה פאנל מומחים הקמת בשביל לקיחת משכנתה ?

פורסם

בשביל זה המציאו את האוף טופיק, לא? :-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדגם שלי הוא ה- RQ 1290CC, זה הדגם היקר יותר ואם אין לך שריטה של לקנות את "המילה האחרונה" תוכל להסתפק בדגמים הנמוכים יותר שכנראה יתנו את אותם אכויות גילוח במחיר נמוך בהרבה.

שילמת 470$ למכונת גילוח :?::screwy:

פורסם
ירחמיאל, אתה משעשע אותי :lol:

כל רכישת פיצ'וואקס במאה שקל נלקחת אצלך בשיא הרצינות תוך פתיחת שרשורי התייעצויות ארוכים.

פשוט גם סכומים כאלה הם לא מעט כסף (עבורי, לפחות).

עכשיו לא הבנתי: אתם ממליצים על תלת ראשי או על רישתית אחידה, יעני ראש אחד מוארך?

ותודה לכולכם.

פורסם

ממליץ גם על PHILIPS, אם אתה קונה מכונה שנשטפת במים, המלצה שלי, אל תשטוף במים, אחרי כל גילוח תעביר דקה מברשת קטנה ותנקה אותה. למרות שניתן לשטוף אותן במים, לאחר זמן מה תצטבר עליהם אבנית, ניקוי במברשת מונע את זה ויאריך את חיי המכונה.

פורסם

אם יש לך שיער פנים מרשים - שיהיה תלת ראשי, ושבכל ראש יהיו 3 שורות להבים.

פיליפס הכי אמין שקיים, את המכונה הקודמת שלי החלפתי אחרי כמעט 9 שנים של שימוש. והיא עדיין פועלת - החלפתי רק בגלל חלק פלסטיק שנשחק למרות שאפשר להשיג אחד אחר במחיר סביר.

לא ממליץ על הסדרות של הראשים הצפים, אבא שלי החליף שתיים כאלה די במהירות כי היה לא מרוצה.

תוכל לקרוא עוד המלצות בשרשור שפורסם כאן לא מזמן

וגם לקרוא שם את הודעתי עם מספרי הדגמים הספציפים שיש ברשותי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...