Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2009 או טויוטה קורולה 2009 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי התקבל לעבודה ומציעים לו את שתי האופציות הנ''ל , שתי המכוניות מודל 2009 אוטומטיות!

האם המאזדה מציעה לדעתכם יותר מבחינת פינוקים ואבזור אם זה בחלונות חשמל או מערכת שמע או איכות החומרים ובטיחות..

או שהטויוטה עדיפה בקטע של זמינות כוח מנוע לעומת מאזדה (טויוטה 124 כ''ס , מאזדה 105 כ''ס)

מה דעתכם ומה אתם הייתם לוקחים לו היו מציעים רק את שתי האופציות הנ''ל ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

המאזדה קצת יותר מאובזרת (לא הייתי משתמש במילה מפנקת לתיאור אף אחת מהמכוניות האלו).

הטויוטה הרבה יותר פרקטית ואם החבר שלך גם משלם על הדלק אז כדאי שידע שהיא גם יותר חסכונית.

מבחינת ביצועים אין הבדל גדול, המאזדה מרגישה הרבה יותר זריזה אבל זאת רק תחושה.

בקיצור, שני רכבים משעממים ולא מיוחדים. שיקח את זה שתא הנוסעים שלו מריח יותר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי הולך על הקורולה.

נהגתי על שניהם ויותר אהבתי את הקורולה.

עושה לי רושם שגם הבג'ז של הקורולה יותר גדול.

פורסם

המאזדה מהנה יותר לנהיגה ומאובזרת קצת יותר. הקורולה זריזה מרווחת וחסכונית יותר.

לנהג הממוצע, שלא מחפש ריגושים, הטויוטה תהיה הבחירה היותר טובה.

פורסם

הקורולה מרווחת יותר, המאזדה סופגת מהמורות טוב יותר.

המנוע בקורולה חזק למדי ואילו המאזדה מכונית יחסית חלושה. לעומת זאת המאזדה טובה יותר בסיבובים ועם הגה יחסית טוב. אף אחת מהן לא ממש מרגשת.

שתיהן מצוידות בגיר אוטומטי פשוט יחסית שהנהג הישראלי "הממוצע" למד להכיר ולהוקיר.

תא המטען בקורולה גדול יותר, אבל ההטענה נוחה יותר במאזדה.

בגרסאות הבסיס האבזור במאזדה מעט עדיף. האבזור בקורולה הבסיסית ממש מעליב. מערכת השמע במאזדה מעט עדיפה ובאופן כללי מאוד בינונית בשתיהן.

איכות החומרים מעט טובה יותר במאזדה (פעם זה היה ההפך ד"א).

צריכת הדלק לא שונה משמעותית בנסיעה מנהלתית. בנהיגה אגרסיבית יהיה יתרון לקורולה. אבל אלו לא מכוניות שנוהגים אותן באופן אגרסיבי.

לא יודע לומר מי עדיפה. שיבחר את זאת שמושב הנהג שלה נוח יותר.

פורסם

תלוי בתנאי הנהיגה. אני מודה - איני מכיר את הטויוטה האמורה. אבל המאזדה, לפחות בצורתה החדשה, אכזבה אותי קשות. חלשה ועם תיבת הילוכים שלא ממש יודעת מה היא צריכה לעשות - לפחות על הכרמל. טזאת בלי לדבר על ישיבה מאוד לא נוחה ותא מטען קטן עם פתח צר. אישית התאכזבתי מהמאזדה, לשמחתי היא אמורה לחזור בעוד כמה חודשים לחיקה החמים של חברת הליסינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...