Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרט לדבר אחד שחשוב לי להבהיר אני לא אגיב, כי הדברים שלך לא מבוססים על תוכן ההודעות שלי.

אתם פשוט בוחר להתעלם ממה שאני אומר, ומתייחס למשפט אחד מתוך פסקה שלמה.

"כל הנהגים תפנימו"- זאת לא יציאה נגד.אם כבר זאת הכלל, ואם משתמע מכך שאני חושב שכל הנהגים מתנהגים כאילו אבא שלהם קנה את הכביש, אז אני חוזר בי ומבקש את סליחתם.

אני אנסח מחדש ואגיד שהכביש לא שייך לנהגי המכוניות, לא לרוכבי האופניים ולא לסבתא שהתחדשה בגלגלים.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה עדיין מתעקש על הסתירות הפנימיות שלך? תפנים - עצם המצאותו של רוכב אופניים על כביש מהיר (והשוליים הם חלק מהכביש) מהווה עבירה גסה. לכן שום רוכב אופניים בכביש מהיר לא יכול להיות שומר חוק.

לגבי סלילת נתיבים ייעודיים לאופניים - אין על כך מחלוקת. חוץ מאשר עם האוצר.

שוב, בנוגע לכך שזו עבירה אין חולק עליך. אני עדיין חושב שבן אדם שרוכב בשוליים של כביש מהיר עושה מעשה טיפשי אבל כשאין לו אלטרנטיבה ראויה אני חושב שבתור נהגים אנחנו צריכים לקבל את זה בסבלנות (כמובן שלא במקרה של מישהו שרוכב באמצע נתיב או גורם להאטה של התנועה).

VW PASSAT 1.8T

פורסם
עכשיו אני כבר חוזר מהאמירה שלי לגבי היותך פוליטיקאי, היית פחות משכנע.

תשמע, בבקשה תקרא את התוכן של ההודעות שלי. אני מכבד אותך ועונה לך, אבל עושה רושם אתה פשוט מדלג.

א. חיפשתי ולא מצאתי את מה הוצאתי מההקשר.

ב. כבר אמרתי בהודעה הראשונה, שהרבה מרוכבי האופניים עוברים על החוק. לא הצדקתי את זה ולא גיביתי את זה.

ועדיין, זאת לא סיבה לגרש את כל רוכבי האופניים, כמו שאני לא שולל את הזכות של כל הנהגים לנהוג.

ג. חוסר בגרות ואטימות עדיין לא מוגדרים כמום, בטח שהם לא מונעים הפעלה של אופניים. חבל שעזבת ספורט כל כך יפה.

בהחלט צריך להימנע מכבישים מסוכנים, אבל בארצנו הקטנטונת, תרבות הנהיגה המפותחת הופכת כל כביש למסוכן.

עכשיו תורי לגלות סוד: רוכבי כביש מנסים כמה שאפשר לרכוב בכבישי "רפאים" ולרכוב בשעות בהם מספר המכוניות הוא מינימלי, וגם לרכוב בימים בהם התנועה מעטה. אני רואה בזה הגדלת ראש. יכול להיות שזנחת את הספורט כי בחרת להגדיל את הראש יותר מהרוב, אך יש כאלה שלא מוכנים לוותר על התחביבים שלהם בגלל תרבות נהיגה כזאת או אחרת.

לגבי ה"מטרד"- זה בהחלט מטרד. השאלה מי גורם את המטרד ולמה הוא נחשב כמטרד?

לתפיסתך, נראה כי כל אדם שמעכב אותך הוא מטרד. הוא גורם לך לעקוף ולבלום ולבצע עקיפות מסוכנות.

למה שלא תזדיין בסבלנות? תגיע הביתה חמש עשר דקות מאוחר יותר? אתה תצא הרבה יותר גדול..

ד. קצת מתקשר ללמה שאמרתי. רוכבי אופניים לא מהווים סיכון, תכניס את זה לראש. הם נמצאים שם, וזאת זכותם. הדרך של הנהגים הישראלים היא זאת שמהווה סיכון! ושוב, מילת המפתח, ס-ב-ל-נ-ו-ת. נכון, לא בהכרח מה שנכון חכם, כל אחד והבחירות שלו. שוב, כל עוד הוא לא מסכן אחרים.

ביום שרוכב אופניים יסע לעברך במהירות ותאלץ לקפוץ לכביש כדי להתחמק ממנו, תוכל אז לטעון שהוא סיכון (עדיין זה לא הצדקה להוציא את האופניים מחוץ לחוק), אבל בהחלט זה יהיה לגיטימי להגיד שהוא סיכן אותך. בכביש? אתה זה שמסכן (אם בחרת לפעול מתוך חוסר סבלנות).

ה. אמרת משהו על מהירות 140, והתפלאת שזה נקרא "להתפרע" וטענת שכל אחד עובר את המהירות הזאת (כנראה מנסיון). לא יודע על מה דיברת, לא ראיתי את ההודעות האלה.

הכי ישראלי להגיד לשוטר שהוא לא אוכף את החוקים ה"באמת חשובים". אתה חושב שהם לא עושים עבודה טובה? תתגייס למשטרה.

ו. זאת ההתרשמות שלי מההודעות שלך. אני לא מכיר אותך מספיק בשביל לבסס את הטענה.

ז. זה פשוט מדהים, אתה מייחס את "הישראליות" רק לרוכבי האופניים. זה לא נראה לך מצחיק?

אתה רק משמיץ את רוכבי האופניים, אומר שהם מפריעים לך ואת הכל מפיל על ישראליותם.

נהגי המכוניות, לעומת זאת, הם שווייצרים אסלים, ייבאו אותם כצאצאים של מאמא תרזה, כולם נצר לשושלת המלוכה.

לרגע, אבל לרגע, אתה לא עוצר וחושב מה חלקם של נהגי המכוניות בכל הפאזל הזה. אולי חלק מהאשמה היא שלהם? אולי אף כולה? אולי בכלל הישראלי אשם בהיותו ישראלי וזאת הסיבה שעזבת לארה"ב.

קל ונוח להאשים רוכבי אופניים. אתם בעמדת כוח עליהם גם מבחינה מספרית וגם מבחינה כוחנית.

א. הייתי פחות משכנע כי באמת אין את מי לשכנע, אתה יצאת נגדי אישית וככה התייחסתי לדברים.

ב. אולי בגלל הציניות שבדברים שלי לא הבנת את הכוונה,אני לא טוען שצריך להעיף את רוכבי האופניים מכל כביש, כן צריף להעיף אותם מכבישים מהירים/כבישים בעלי סיכון גבוהה (נס הרים הוא דוגמא קלאסית לטעמי).

ג.אתה שם לב שאתה שם את עצמך בדיוק באותה סירה שלי אבל אתה פשוט לא מצליח להסתכל על התמונה הגדולה?

אתה,בדיוק כמוני מתלונן על הבריונות של הישראלי המצוי וזה לא משנה אם הוא מדווש או נוהג... שמת לב כמה פעמים האשמתי בהודעות שלי (מהדיון הזה) גם את הנהגים בבריונות?

לפי ההודעות שלך זה פשוט לא נקלט לך כי אתה עסוק או ממש אוהב לשחק את הקורבן!

אני מבטיח לך שאת ההתנהגות הבהמתית של חלק מהישראלים על הכביש אני שונא הרבה יותר ממך,ושוב אולי זה בגלל הציניות שלי אבל בחיים האמיתיים אני בדיוק ההפך הגמור ממה שניסית לצייר.

ד.אתה יודע כמה פעמים רוכבי אופניים קפצו לי לכביש היישר מהמדרכה?

אני הפסקתי להתרגש מזה כבר,אבל לא משנה איך תהפוך את זה...הנהג הישראלי הוא בסופו של יום גם הרוכב הישראלי....כמובן שתמיד קל להתגונן מהצד ה״חלש״ אך הרוכבים בהרבה מקרים מסכנים את עצמם.

ה.בכל הדיון לא התייחסת לכבישים מהירים, זה נראה לך הגיוני??

לקטנועים אסור,אבל לאופניים כן????

ו.לגבי העבריין שאתה מנסה לעשות אותי,סה״כ אני חושב שההגדרה הנכונה תהיה ״הקדים את זמנו״,אתה רואה חדשות?

העלו את המהירות המותרת! אתה יודע למה? כי היום כבר לא 1948 ורכב מודרני (אתה מבין שאתה כותב בפורום של חובבי רכב כן?) מסוגל לנוע במהירות של 140 קמ״ש בלי להזיע ובלי סיכונים שונים ומשונים.

ואם עכשיו אתה רוצה לנסות להמשיך והתווכח על עוד 10 קמ״ש....רק עניין של זמן.

ז.אם אתה חושב שהחוקים הנכונים נאכפים אז אתה הוא המסוכן מבין שנינו!

הדבר הכי בסיסי והכי חשוב לאכוף הוא איתות (תחזור לאותו נושא שקראת ותבין למה) ולך כרוכב אופניים זה צריך להיות חשוב פי שניים,אבל למשטרת ישראל אין כוח לאכוף את מה שחשוב, הם אוכפים את מה שנראה טוב לעמוד הפייסבוק שלהם!

תנסה פעם לנהל שיחה עם חרש אילם ונראה אם היא תהיה פורה כמו שיחה זהה לזו עם אדם שומע, עכשיו תשליך את זה לכביש ותראה למה אמרתי את מה שאמרתי.

ח.אז אל תטען טענות לא מבוססות, זה לא שופך אור חיובי מדי על השאר הדברים שלך.

ט.אני אחזור על כך שוב, בכל פעם פה שייחסתי לרוכבים ישראליות עשיתי זאת גם עם נהגי הרכב אבל אתה בוחר להתעלם מכך.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

באמת כדאי לך להיות פוליטיקאי.

לוקח משפטים שלי ומוציא מהקשרם.

טוען טענות שאין לך מושג בהם.

אין טעם לוויכוח כשאתה מתווכח ותוך כדי טופח לעצמך על השכם.

יש לי הרבה מה להגיד, אבל, שוב, זה נופל על אוזניים ערלות.

אני ממש לא משחק אותה קורבן, ואני לא מתלונן על בריונות כמו שאתה טוען.

לא פתחתי שירשור בפורום אופניים שלי וקראתי שצריך לשלול את רשיון הנהיגה של כל הנהגים.

לא הגנתי על רוכבי אופניים שרוכבים בכבישים מהירים, יותר מזה, אפילו גיניתי פעולות לא חוקיות.

הגעתי לפורום שלכם, כדי להגן על אותם רוכבים שאתם מכנים אותם בריונים.

המטרה הסופית שלי בסופו של דבר זה הרמוניה. הדרך לשם היא כנראה המחלוקת.

אתם רוצים שרוכבי הכביש יהפכו לרוכבי שטח. אני רוצה שנהגי הכביש יאזרו בסבלנות. מי צודק? כנראה שאתם...אתם רבים וחזקים יותר.

אולי בכל זאת הצלחתי להבהיר כמה נקודות ולגעת פה במישהו.

אם לא, בזבזתי שעתיים מחיי.

שתהיה לכם שנה נפלאה.

פורסם

אני מציע שתפסיק להפוך את זה לאישי ותהיה יותר ענייני.

אני בשיא התמימות שואל אותך שאלה ואתה באלגנטיות בוחר שלא לענות ואח״כ בא בטענות.

אם אתה מייצג את הרוכבים אז תעשה את זה עד הסוף ולא רק איך שמתאים לך,אני מצידי מקשיב ויותר ממוכן ללמוד.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...