Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחובבי הNBA !

לאחרונה נתקלתי במספר כתבות באתרים אמריקאים שונים אודות קווין גארנט וייחודו כשחקן כדורסל.

האמת ,שמאז שהתחלתי לעקוב אחרי NBA (עניין של 20 שנה בערך), תמיד ריתקו אותי שחקנים מסוגו - לוחמים ללא חת, שמשחקים עם תשוקה.

בכל אופן - גם מבחינה סטטיסטית מדובר במישהו יוצא דופן - הוא השחקן היחיד אי פעם שהשיג מעל 20000 נקודות, 10000 ריבאונדים, 5000 אסיסטים, 1500 חסימות וחטיפות.

אמנם באמתחתו רק אליפות אחת (וקשה להתעלם מהפציעה שלו בעונה השניה בבוסטון, שכנראה חיסלה לטריו את האליפות השניה),אך לדעתי מדובר באחד הגדולים אי פעם.

מה דעתכם?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים לחלוטין שהוא אחד מהשחקנים הגדולים שמשחקים ב-NBA, וולולא הפציעה בעונה השנייה הוא היה אוחז באליפות נוספת.

יש המון שחקנים גדולים ששיחקו ב-NBA שהיו חותמים על אליפות אחת (סטוקטון, מלון, יואינג, נאש וכו').

עם זאת, הסטטיסטיקה במקרה הזה מעט משקרת, גארנט היה אחד השחקנים הראשונים שקפצו מיד מהתיכון לליגה, כך שלצורך הסטטיסטיקה שהצגת יש לו יותר שנים בהשוואה לשחקנים ששיחקו במכללות.

עם זאת, יש לזכור, שאליפות הוא לא הביא לבד אלא בשילוב עם שני אולסטרים, והעונות במינסוטה לא הניבו הצלחות רבות מדי כקבוצה.

הוא בין מספרי הארבע הטובים שהיו לליגה אבל קשה לי לומר שמבחינה היסטורית הוא יכול להיחשב כארבע הכי טוב.

אם כבר מדברים על שחקן שלם ועל הסטטיסטיקה שהצגת, אני חושב שהשחקן הכי שלם מבחינת כל האלמנטים נמצא היום בליגה, לובש גופיה מספר 6 ומשחק בקבוצת מיאמי היט.

פורסם

רוב השחקנים שנמצאים בראש רשימות הקלעים,ריבאונדרים וכו' שיחקו קרוב ל20 עונות. קרל מאלון, למשל,שיחק 18 עונות, קארים ,לדעתי שיחק יותר מ-20. גארנט, כעת נמצא בעונתו ה-18 , ובעונה הזו הוא צפוי להגיע למקום 10 בכל הזמנים בריבאונדים, למקום 15 בנקודות. מעבר לכך, בשונה מכל הגדולים האחרים (כולל לברון, אגב) את עונתו הראשונה הוא שיחק בצורה חלקית, כיאה לרוקי שאינו כוכב, מה ש"חסך" ממנו "כמה" נקודות וריבאונדים נוספים.

ובקשר ללברון, שאיכשהוא הייתי בטוח ששמו יעלה בדיון זה, לא ראיתי שהוא לקח אליפות לבד עם קליבלנד, על אף שצוות המסייע שלו שם, היה לאין ערוך טוב יותר מאשר לגארנט על כל שנותיו במינסוטה. כמו כן, לברון לא יגיע למספרים של גארנט בריבאונדים ובחסימות (הוא כבר בעונתו העשירית בליגה, וטרם הגיע למחצית מכמות הריבאונדים שיש כרגע לגארנט, ויש לו פחות משליש מכמות החסימות שיש לגארנט). כמו כן קשה לי לראות אותו זוכה בתואר שחקן ההגנה כפי שגארנט זכה ב-2008.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

גארנט ולברון לא משחקים באותם עמדות אפילו זה כמו שתשוו אותו לשאקיל אוניל או דוויט האוורד,

לא מבין למה ההשוואה הזו.

אם כבר תשוו לדאנקן לסטודמייר לכל מס' 4 שמשחק בעל רמה של סופרסטאר.

אם כבר שרשור NBA

למי יש אתר טוב לראות משחקים אונליין גם אם זה לא שידור ישיר?

עריכה:

הוא השחקן היחיד אי פעם שהשיג מעל 20000 נקודות, 10000 ריבאונדים, 5000 אסיסטים, 1500 חסימות וחטיפות.

מאיפה לקחת את הנתונים היבשים?

404

פורסם

now your talking carsforum, סוף סוף שרשור כדורסל.

תמיר, שלחתי לך בפרטי, אני לא יודע אם מותר לפרסם פה אתר שכזה.

בקשר ללברון, הוא רחוק מאוד מלהיות שלם, הוא לא שחקן הגנה טוב במיוחד, ויכולת הקליעה שלו לא קרובה להיות כמו של הגדולים בהיסטוריה, וחדי העין (או אנשים כמוני שצופים כמעט כל לילה בNBA כבר 15 שנים בערך) ישימו לב שאת רוב הנקודות שלו הוא משיג מבפנים, אז למה הוא באמת אחד השחקנים המדהימים? כי הוא אחד האתלטים הטובים שהמשחק (לא רק המשחק, בשום ענף ספורט אין דברים כאלה) ראה. יש לו שילוב מדהים של מהירות, זריזות וכוח, שילוב שמבחינה פיסיקלית לא נשמע אפשרי, אבל פאק הבנאדם הזה שובר את כל חוקי ההיגיון, הוא אתלט מדהים. בנוסף על היותו שחקן אתלטי מאוד, הוא גם שחקן אינטליגנטי מאוד, ולכן הוא אחד השחקנים הטובים ששיחקו את המשחק.

בקשר לאליפויות, מישהו פעם אמר שבאליפויות זוכות קבוצות, ולא שחקנים, הוא צדק. זה לא משנה כמה שחקן טוב או לא, כאשר קבוצה זוכב באליפות זה בגלל שהיא קבוצה, וזה לא משנה אם מדובר בלברון, ג'ורדן, בירד או מג'יק. קבוצה היא מכלול של שחקנים, כאשר חלקם פחות נוצצים על הנייר, וחלקם יותר, אבל עדיין - שחקן לבד, ולא משנה כמה הוא טוב, לא יזכה באליפות.

חזרה אל נושא השרשור -קווין גארנט. יכול מאוד להיות שהוא השחקן הכי מגוון ששיחק את המשחק, וזה משהו שאי אפשר להסתכל עליו רק בגלל נתונים יבשים. מיד אסביר, תחילה בהגנה: מלבד זה שהוא חוסם הרבה וחוטף הרבה, הוא גם שומר אישי מעולה. תמיד תראו איך הוא מפריע לשחקן האחר לקלוע, תמיד יודע לעשות בוקס אאוט, ובזמנים יותר יפים שלו, לא הייתה לו כל בעיה לשמור גם על גארדים. מבחינה התקפית: הוא ניחן בקליעה מחצי מרחק, יכולת חדירה ומשחק פוסט אפ מעולה, הוא יודע לעשות הכל מהכל בצורה מעולה, גם בהתקפה. מיותר לציין, שהוא גם אתלטי מאוד, וחכם מאוד, מה שביחד מאפשר לו להיות ריבאונדר מצוין. קווין גארנט הוא שחקן משכמו ומעלה, ולהבדיל מהרבה שחקנים ברמתו, הוא גם מאוד צנוע. אין לי מילה רעה אחת להגיד עליו. אני בהחלט אזכור אותו כשחקן ענק.

מי בעד להפוך את השרשור, לשרשור כדורסל באופן כללי? אני מוכן לקחת על עצמי לעדכן אותו מדי פעם בדברים הטריים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מסכים לגביי לברון, הוא שיפר את הקליעה שלו בצורה ניכרת ורואים את זה השנה, הוא מעמיד ממוצעים מפלצתיים:

כמעט 55% מהשדה, 43.3% לשלוש, 7 אסיסטים, 8.5 ריבאונדים ו 25.9 נקודות.

אז כן, הוא מפלצת גנטית והוא חודר הרבה לסל אבל עובדתית הוא קולע יותר טוב ורואים שהוא עבד על זה. מספיק להסתכל על נתוני השלשות ...

פורסם

אחלה סיכום, ניקו, אין מה להוסיף.

האופי הצנוע זה באמת הדובדבן שבקצפת,

כיף לראות מישהו כל כך טוב שלא אכול

באיזו תאווה בלתי מוסברת להוכיח משהו (ע"ע: לא חסרים כאלה בהיסטוריה של הנ.ב.א.)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא מסכים לגביי לברון, הוא שיפר את הקליעה שלו בצורה ניכרת ורואים את זה השנה, הוא מעמיד ממוצעים מפלצתיים:

כמעט 55% מהשדה, 43.3% לשלוש, 7 אסיסטים, 8.5 ריבאונדים ו 25.9 נקודות.

אז כן, הוא מפלצת גנטית והוא חודר הרבה לסל אבל עובדתית הוא קולע יותר טוב ורואים שהוא עבד על זה. מספיק להסתכל על נתוני השלשות ...

אתה צודק, הוא השתפר, והוא עוד יכול להשתפר, גם לא אמרתי שהוא "אבוד", או לעולם לא יהיה ברשימת הגדולים מכולם. נסה להבין את מה שכן אמרתי: יכולת הקליעה שלו לא קרובה לשל הגדולים בהיסטוריה. שים לב, שגם לברון עצמו מכיר את החולשה שלו (וזה מראה על אינטילגנציה), וגם לו אין יותר מדי בטחון בקליעה שלו, ולכן ברגעי המאני-טיים, לרוב הוא יעדיף לחדור עם הראש בקיר, ולהסתמך על הכוח והאתלטיות שלו, במקום להגיע למצב קליעה נוח (הרבה יותר פשוט, מאשר ראש בקיר) ולקחת ג'אמפ. הבעיה של שחקני ההגנה היא שטנק כזה אפשר לעצור או בעבירה או ב30 עבירות. זו דעתי בכל אופן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לברון לקח קבוצה כמו קליבלנד(שלדעתי ללא לברון לא שווה אפילו אליפות יורוליג) ולקח אותה לגמר NBA מדהים מה שהוא עשה שם.

לא חושב שקובי או גארנט היו עוברים עם קליבלנד סיבוב שני בפלייאוף..

פורסם

חזרה אל נושא השרשור -קווין גארנט. יכול מאוד להיות שהוא השחקן הכי מגוון ששיחק את המשחק, וזה משהו שאי אפשר להסתכל עליו רק בגלל נתונים יבשים. מיד אסביר, תחילה בהגנה: מלבד זה שהוא חוסם הרבה וחוטף הרבה, הוא גם שומר אישי מעולה. תמיד תראו איך הוא מפריע לשחקן האחר לקלוע, תמיד יודע לעשות בוקס אאוט, ובזמנים יותר יפים שלו, לא הייתה לו כל בעיה לשמור גם על גארדים. מבחינה התקפית: הוא ניחן בקליעה מחצי מרחק, יכולת חדירה ומשחק פוסט אפ מעולה, הוא יודע לעשות הכל מהכל בצורה מעולה, גם בהתקפה. מיותר לציין, שהוא גם אתלטי מאוד, וחכם מאוד, מה שביחד מאפשר לו להיות ריבאונדר מצוין. קווין גארנט הוא שחקן משכמו ומעלה, ולהבדיל מהרבה שחקנים ברמתו, הוא גם מאוד צנוע. אין לי מילה רעה אחת להגיד עליו. אני בהחלט אזכור אותו כשחקן ענק.

מי בעד להפוך את השרשור, לשרשור כדורסל באופן כללי? אני מוכן לקחת על עצמי לעדכן אותו מדי פעם בדברים הטריים.

צנוע!? אני מכיר את דאנקן כצנוע גארנט ממוצע :)

ולגבי השרשור אני בהחלט מסכים להפוך לשרשור רשמי של הNBA

אם ללברון היה עוד שחקן סופרסטאר לידו הם היו כבר אלופים מזמן וזה עוד אומר אדם שלא אוהב את לברון.

404

פורסם
אתה צודק, הוא השתפר, והוא עוד יכול להשתפר, גם לא אמרתי שהוא "אבוד", או לעולם לא יהיה ברשימת הגדולים מכולם. נסה להבין את מה שכן אמרתי: יכולת הקליעה שלו לא קרובה לשל הגדולים בהיסטוריה. שים לב, שגם לברון עצמו מכיר את החולשה שלו (וזה מראה על אינטילגנציה), וגם לו אין יותר מדי בטחון בקליעה שלו, ולכן ברגעי המאני-טיים, לרוב הוא יעדיף לחדור עם הראש בקיר, ולהסתמך על הכוח והאתלטיות שלו, במקום להגיע למצב קליעה נוח (הרבה יותר פשוט, מאשר ראש בקיר) ולקחת ג'אמפ. הבעיה של שחקני ההגנה היא שטנק כזה אפשר לעצור או בעבירה או ב30 עבירות. זו דעתי בכל אופן.

מצטער אני לא מסכים :-P

אולי לא ראית את מיאמי בזמן האחרון ...

אם כבר להיפך, לפעמים הוא מתעצל ודופק איזה ג'אמפר, שנה שעברה במאני טיים כל הזמן לא הבינו למה הוא לא לוקח את הכדור לסל, למה להסתפק בג'אמפר אם אתה טנק שיכול די בקלות לחדור ולהגיע למצב טוב בד"כ (ולפעמים אפילו מהלכים של 3 נקודות).

בוא נעקוב אחרי זה ביחד, אני מאמין גדול בסטטיסטיקה (ובכל משחק יש סטטיסטיקה לפי מיקום של זריקות), בוא נסתכל במשחקים הקרובים מה הוא יעשה ........

פורסם

כגון מי? ג'ון הבליצ'ק?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אז זהו ?

כולכם קצרי זיכרון כ"כ ? ומה עם שחקני עבר (אילו שאולי לא ראיתם ב-LIVE) ?

צודק לגמרי. קודם כל, אם בתואר "מגוון" מדובר על מישהו בעל יכולות הגנתיות והתקפיות כאחת, הרי שקלישאתי ככל שזה יהיה - לא חושב שהיה מישהו ששילב בין שני הצדדים כמו מייקל.

ואם מדובר על שחקן שממצה מעצמו ונותן מספרים בכל הקטגוריות, אי אפשר שלא להתפעל מסר צ'ארלס. לא פשפשתי בססטיסטיקות, אבל אני כן יודע שהוא נמוך בכ- 10 ס"מ (!!) מגארנט, ועדיין - בארקלי שלט בקטגוריות הנקודות והריבאונד בפילדלפיה, ועם מעברו לפניקס אני זוכר ששיפר מאוד את סטטיסטיקת האסיסטים שלו.

אז סביר להניח שגארנט יגיע להיכל התהילה, אבל קשה לי לקטלג אותו כ"הכי" בקטגוריה כלשהי, או אפילו בשילוב קטגוריות...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...