Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשוק בו שולטות חברות ההשכרה והליסינג, הולך ונהיה קשה יותר למכור את הרכב באופן פרטי. כך, בתוך שנתיים עלה הזמן הדרוש עד למכירה ב-32%. ובכל זאת: איזה רכב נחטף הכי מהר?

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=946566

דעתכם בנושא?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

יסלחו לי כולם שאני לא בקיא בנושא, אבל אם בן אדם לא מצליח למכור באופן פרטי, מה הבעיה לעשות טרייד אין ולקנות בכסף הזה רכב אחר?

פורסם

כי אפילו אם חברת הליסינג תקנה את הרכב שלך במחיר מחירון, את הרכב החדש מהם תקנה גם במחירון.

אם תמכור בפרטי ותקנה מליסינג, אז ההפסד שלך יהיה הרבה יותר קטן בגלל ההנחה של הליסינג. או שאולי הבנאדם לא רוצה לקנות רכב מחברת ליסינג אלא מפרטי.

פורסם
יסלחו לי כולם שאני לא בקיא בנושא, אבל אם בן אדם לא מצליח למכור באופן פרטי, מה הבעיה לעשות טרייד אין ולקנות בכסף הזה רכב אחר?

נראה לי שחלק ניכר מאלו שמוכרים בפרטי פשוט לא מעוניינים יותר להחזיק ברכב, מכל מיני סיבות.

פורסם

כתבה חפיפניקית מאוד. רשימת החיפושים הפופולרית לא אומרת כלום.

הרי מי שמחפש מאזדה 3, יכול למצוא כמה אלפים למכירה בכל רגע נתון. המבחר פשוט אדיר.

הנתונים לגבי ביקוש לרכב הם נגזרת של כמות החיפושים לרכב מול כמות הרכבים למכירה בכל רגע נתון.

אם יש 500 חיפושים לדייהטסו סיריון בשבוע ויש רק 200 כאלה למכירה, אז הסיריון יהיה רכב מבוקש בהרבה ממאזדה 3 שיש לה 5000 חיפושים אבל 6500 רכבים למכירה באתר.

פורסם

קח דוגמא שלי, היה לי 406 99' אוטו' (גם עם גיר ידני ו50KKM פחות לא בטוח שהייתי מקבל מחירון), שהמחירון שלה היה בערך 9K, אבא שלי הלך למגרש אחד, סתם לשמוע מה יש לו לומר, הוא ישר הציע קח מחירון בתנאי שאתה קונה ממני רכב.

(נעזוב את זה שאחרי חודשיים הגיר שלי החזיר נשמתו ולשפץ אותו עלה יותר מחצי מעלות הרכב).

פעם חפרתי וקראתי על המגרש הזה, ושמעתי לא מעט סיפורים שהרכבים אצלו לא לוהטים.

הקאץ' בסיפור, אתה מביא לו רכב שלא תקבל עליו באף מקום מחירון, הוא מנצנץ ומבריק עיניים בכך שנותן לך מחירון, ומצד שני אתה מחוייב לקנות אצלו רכב, ומין הסתם שהרכב שתקנה אצלו, לא נקי 100%.

בעסי הרכבים אף אחד לא פראייר, כמעט כולם קומבינטורים, לפעמים עדיף פשוט להוריד מחיר ולסבול.

פורסם

או לא להוריד מחיר, ופשוט לחכות חודשים ארוכים עד שהרכב יימכר.

בכלל, אני לא מבין למה אנשים כ"כ לחוצים למכור את המכוניות שלהם. מה יכול להיות כ"כ דחוף? אם הם עוברים לגור במדינה אחרת, ניחא. אבל סתם כדי להתחדש ברכב אחר? ברור לי שכשאני אמכור את הרכב אני אצטרך לחכות לקונה לפחות חצי שנה במקרה הטוב.

.Your average Notepad

פורסם

השוק הפרטי סובל ביחס לסוחרים מסיבה אחת פשוטה; כולם חושבים שהשמש זורחת להם מהטוסיק.

בואו ניקח את הדוגמא של notepad, רכב בן חצי שנה עם יד וקצת קילומטרים. ומה אתה רוצה עליו? בדיוק אותו מחיר כמו חדש.

הולכים לסוכנות אודי, גם מקבלים הנחה, גם אחריות יותר ארוכה, גם טרייד-אין, גם יד0 ולא יד1, מימון במקרה הצורך..

"המחיר שאני מבקש הוא 158,000, מחירון לוי יצחק, ואני כמעט ולא גמיש כלל. מיותר לציין שהיא כמו חדשה." עם גישה כזאת מי בכלל יתקשר אליך? גם 10 מתחת אתה לא תמכור גיבור, mark my words.

בדיוק אותו מקרה כמו הליצן הזה בכתבה. ליאנה 2007 שהוא מבקש עליה 43K "אני שומר עליו, אפילו יש ריפוד לפלסטיקים מה שלא עושים במקום אחר" (וריפוד למשענת ראש של KIA.. מאיפה הביאו אותו?) אז וואלה, באותו מחיר יש לאנסר 2009 בשלמה סיקסט, ו40K מתוך זה הם נותנים במימון ללא ריבית והצמדה ל40 חודשים.

לא נאה לכם לאנסר? יש מאזדה3 ופוקוס בתוספת 8K. ואפילו ייקחו מכם את הרכב הישן ויתחייבו לקניה חוזרת בעתיד.

עם כאלו הצעות מפתות, מי בכלל יסתכל על השוק הפרטי של המשפחתיות?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חבר חיפש A3, 2012-2011 צורה חדשה 2013 עולה 160 חדשה מהחברה.

מתקשר לאנשים והם דורשים 180, 160 מנסה להבין אם הם גמישים במחיר, מסביר להם שיש צורה חדשה בהרבה פחות כסף, מסביר להם שהוא מאוד רציני עם כסף מזומן, כלום לא מוכנים לשמוע,

פשוט הזוי.

כמובן שהם המשיכו לפרסם ועד עכשיו מפרסמים ולא מכרו כלום. והמחירון יורד כל חודש בעוד 4000שח

וחבר שלי התחדש בA3 חדשה 2012 מאוטודיל במחיר ראלי לשוק של אחד שבסוף התייאש ועשה טרייד אין.

אז לא מצליח להבין את האנשים, לשים את הרכב בטרייד ולקבל עליו 20% פחות זה כן אבל לא למכור למישהו פרטי ב15-10% פחות להרוויח זה לא?.

כנראה שמכירת רכב היא בכלל לא רציונלית, ואנשים חושבים מהלב, ומושפעים מכבוד וחשוב לא לצאת פראירים במקום לחשוב כלכלי נטו ולהרוויח, הרי ברור שאותו אדם שעשה טרייד מאוטודיל, אם היה בא עם כסף מזומן ,היה מקבל הנחה גדולה על הרכב החדש שרצה לקנות.

פורסם

גם אני מחפש לקנות רכב, אני כבר חודשיים בחיפושים ואני ממתין שאנשים יפסיקו לדרוש 75Kש"ח על רכב של 55Kש"ח.

המון אנשים דורשים מעל המחירון כי הם יודעים שיורידו אותם, זה עושה את ההבדל.

פורסם

הבעיה היא שכאשר אתה בה לחברה ורוצה לעשות טרייד אין כבר בהתחלה מורידים לך 10%, קצת שפשופים, הגענו ל-12%, אם הרכב יד 2, הגענו ל-17% וכן הלאה.

פורסם
הבעיה היא שכאשר אתה בה לחברה ורוצה לעשות טרייד אין כבר בהתחלה מורידים לך 10%, קצת שפשופים, הגענו ל-12%, אם הרכב יד 2, הגענו ל-17% וכן הלאה.

אז עדיף להיות עקשן ולנסות למכור בשוק הפרטי במחיר מחירון? זה לא כאילו הרכב חדש..

פורסם

אנשים לא מצליחים למכור רכבים כי חושבים שיש להם ביצת זהב בידיים.

אנשים לא מוכרים רכבים כי לא שמים מחיר במודעה שלהם.

אנשים לא מוכרים רכבים כי לא שמים תמונה במודעה שלהם.

אנשים לא מוכרים רכבים כי הם משקרים לקונה בטלפון,גם במודעה וגם שבאים לראות את הרכב.

שחיפשתי את הסובארו חיפשתי המון. הפכתי את כל יד 2

מודעות שהיו בלי תמונות דילגתי, מודעות בלי מחיר גם דילגתי.

גם המודעות שהיו עם תמונה ועם מחיר בסופו של דבר הרכב לא היה ניראה בכלל כמו בתמונה.

כנ''ל גם שחיפשתי את האולדמוביל. אותו הסיפור.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

יש הרבה אנשים שהם לא באמת רוצים למכור, אלא סתם לבלבל ביצים כי משעמם להם מהרכב ואולי רוצים להחליף אותו.

מי שבאמת רוצה למכור, מוכר במחיר הגיוני יחסית לתנאי השוק. הבעיה שמרוב כול בלבלני הביצים, יש מיעוט גדול באנשים הנורמלים, והרכבים שלהם נמכרים מהר מאוד.

פורסם
השוק הפרטי סובל ביחס לסוחרים מסיבה אחת פשוטה; כולם חושבים שהשמש זורחת להם מהטוסיק.

בואו ניקח את הדוגמא של notepad, רכב בן חצי שנה עם יד וקצת קילומטרים. ומה אתה רוצה עליו? בדיוק אותו מחיר כמו חדש.

הולכים לסוכנות אודי, גם מקבלים הנחה, גם אחריות יותר ארוכה, גם טרייד-אין, גם יד0 ולא יד1, מימון במקרה הצורך..

"המחיר שאני מבקש הוא 158,000, מחירון לוי יצחק, ואני כמעט ולא גמיש כלל. מיותר לציין שהיא כמו חדשה." עם גישה כזאת מי בכלל יתקשר אליך? גם 10 מתחת אתה לא תמכור גיבור, mark my words.

שכחת רק לציין שבאוטו הם ציינו את הגרסה הבסיסית, ללא תוספות בשווי 20k שקל. חדשה עלתה 184k לפני התמקחות, מי שהתמקח היה מגיע ל 164k. אתה לא חושב שהגיוני למכור רכב עם 3,000 ק"מ בכמעט 10,000 שקל פחות? לא נראה לי שיצחק לוי לא עושה את החישובים האלה. ד"א, כמעט מכרתי אותה ב 153,500. מחיר הוגן בהחלט הייתי אומר.

בכל מקרה, לא באתי בגישה של "אני חייב למכור את האוטו דחוף". באתי בגישה של "אם יבואו, בסדר. אם לא - גם בסדר". גם אמרתי את זה למי שהתקשר, אגב. בכל מקרה, אני נשאר איתה :-P .

.Your average Notepad

• תוכן חדש...