Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

יש לי אימפרזה 2002 (ידנית) 1.6 ובשבוע האחרון התחלתי לשמוע מעין רעש לוואי ברגע שהמנוע עובד,קל וחומר כשהטורים עולים. קשה לתאר את זה אבל זה כאילו יש עוד רעש של "ווואאאןןןן...." בנוסף לרעש הטורים העולים. הצמדתי את הראש לכיוון המנוע וזה נשמע הכי קרוב באמת למדחס.

מה אפשר לעשות? האם זה כרוך בתיקון/שיפוץ המדחס או ברכישה של חדש?

* לחבר שלי עם שברולט קוואליר זה קרה לפני כחודש והחליפו לו לחדש בסכום של 2000 ש"ח...

תודה רבה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

שלום רב!

אני חושב שמדובר במיסב שיושב בתוך המדחס, זאת בעייה ידועה. הרי המיסב נשחק ומתחיל לעשות רעשים וכנראה רוצה להחזיר נשמתו לבורא באפשרותך לתקן זאת או על ידי החלפת המיסב או על ידי החלפת המדחס כולו מה שנראה לי יקר.

הייתי מציע לך לקבל הצעת מחיר לגבי המיסב מכמה מוסכים.

מקווה שעזרתי.

פורסם

הבנתי. תודה רבה אחי.

לפחות אם אני יודע שאצלך באוודי זה עלה כ-500 ש"ח אז אצלי זה אמור (אני מקווה) לעלות קצת פחות....

אני רק צריך להיות בטוח ב-100% שזה המיסב שאגיד למוסך ,שלא ינסה לסבן אותי או משהו כזה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בשלב ראשון צריך לנתק את רצועות האביזרים ולראות אם הרעש נעלם. אם לא, ייתכן וזה ממשאבת המים או גלגלת\מותחן טיימינג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...