Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רוצים לקנות את הרכב משנת יצור 2009 אבל ראינו שברכב יש רדיו - דיסק רגיל במקום מחשב הדרך.

האם צריך להיות בדגם יצור 009 מחשב דרך ואם כן, וזה לא נמצא האם ערך הרכב יורד בשל כך ? האם קיים סקודה אוקטביה משנת ייצור 2009 ללא מחשב דרך?

פורסם

באוקטביה שנת 2000 יש מחשב דרך, למה שלא יהיה ב2009? זה לא מזדה 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התשובה. האם זה אותו מחשב דרך שאני מתכוון אליו - צג שיושב בפאנל בין המושב של הנהג לבין מושב הנוסע לידו ?

ברכב בחברת ההשכרה לא היה פאנל כזה ( באוטו שראינו היה כאמור רק רדיו דיסק פשוט ומתחתיו קופסא שחורה ריקה כאילו שחסר שם משהו ) - האם אני לא חייב לדרוש אותו עםם הרכב מוצע לי שם במחיר המחירון שלו? אם היה במקור למה בעצם הוא איננו עכשיו? כמה יכולה להיות הפחתת ערך הרכב במקרה שכזה ? מה לעשות?

פורסם

מחשב דרך בין מד מהירות למד סיבובי מנוע - מראה צריכת דלק וכד'. זה מחשב דרך. אין מערכת מולטימדייה מקורית עם מסך צבעוני בדגם הפשוט (אם זה מנחם אותך: גם לי במרצדס אין מערכת כזאת, יש גם רק רדיאו דיסק מקורי עם מסך לא צבעוני). אתה לא חייב לדרוש את זה כחלק ממחירו מחירון. הדגם 1.6MPI זה הדגם הפשוט ביותר. אם אתה ממש רוצה, תתקין דאבל דין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אני לא טועה רק ב-2010 האוקטביה קיבלה תוספת לרשימת האבזור הבסיסית בדמות רדיו דיסק מקורי בגודל 2DIN. עד אז כל הדגמים של האוקטביה קיבלו רדיו דיסק אפטרמרקט בהתקנה מקומית.

פורסם
אנחנו רוצים לקנות את הרכב משנת יצור 2009 אבל ראינו שברכב יש רדיו - דיסק רגיל במקום מחשב הדרך.

האם צריך להיות בדגם יצור 009 מחשב דרך ואם כן, וזה לא נמצא האם ערך הרכב יורד בשל כך ? האם קיים סקודה אוקטביה משנת ייצור 2009 ללא מחשב דרך?

תירגע, יש מחשב והוא אפילו עובד:roll: , אם תמתין קצת יותר מחודש כנראה תקבל את האוקטביה MPI ליסינג שלי במחיר מבצע עם מאה וקצת אלף ק"מ משלמה פיכסט. אוטו מוצלח ללא הרבה תקלות, צריכת דלק טובה ושאר היתרונות של האוקטביה. ולא, אני לא אקבל בונוס על זה שמכרתי את הרכב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...