Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי רכב פולו פולסווגן 2001.

נתנתי לאחותי את הרכב לשבוע שנסעה איתו לצימרים וכ'ו.

אתמול אני בא ליסוע עם הרכב ונדלק לי האור האדום של המים...הייתי בדרכי למוסך ואמרתי אוקי הוא גם יבדוק לי שמן,מים.

בדרכי למוסך האוטו העלאה עשן ונזל נוזל חום,מילאתי מים ועדין הייתה נזילה למטה.

שהבאתי את הרכב למוסך הוא אמר שהלך לי הראש מנוע זה הגיוני?

וכמה בערך אמורה לעלות העבודה+תיקון?

תודה לעוזרים.

פורסם

במקומך הייתי כבר מחליף מנוע זה הגיוני מאד מפני שהאוטו נסע ללא מים כנראה יתפוצץ שם איזה צינור והמנוע יתבשל

פורסם

הגיוני מאוד שהלך הראש מנוע, ותלוי כמה זמן נסעת ככה, אבל יכול להיות, או יותר נכון סביר מאוד,

שנגרם נזק למנוע. שווה כמו שציינו לבדוק עלות החלפת מנוע לעומת ראש מנוע. אם ההפרש לא

גדול אולי שווה כבר להחליף מנוע.

וכמובן יחד עם זאת לבדוק טוב את מערכת הקירור, כי בגלל שהיא לא תקינה המנוע התחמם,

ואם לא תתוקן, אז גם המנוע הבא ילך.

פורסם

אל תקפוץ למסקנה שאחותך עשתה בלגאן.

לא היית אמור להמשיך בנסיעה (גם אם למוסך) עם נורת חום דולקת, אלא לעצור מיד בצד ולבדוק מפלס נוזל קירור.

• אהבתי 1

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אוקי,תוכלו להתעמק קצת יותר בפרטים.

אני יודע שאחותי עשתה בלאגן זה לא יעזור לי כרגע.

התבלבלת, אתה זה שהמשיך "לסחוב" לכיון המוסך עם נורית אזהרה דולקת ועשן ...

אתמול אני בא ליסוע עם הרכב ונדלק לי האור האדום של המים...הייתי בדרכי למוסך ואמרתי אוקי הוא גם יבדוק לי שמן,מים.

האופציות הן ביצוע ראש מנוע ולקוות לטוב, או החלפת מנוע מייבוא.

אם הרכב התחמם קשות ו/או עבר 150 אלף קמ' , לא הייתי מתלבט כלל, החלפת מנוע מייבוא !

רענן

פורסם

סליחה שאני כנה איתך. מיכוון שאי אפשר לסמוך על אחרים שבאמת יבדקו שמן ומיים היית צריך לוודא שהכל תקין ברכב ושאין שום נזילות כאלה ואחרות. נזילות מים ושמן לא מתחילות ביום אחד. אם נתת רכב שהוא לא תקין במאת האחוזים האשמה נופלת רק עלייך. אם לי היו מלווים רכב הייתי יוצא מנקודת הנחה שהוא תקין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הנורה האדומה שאתה מדבר עליה לא קשורה בהכרח למים אלא לחום המנוע שיכול לעלות מכל מיני סיבות ואם היא נדלקת הדבר הראשון שעושים זה לעצור במקום ולכבות את המנוע.

לא קרה שום אסון, תחליף למנוע מפירוק\ייבוא (שכר לימוד).

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
שלום,

יש ברשותי רכב פולו פולסווגן 2001.

נתנתי לאחותי את הרכב לשבוע שנסעה איתו לצימרים וכ'ו.

וכמה בערך אמורה לעלות העבודה+תיקון?

תודה לעוזרים.

לפי מה שאתה מתאר בהחלט הגיוני שהלך המנוע ולהבא תזכור כלל חשוב - באור אדום לא נוסעים! בין אם זה ברמזור ובין אם בלוח מחוונים. לא סתם יש נורות אזהרה באדום ויש בצהוב או כתום.

פורסם

אני ממליץ לך בחום לגרור את הרכב למוסך רון ברח' ישראל בק 18 בת"א, הוא ייתן לך דיאגנוסטיקה מהמינה ונכונה ויעלה בידיוק על התקלה ברכבך.

• 7 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...