Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר פה ומי שעובר לפה עשיו זה דיי אידיוטי. המחירים כמעט כמו ת"א, אין חנייה, יש מלא פקקים (לעבור את העיר מצד לצד [לא מכליל את שכונת עמישב] לוקח למעלה מ-20 דקות לא בשעות הכי עמוסות) אבל הכל סגור בשישי-שבת, אין ים אבל יש לחות... קיצור לעבור היום לפ"ת זה כן. :lol:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע כמו ר"ג, גבעתיים, כ"ס, רמת השרון וכל איזור המרכז רק שלך לוקח רק 20 דקות לחצות את העיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תשמע, מבלי לגנוב יותר את נושא השירשור. לא מדובר בשעות העומס, ובלי כמה אזורים. בשעות העומס אני יכול לעבור ב30 דקות פחות מ-150 מטר (למי שמכיר את רחוב פינס בשעות הבוקר...). ובאופן כללי כן, כל אזור המרכז מפוצץ וצריך לעבור מפה (וזה גם מה שאני אעשה אחרי הצבא).

פורסם

אני עשיתי את זה לפני 16 שנים ומברך על ההחלטה כל יום (חוץ מימי עופרת יצוקה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

Y.BAR, מזג האוויר הסוער לא מעניין ברווזים, אתה אמור לדעת את זה... ביום שישי מצאתי עצמי נוסע להרצליה מחיפה במזג האוויר המשוגע הזה. ברווזים אוהבים מים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
גבר, אם אינני טועה דובר על יום ושעה במדויק. אבל אל חשש. "מומחים" כבר טענו שסוף העולם יגיע עוד 227 שנים כאשר גיל העולם יגיע ל 6000 שנים. אבל רק רגע, לא מצאו מאובנים בני מליוני שנים? אמממ, לך תסביר לאלה שטוענים שגיל העולם הוא רק 5000 ומשהו שנים.

המשפט שלך הזכיר לי את החברה החמודים האלה.

לפי הגמרא בורא עולם (אלוקים) עושה ריסט לעולם כל 6,000 שנה וזה מסביר את העובדה שנמצאו מאובנים לפני מיליוני שנים. מזכיר קצת את המטריקס כש"ניו" מבין שהכול בעצם ניתן לשליטה של היוצר שנותן לו את הבחירה לקחת מספר קטן של אנשים ולהקים מחדש את ציון.

אנחנו לא נהיה פה אבל אם עוד 227 שנים (כשנגיע ל6,000) העולם לא ירסט אתם חושבים שלדתיים לא יהיה תירוץ ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברווז ביום שישי בבוקר בחזרה מהעבודה נתקלתי ביציאה מלב המפרץ לכיוון יגור בשלולית ענק

שעשתה פאדיחות לג'יפים, חבל שנסעת כזה רחוק יכולת לשחות שם בכיף :lol::lol:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני שוחה הרבה מתחת לגשר עם השנתות של גובה המים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...