Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מגוון מסירי שומנים שעובדים אחלה על רכבים, מה רע בהם בדיוק?

שולי הרווח ליצרן נמוכים יותר...!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מזכיר לי שלפני הרבה שנים כמה שוטפי רכבים היו מוסיפים דלק למים

בשטיפה האחרונה בשביל ברק...

לא נורא,מעט עבודה (אומנם קשה) והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

כמובן שאם אין לך בכלל הבנה איך לעשות את הטיפול? עדיף לפנות לאנשים מוסמכים

למרות ההוצאת הכספית. בהצלחה.

פורסם
הרגת אותי! :lol:

הממ.. מותר "פעם ב" לשטוף את הרכב עם סבון כלים אם רוצים להוריד ממנו את כל הווקסים למיניהם

יש מגוון מסירי שומנים שעובדים אחלה על רכבים, מה רע בהם בדיוק?

אתה רוצה להשתמש במסיר השומנים המוכר והאגרסיבי ברמת פצצת ביקוע גרעיני על הצבע שלך ברכב ? זה שיש דיגריזרים מיוחדים ועדינים ברור. לא מדובר על דיגריזרים של מטבח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אתה רוצה להשתמש במסיר השומנים המוכר והאגרסיבי ברמת פצצת ביקוע גרעיני על הצבע שלך ברכב ? זה שיש דיגריזרים מיוחדים ועדינים ברור. לא מדובר על דיגריזרים של מטבח.

יש דווקא דיגריזרים די חזקים לרכב שמומלצים ע"י היצרן שלא להשאיר בטעות על הרכב. יש אחד כזה ל-CARPRO.

פורסם

אני מעריך שאין להם את אותם התכונות שיש לדיגריסרים ביתיים המיועדים למתכות צבועות בצבע עדין הרבה פחות, אם בכלל.

אך מכיוון שבכך אין לי הרבה ידע, לא אטעה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אוי כמה צחקתי

תודה לך צור שזרקת אותי אחורה לשנות השמונים לכמה רגעים.

החבר הכי טוב שלי עשה את אותו דבר על האופל של אביו, אבל ממש ביסודיות.

כל נקודת לכלוך שהוא ראה הוא שפשף חזק עם סקוטשברייט.

אחרי שהוא גמר והאוטו התייבש הוא היה נראה כמו חולה אבעבועות.

כולנו לומדים המון דברים בחיים, השאלה רק באיזה מחיר.

מאחל לך שאלו יהיו הצרות היחידות שלך.

דיטיילר מקצועי מאוד מומלץ.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אין לי מושג מזה דיטיילר מישהו יכול להסביר ולהביא מספר טלפון של אחד טוב ומומלץ אני גר בראשון

• תוכן חדש...