Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטפתי את הרכב עם סקוץ׳ כלים. מה שקרה לאחר שהאוטו התייבש שמתי לב שמקרוב רואים שריטות ממש קלות בצורות סיבוביות. אך אפשר להיפתר מהם בלי פוליש ווקס? מדובר על רכב חדש.

פורסם

יש דברים שלא עושים,כמו זה למשל.

אני בספק אם תצליח להוריד את זה עם פוליש ידני, גש לדיטיילר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

טוב שלא שטפת אותו עם חצץ! מי שוטף עם סקוצ' לכול הרוחות והשדים?!?

במידה ומדובר ברכב חדש באמת כמו שרשמת, אל תעשה שום דבר נוסף!

אל תעלב - אבל אם הגעת למצב שאתה שוטף עם סקוצ', אני לא רוצה לדעת מה ייקרה אם תנסה לעשות פוליש או משהו כזה.

קח את הרכב לדיטיילינג מקצועי, תשלם כמה שצריך ושיתקנו לך את זה, לראות רכב חדש ככה זה פשוט כאב לב.

להבא תשאל אם אתה לא יודע איך לשטוף את הרכב, חלילה לא מתוך זלזול, אבל היינו יכולים לעזור לך פה בצורה מצויינת ודבר כזה בטוח לא היה קורה.

בהצלחה, ותחזור לעדכן אותנו מה קרה.

כמו כן הייתי ממליץ לך לרשום מאיזה איזור אתה בארץ, ככה נוכל להפנות אותך לדיטיילרים מומלצים ומוכרים ולא לאיזה בחור במכון שטיפה שרק יעשה יותר נזק!

פורסם

למה לא שטפת את האוטו עם נייר זכוכית?

:hihi:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מזכיר את השרשור על "המשפר" ששפך חול למנוע כדי להרחיב את הצילינדרים או משהו כזה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הבנתי, האוטו יצא נקי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בן אדם עשה טעות, מה לעשות בן אדם טועה, בא לבקש עזרה וזה התגובות? הודה בטעות, רוצה לתקן ורק מקבל בראש, לא רוצים לעזור? אל תעזרו אבל דחילק...

וואלה צודק. מה אתה מציע?

לפותח השירשור - עשית טעות. מומלץ ללמוד כאן בפורום כיצד מנקים את הרכב וכן כיצד מגינים על הצבע.

חפש בפורום SWIRLS, פוליש, אוטם צבע, וקס. בהצלחה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ניסית פעם לשטוף ריצפה עם שמפו נגד קשקשים?

עוד משהו שלא כדאי לעשות:

לשטוף את האוטו עם סבון כלים.

להוריד לכלוכים קשים מצבע הרכב עם מסיר שומנים.

תלך לדיטיילר בתקווה שהוא יכול לסדר את זה ותרכוש ממנו חומרים וכלים יעודיים לשטיפת הרכב.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
לא הבנתי, האוטו יצא נקי?

הרגת אותי! :lol:

ניסית פעם לשטוף ריצפה עם שמפו נגד קשקשים?

עוד משהו שלא כדאי לעשות:

לשטוף את האוטו עם סבון כלים.

להוריד לכלוכים קשים מצבע הרכב עם מסיר שומנים.

תלך לדיטיילר בתקווה שהוא יכול לסדר את זה ותרכוש ממנו חומרים וכלים יעודיים לשטיפת הרכב.

הממ.. מותר "פעם ב" לשטוף את הרכב עם סבון כלים אם רוצים להוריד ממנו את כל הווקסים למיניהם

יש מגוון מסירי שומנים שעובדים אחלה על רכבים, מה רע בהם בדיוק?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מזכיר לי שבעוונותי הרבים שטפתי את הרכב הקודם שהיה לי בסבון ידיים נוזלי :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...