Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הוא טוען שסטיתי מהנתיב וגלשתי לשלו וכתוצאה מכך הוא ניכנס בי ואני טוען שזהו כביש בעל נתיב אחד ואסור היה לו לעקוף אותי

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

הפורום לא יוכל לפתור את המחלוקת. ראשית עליך לוודא כי אין בכביש שני נתיבים.

אם יש בכביש שני נתיבים, לפי תקנה 47 הוא לא ביצע עקיפה:

" (ג) בלי לפגוע בהוראות תקנת משנה (א) ותקנה 35, בכביש חד-סטרי שיש בו שני נתיבים או יותר באותו כיוון נסיעה, אשר מחמת צפיפות התנועה נעים בו כלי רכב בטורים בכל נתיב, לא יראו כעקיפה את תנועתם של כלי רכב הנעים בנתיב אחד והנוסעים במהירות העולה על המהירות שבה נוסעים כלי הרכב שבנתיב האחר, ובלבד שהדבר לא יגרום הפרעה או סיכון לתנועה."

האם יש עדים לתאונה?

האם ניסית להשיג סרטים של מצלמות אבטחה מן המלון או מן הבתים הסמוכים?

יש למהר ולעשות זאת כי התיעוד לא נשמר לאורך זמן.

בהעדר ראיות תומכות,כל צד ידווח לחברת הביטוח שלו את גרסתו, והעניינים יתגלגלו משם.

פורסם

כמו ש-commander כתב, קודם כל יש לבדוק האם יש/אין שני נתיבים באותו כיוון נסיעה.

הפרדה בין שני נתיבים -סימון 801 (קו קטעים) לא מחייב.

"נתיב" מוגדר כחלק מרחבו של הכביש, בין שסומן ובין שלא סומן, המספיק לתנועת טור אחד של כלי הרכב, למעט רכב הנע על שני גלגלים.

כך שאני בספק, שבמקום הנ"ל יכולים לנוע שני טורים של כלי רכב בבטחה.

ניתן למדוד רוחב הכביש, מהאמצע ועד לשפת המדרכה:

רוחב מומלץ/סביר לנתיב נסיעה אחד מתוך שני נתיבים או יותר ברחוב עירוני הוא 3-3.5 מטר ו-2.5 מטר לנתיב חניה במקביל.

פורסם

אין סימון לשני נתיבים למרות שכל צד הוא די רחב. בחלק קטן מהרחוב, בצד שרחוק מהים, בקטע הכי דרומי יש שני נתיבים לכמה סנטימטרים.

חוץ מזה, למיטב זכרוני, נתיב אחד.

פורסם

נכון בהמשך הרחוב למשל מופיע סימון לשני נתיבים לפני הפנייה ימינה, מעבר לכך לא סומן שני נתיבים בכל הקטע הנל.

דיברתי עם עיריית הרצליה והאחראית שיכולה לתת לי תשובה בחופש ותיהיה זמינה ביום ראשון, לאחר שיהיה לי תשובה אני יעדכן.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

תוודא שאתה מקליט את השיחה ביום ראשון, ותבקש ממנה לקבל מכתב בפקס/מייל שבו היא מתארת את מצב הכביש באיזור האירוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...