Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים וג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה לי פאנצ'ר בצמיג ששמתי לב אליו רק אחרי נסיעה ארוכה מרמת גן ללוד על כביש 1.

לקחתי את הרכב לפנצ'רייה שם אמרו לי שצריך להחליף צמיג כי הוא כבר נהרס והציעו לי צמיג מקורי משומש או מפירוק. אחרי שהביטו בצמיגים האחרים הם הפנו את תשומת ליבי שזה שהצמיגים האחרים כבר סדוקים או מתחילים להיסדק והמליצו לי להחליף את כל הארבעה, שמו לי ארבעה צמיגים מקוריים ב1500 שקל עם אחריות ל5 שנים, האם זה מחיר סביר?

כשהחליפו לי את הצמיגים הם הפנו את תשומת ליבי לזה שהג'אנטים חלודים וקצת עקומים, אחד מהג'אנטים בכלל של טויוטה ולא מתאים לרכב (מאזדה 2), לא שאני מופתע כי קניתי את הרכב מליסינג... הם הציעו לי ג'אנטים ממגנזיום בסביבות 1500 שקל אבל אמרתי שאני אחשוב על זה ומקסימום אחזור אליהם, מה אתם חושבים? כדי לקנות חדשים והאם המחיר סביר?

פורסם

הרכיבו צמיגים מקוריים חדשים או משומשים\מפירוק?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נשבע שאני הולך לפתוח פנצ'רייה.

אפילו כתבה ב"יצאת צדיק" לא הספיקה כדי ללמד את העם שלנו לעשות סקר שוק לפני ששופכים אלפי שקלים.

על סמך מה הם החליטו שהג'אנטים שלך דורשים החלפה? שהם של טויוטה ולא של מזדה?? השם ישמור!

הם עולים על הרכב? (מבחינת גודל ומרווח ברגים) שוקלים אותו דבר? הרכב לא רועד? לא סוחב הצידה? מה יש להחליף??

הצמיגים טיפה סדוקים? אוי ויי זמיר! מהר להחליף! מישהו טרח לבדוק עומק חריצים? תאריך ייצור? משהו? לאאא לא צריך, שיחליף.

*אני לא שולל את העובדה שאולי הצילו לך את החיים כי הצמיגים אולי היו פצצת זמן, אבל גם אם כן, להחליף את הצמיג האחד, לקבל הצעת מחיר על שלושת האחרים, להגיע הבייתה ולבדוק. אם אפשר אפילו לסחוב על הספייר עוד יום יומיים.

כנראה שהמצב בארץ לא כזה רע בכלל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

175/65R14

תואם לרשיון רכב, של deruibo

לגבי הג'אנט של טויוטה, הם הראו לי אחרי הרכבת הצמיגים שד הרוחב של הג'אנט הזה שונה מכל האחרים, לא זוכר אם רחב יותר או צר יותר, אבל זה בטח לא אופטימלי..

פורסם

מה שתואם לרישיון רכב זה מידה, קוד מהירות, ועומס הצמיג.

אינני מכיר את הצמיגים הללו, אבל למיטב הבנתי אלו הם צמיגים סיניים, אשר ממש לא שווים 1500 ₪ לרביעייה.

כמו spire, גם אני לא מבין איך לא עושים סקר שוק לפני קנייה. מה שאתה שואל עכשיו היית צריך לשאול לפני ההרכבה. במחיר נמוך יותר יכלת להרכיב צמיגים טובים יותר, מוכרים יותר, וככל הנראה גם בטיחותיים יותר. במקום זה, מורכב לך כרגע צמיג עלום שם שאיכותו מוטלת בספק.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...