Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סאב וופר RED SNOW 600W USA

ככה הוא נקרא הוא לא מוכר וגם אני לא מכיר והאמת שזה מתנה מחבר וניסיתי לחסוך בסאב.

הסאב וופר דופק סבבה דווקא אבל לאחרונה שמתי לב שיוצא ממנו ריח מוזר, וזה לא ריח של שרוף

פשוט ריח מסריח כזה שכל פעם שהוא מתחיל לדפוק ממש כל האוטו מתמלא בריח הזה

מה זה אומר?

פורסם

אוו אני אוהב, אני אוהב! זה ככל הנראה מקליפינג.

הגורם? שירים בביט רייט נמוך, מאסטרינג לקיו בעת ההקלטה, גיין גבוהה מידי במגבר, באס בוסט מופעל כלשהו, לאודנס ברדיו דיסק.

הרשימה יכולה להמשיך עוד ועוד.

פורסם

תודה על התשובות...

ממש הצחקתה אותי e.e שלח עוד בדיחה בה"פ

אז ככה, האמת היא ששחקתי שם במגבר בהגדרות של הסאב והפעלתי את הBASS BOOST אני אבטל אותו ואוריד קצת את הגיין ואני אבדוק עם עדיין יש את זה,

חוץ מי זה יש עוד אפשרויות?

פורסם

אין הרבה להוסיף , באס בוסט גיין גבוה וסאב מחברה לא הכי מוכרת זה מתכון לאסון ;)

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

הבנתי מה אתם ממליצים לי

אני עם סיאט איביזה שנת 2011

עם זוג קומפננטים של מורל טמפו והסאב וופר על המגבר JBL GTO1004

איזה סאב הכי ממולץ תקציב עד 1000 שקל.

פורסם

תראה, סאב מחברה לא מוכרת עלול להיות בעל סאונד מסריח...לא ריח מסריח. ניסית אולי להוציא את הרמקול מהתיבה ולבדוק מאיפה בדיוק מגיע הריח? אולי נפל משהו פנימה?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אוו אני אוהב, אני אוהב! זה ככל הנראה מקליפינג.

הגורם? שירים בביט רייט נמוך, מאסטרינג לקיו בעת ההקלטה, גיין גבוהה מידי במגבר, באס בוסט מופעל כלשהו, לאודנס ברדיו דיסק.

הרשימה יכולה להמשיך עוד ועוד.

דיוויד צודק

אתה "מטגן" לסאב וופר את הסליל שלו באחוזי עיוות מאוד שמיעים כנראה ובגיין גבוה.

מתחיל מהקלטה לא טובה וממשיך ביחידת ראש עם אחוז עיוות שמיע ומשם לזה שכנראה מופעל לך LOUD ואתה גם מוסיף באס דרך הHU ואני לא אתפלא אם גם הופעל BASS BOOST במגבר ובנוסף לכך הקרוס אובר במגבר לא מכוון נכון ועל כל זה גיין פתוח יתר על המידה.

יפה שהסאב מצליח לספוג את ההתעוללות אבל הוא גוסס אם הוא כבר אומר לך "בוא תריח" :-P

ובמקום RED SNOW כנראה היו צריכים לקרוא לזה BROWN CRAP

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...