Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה יצא לפועל, סוף סוף לאנשים שמחפשים גוש מתון והגיוני בעל סיכוי לבלום את נתניהו ואולי גם להביא לנו בשורה של פוליטיקה קצת אחרת. וויתור על האגו מצד קודקודי השמאל-מרכז יכול באמת ליצור משהו טוב בכנסת הישראלית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4328684,00.html

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זגזגן בלתי נלאה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4328740,00.html

העיקר שהוא בז לפוליטיקה הישנה ומצהיר שהוא בא לשנות.

אז מה היה לנו?

"לא אשב בממשלה שבה אדם שאיים להפציץ את סכר אסואן הוא שר הבטחון"

"לא אשב כגלגל חמישי בממשלה של חרדים וימין קיצוני כי אין בזה טעם. אני רוצה שהמיליארדים ילכו לחינוך וליוצאי צבא. זה מה שמעסיק אותי".

"לקחנו הובלה ואנחנו מציעים להן את ההיפך. במקום להתעלם מהאפשרות הסבירה שנתניהו ירכיב את הממשלה הבאה, בואו ניכנס אליה ביחד".

ומנגד ציפי לבני: "כל מי שמבין את גודל הרגע צריך להצטרף ולהתאחד סביב היוזמה שהצגתי על מנת להחליף את נתניהו. כאשר אנשים יראו אותי, את שלי, את יאיר, את מופז ואת כל מי שמבין שזו עת צרה, מאוחדים ביחד סביב המטרה של החלפת נתניהו - כל אותם אנשים שהתייאשו והרימו ידיים יצאו להצביע".

תנחומי לכל מי שמצביע לאחד מהטריו שלי-ציפי-יאיר וחושב שבכך הוא יביא שינוי כלשהו למציאות הפוליטית בישראל. תצביעו כבר לביבי ותסגרו עניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד - השורה האחרונה שלך רלוונטית לגבי לפיד.

למה אתה חושב שהצבעה למפלגת העבודה או ל"התנועה" הם מיותרים ו"תצביעו כבר לביבי"? שתי ראשי המפלגות הנ"ל הכריזו שלא ישבו בממשלה בראשות ביבי. (וחבל שלא הצליחו להגיע להבנה הזו לפני חודש ולהתאחד ולהציג מפלגה שנותנת אלטרנטיבה ריאלית לליכוד כמפלגת שלטון)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האלטרנטיבה שמציעה שלי אינה שונה לדעתי באופן מהותי מזו של ביבי. המשך התמיכה בהתנחלויות ובוועדים הגדולים אלו נקודות שלפחות מבחינתי אי אפשר לעבור עליהן לסדר היום.

באשר לציפי: משהו כמו 3 שנים היא ישבה בתור יו"ר האופוזיציה ומילאה את פיה מים. פתאום היא הריחה בחירות באויר ונזכרה לשחרר כמה הצהרות לאויר העולם, לטלפון לכמה חברים מקדימה, לייסד מפלגה שלא ברור בדיוק במה המצע שלה נבדל מזה של העבודה ובאופן כללי להזכיר למדינה שהיא עדיין חיה.

על ביבי אפשר לומר הרבה דברים רעים, אבל אני בטוח שגם גדול המבקרים שלו יסכים שבתור ראש אופוזיציה הוא בהחלט ממלא את תפקידו נאמנה.

זאת בדיוק הסיבה שאני מצביע מרצ: עד כה, זוהי המפלגה היחידה שהצהירה שלעולם לא תשב עם ביבי בקואליציה. לדעתי זוהי הדרך היחידה להפיל אותו וזוהי הדרך שיכולה להביא לשינוי אמיתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני מקווה שזה יצא לפועל, סוף סוף לאנשים שמחפשים גוש מתון והגיוני בעל סיכוי לבלום את נתניהו ואולי גם להביא לנו בשורה של פוליטיקה קצת אחרת. וויתור על האגו מצד קודקודי השמאל-מרכז יכול באמת ליצור משהו טוב בכנסת הישראלית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4328684,00.html

ומה בדיוק משותף במצע של שלושתם? להפיל את גוש הימין וכנראה שלא מעבר לכך. אבל אולי זו טקטיקה נחמדה לחרטט את ציבור הבוחרים.

מזכיר תכנית ריאליטי חשוכה בה המשתתפים ניסו לרקום ברית על סמך הבטחות בע"פ, כשבכל הזדמנות שרק היתה הסכין היתה נשלפת ולא היתה באמת דרך לאחד הצדדים לדעת מי ידקור ראשון.

מי יסבול בסוף מהמיזוגים הרעיוניים האלה? לפחות כשכל אחד מביא את האנשים שלו ואת המצע, אפשר לקדם דברים, השאלה מה יקרה כשיצטרכו לבחור סדר עדיפויות וכיסאות. קרקס

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
אלעד - השורה האחרונה שלך רלוונטית לגבי לפיד.

למה אתה חושב שהצבעה למפלגת העבודה או ל"התנועה" הם מיותרים ו"תצביעו כבר לביבי"? שתי ראשי המפלגות הנ"ל הכריזו שלא ישבו בממשלה בראשות ביבי. (וחבל שלא הצליחו להגיע להבנה הזו לפני חודש ולהתאחד ולהציג מפלגה שנותנת אלטרנטיבה ריאלית לליכוד כמפלגת שלטון)

הדבר היחידי שהגוש הזה יחסום זה את האפשרות למדינה שפויה וליברלית. מה שקורה עכשיו הוא שבאגו טריפ שמשחזר את 2008, לבני יוזמת מהלך הרסני שיגרום לזה שש"ס ויהדות התורה יהיו לשון המאזניים בקואליציה הבאה. גם בין ציפי, לבני, לפיד אין להם מספיק מנדטים.

לפי סקר מעריב מאתמול:

ליכוד 36

הבית היהודי 13

ש"ס 11

יהדות התורה 5

65 מנדטים.

זו הקואליציה שציפי ושלי מבשלות לנו. MARK MY WORDS.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הדבר היחידי שהגוש הזה יחסום זה את האפשרות למדינה שפויה וליברלית. מה שקורה עכשיו הוא שבאגו טריפ שמשחזר את 2008, לבני יוזמת מהלך הרסני שיגרום לזה שש"ס ויהדות התורה יהיו לשון המאזניים בקואליציה הבאה. גם בין ציפי, לבני, לפיד אין להם מספיק מנדטים.

לפי סקר מעריב מאתמול:

ליכוד 36

הבית היהודי 13

ש"ס 11

יהדות התורה 5

65 מנדטים.

זו הקואליציה שציפי ושלי מבשלות לנו. MARK MY WORDS.

מסכים.

המהלך שלהן יחייב את הליכוד לחבור לימין הקיצוני. ואנחנו ? רק נסבול יותר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מישהו מחזיק לך אקדח מול הרקה ומכריח אותך להצביע לליכוד?

ש"ס ויהדות התורה יילכו עם כל מי שמסוגל להרכיב ממשלה, אפילו אם זו הייתה מרצ (כן, שמחתי לשעשע אתכם).

פורסם
מישהו מחזיק לך אקדח מול הרקה ומכריח אותך להצביע לליכוד?

ש"ס ויהדות התורה יילכו עם כל מי שמסוגל להרכיב ממשלה, אפילו אם זו הייתה מרצ (כן, שמחתי לשעשע אתכם).

נכון, ולכן הם תמיד יהיו אלו שמחליטים את הרכב הממשלה ומקבלים את תיקי המפתח, בעוד שמרצ יושבים בצד בחוסר מעש.

אבל מה אפשר לצפות ממפלגה (וגרוע מכך, בוחריה) כשהמסר היחידי שלה הוא "הקול שלך בטוח נגד ביבי"?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

שמר ואלעד , אני מסכים עם roee

חייבים כי גוש המרכז יחבור לנתניהו , רק כך יהיה משקל נגד לדתיים .

ואפשרות לקידום האמצע , אנחנו האזרחים הנדרסים .

בפוליטיקה צריך למצוא את השביל אשר יוביל לאפשרות שאנו נהיה קבוצת הלחץ בממשלה , שם קובעים .

ולא להיות צודק במרכאות , אבל לא חכם והקול שלי לא יקבע בסוף את המדיניות .

אז הרווחתי עוד 2-3 חברי כנסת , אבל אין להם השפעה על המדיניות , וחבל .

אנחנו כן צריכים להצביע למפלגת מרכז כגון יאיר לפיד - ואז אולי ככוח מרכזי שלנו בממשלה , נצליח למצוא שביל גם בשביל אזרחי האמצע .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני רואה שחצי מכאן הולכים לבחור בבית היהודי, רק תעשו טובה בחייאת, אל תבכו על מחירי הדלק, המע"מ וזה שאין שר בריאות שאתם עוברים תאונה.

הבית היהודי - המפלגה הכי פחות חברתית במדינת ישראל: http://oknesset.org/agenda/74/?all_mks

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
נכון, ולכן הם תמיד יהיו אלו שמחליטים את הרכב הממשלה ומקבלים את תיקי המפתח, בעוד שמרצ יושבים בצד בחוסר מעש.

אבל מה אפשר לצפות ממפלגה (וגרוע מכך, בוחריה) כשהמסר היחידי שלה הוא "הקול שלך בטוח נגד ביבי"?

כן, אני רוצה קול בטוח נגד ביבי.

מה כל כך טוב בביבי שאתה לא מוכן לתת לאף אחד או אחת הזדמנות ? אתה לא חושב ומרגיש שיהיה טוב למדינה הזאת קצת ריענון פוליטי ?

מעבר לזאת, גם אנשים שיודעים הרבה יותר ממני רוצים קול בטוח נגד ביבי.

יובל דיסקין:

"יש כאן משבר מנהיגותי, זלזול מוחלט בציבור. אולי יחשבו שאני רואה את זה באופן קיצוני מדי. אני אומר לכם: מקרוב זה נראה עוד יותר גרוע"

"משנת ‭,'94‬ פלוס-מינוס, יצא לי לעבוד בקרבה כזו או אחרת לדרג המדיני הכי בכיר של מדינת ישראל - ראשי ממשלה, שרי ביטחון - וראיתי כל מיני סוגים של מנהיגים. ראיתי את רבין, פרס, ביבי, ברק, שרון, אולמרט ועוד פעם את ביבי כראש ממשלה ואת ברק כשר ביטחון. כשאני לוקח את הספקטרום הזה של המנהיגים שיצא לי לעבוד תחתם, אני יכול לומר שהיו מנהיגים שהייתה לי תמיד התחושה לגביהם שברגע האמת, כאשר האינטרס של המדינה יעמוד מול האינטרס האישי שלהם, הם יעדיפו את האינטרס הלאומי על הכל.

"אני יכול להגיד את זה על רבין, על פרס, על שרון, אפילו על אולמרט. זה לא אומר שהם תמיד קיבלו את ההחלטה הנכונה, אבל הם באו מהמקום הזה, שבו האינטרס של המדינה עומד לפני כל דבר אחר. ולצערי התחושה שלי, ושל רבים מבכירי מערכת הביטחון, הייתה כשאנחנו מדברים על נתניהו ועל ברק, שאצלם האינטרס האישי, האופורטוניסטי, העכשווי הוא הדבר המוביל לפני כל דבר אחר. ואני מדגיש שאני משקף פה משהו שלא רק אני מרגיש, גם הרבה מהקולגות בדרג שלי שדיברתי איתם הרגישו כמוני‭."‬

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

למען האמת בהתחלה רציתי ללכת על העצמאות בשביל שעינת וילף תקבל מקום, לצערי הרב היא אמרה שהיא לא תתמודד על מקום בכנסת אז זה הלך.

אני אלך על ארץ חדשה, נקווה שיעבור את אחוז החסימה ואז אולי ישפיעו על לגליזציה של סמים קלים.

ובנימה אישיצ: אני עדיין לא מבין איך אפשר להצביע לבית היהודי שלצד המצע של נפתלי בנט יש את איילת שקד. תהיו לי בריאים..

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
כן, אני רוצה קול בטוח נגד ביבי.

מה כל כך טוב בביבי שאתה לא מוכן לתת לאף אחד או אחת הזדמנות ? אתה לא חושב ומרגיש שיהיה טוב למדינה הזאת קצת ריענון פוליטי ?

למה אתה חושב שאני מצביע לביבי? אני מצביע עלה ירוק. זו המפלגה היחידה שאני מוכן לקבל את המצע שלה בלב שלם ובלי להרגיש שאני בוחר באופציה הפחות גרועה. כל זה לא משנה את העובדה שמול עינייך יש חזרה על 2008, שבה ביבי ביקש מלבני להרכיב קואליציה חילונית ואזרחית והיא סירבה - וקיבלנו את ש"ס והמתנחלים וליברמן. זה גם מה שיקרה הפעם, אלא אם לבני וציפי יציעו לש"ס הצעה שאי אפשר לסרב לה והם ינטשו את נתניהו. בכל מקרה אנחנו מפסידים. אבל תמשיך להצביע למרצ - מה אכפת לך? העיקר שלא ביבי.

• תוכן חדש...