Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חיברתי סאב וופר למגבר 4 ערוצים.

הסאב מחובר בגישור ל2 ערוצים ויש לו שני סלילים של 4ohm כל אחד שמחוברים בטור כדי לקבל התנגדות של 8ohm.

כיוונתי את המגבר וזה הצליל שמתקבל. גם אם אני מרים את הגיין דיי גבוה הסאב פועל יותר חזק אבל עדיין משמיע את הצליל הזה.

הצלילי נשמע כל פעם שיש "בום" (במקום ה"בום"..)חוץ מזה הסאב וופר דיי מרעיד את הרכב אבל הוא לא נשמע מדוייק בכלל והוא דיי מרוח.

המגבר Power Acoustik LT960/4

הסאב Hifonics HFi12D4 Hifonics 12

נ.ב- אם לא עומדים ליד הסאב אי אפשר לשמוע את הצליל הזה. ז"א שאם נמצאים במושב של הנהג לא שומעים אותו בכלל..

קישור לסרטון ביוטיוב.

מקווה שאפשר להבין מה הרעש שמתקבל מהסרטון. אפשר גם לראות שהממברנה בקושי זזה

אם מישהו ידע להצביע על מקור הרעש אני מאוד אודה לו.

תודה!!

פורסם

לדעתי נקרע משהו או זהו סיים תחיים שלו.

אבל חכה לתגובות אחרות אולי אני טועה.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

קודם כל תוריד את הגריל הזה. לא רק שהוא מכוער אבל הוא גם לוחץ על הסראונד, שלוחץ על הממברנה שבסופו של דבר כנראה מוציא את הסליל ממרכוז וגורם לצלילים הרעים האלו

ובנוסף תבדוק את הנקודת חיתוך של הסאב במגבר ותראה שאין בוסט דולק. אל תרים את הגיין יותר מידי.

פורסם

תודה על התגובה.

הורדתי את הגריל. עדיין יש את הרעש אבל מה ששמתי לב אחרי שהורדתי אותו זה שאוויר בורח מהצדדים של הסאב וופר... כנראה התיבה פשוט עשויה מחומר שעבר זמנו והחיבורים נהיו רופפים. אני מאמין שזה די מסביר את הרעש הוא כנראה פשוט זז בתוך התיבה וכל פעם שהממברנה דחסה הרבה אויר אז הוא יצא מהצדדים.

פורסם

אחרי שבדקת מה ש ReZ0 רשם לך תוציא את הסאב לגמרי מהתיבה ותשמע,אם כן תבין למה איפה הבעיה,אם לא זה משהו בתיבה.

או במקרה מוזר זה יש רעשים מהגוף של הרכב,יכול להיות שהוא מקבל החזרים ומרעיש ככה (קרה כבר בסאב) תוציא אותו מהרכב.

Scan Speak

פורסם

תאמת לי זה נשמע כאילו חיברת את הסלילים הפוך אחד מהשני (בעיקר בגלל שהממברנה לא זזה), יכול להיות שאני טועה, תבדוק את זה, יכול להיות שתשרוף אותם אם הם לא מחוברים כראוי.

SCANSPEAK

פורסם

חיברתי + של סליל אחד ל - של הסליל השני ואת ה + וה - הנותרים חיברתי למגבר. איפה יש פה מקום לטעות? (לא בציניות אני באמת שואל)

מה זאת אומרת "הפוך אחד מהשני"?

תודה

פורסם

אחרי שביצעת מה ש אמרו פה, תוציא את הסאב מהתיבה ותבדוק אם הוא קרוע מהשורש שלו (מתחתית הסאב),בדוק מגעים,כיוונים-INPUT MODE, X-OVER אולי במצב FULL, בדרך כלל בכל מגבר זה שונה.

או שאולי הסאב באמת עשה את שלו או שהמגבר עשה את שלו או שההתקנה לא היתה מוצלחת.

גש לחשמלאי רכב לאבחן את הנושא מקרוב.

פורסם

היה לי את הסאב הזה. ( שרד אצלי 3 חודש בערך ).

זה התחיל מהרעשים האלה, ולאחר כמה שבועות הסאב סיים את חייו.

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...