Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הילוך אחורי בפורד פוקוס 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההחלפה האלימה פחות מפריעה לי. הרבה יותר מפריע לי שהוא מתקשה להחליט איזה הילוך צריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם כך המצב, אני מתחיל להיות מוטרד מההזמנה שעשיתי לפוקוס 2 ליטר בליסינג. יכול להיות שאני צריך לשקול את היונדאי I30 CW למרות שאני מאד רוצה שינויי (כרגע יש לי I30 CW דור קודם) ורוצה לסוע ברכב אירופאי.

פורסם

יש לך אישור מוסמך שהיונדאי מושלמת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הגיר לא כזה נורא כמו שזה נשמע, ברוב המכריע של הזמן הוא עובד בסדר גמור, בעיקר כשנוסעים רגוע ולא אגרסיבי.

נסעתי קצת על הI30CW החדשה, ולדעתי הפוקוס עדיפה כחבילה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אגב, הבנתי שמי שמתלונן על הפוקוס, מחליפים לו את הקלאצ' באחד משופר. רך ופרוגרסיבי יותר.

איך מתלוננים, אם זה רכב ליסינג, כי הגיר באמת מגעיל

פורסם

אין לי שום אישור לגבי היונדאי שהיא טובה יותר. כרגע אני נוסע על I30 CW דור קודם והוא בסדר ועושה את העבודה אבל לא יותר מזה. אני מניח שהיונדאי החדשה טובה יותר אבל אני מודה שאני פוזל לפוקוס שכן אני מחפש שינויי וביצועים מעט יותר מרגשים שאני מניח שדם ה 2 ליטר יספק.

פורסם

תישאר עם הפוקוס.

למי שאוהב לנהוג, זה הדגם המומלץ.

מעבר לזה שאין שום בעיה בסעיף הנוחות, הנסיעה שקטה והביצועים טובים [2 ליטר + רובוטי].

עשיתי כבר 10K קמ עם שלי [2 ל סטיישן] ואין לי שום טענה לגיר. אני מבין את הפשרה ומעדיף להינות מביצועים עדיפים ולקבל מדי פעם מוזרות בהתנהגות הגיר.

אם זה מעניין אותך, צריכת הדלק אצלי נעה בין 11 ל 13 ק"מ לליטר בנסיעה שהיא 60/40. 60 בינעירונית.

פורסם

אביעד, לא מציקה לך הקונסולה המרכזית הרחבה מאוד?

אני יודע שאני לא מייצג מבחינת דרישות הנוחות שלי אבל כל מי שנסע בפוקוס אצלנו התלונן על הקונוסולה המרכזית שמצלופפת מידי את מרווח הרגליים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שווה ציטוט....

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

^

לך על זה!

חג שמח!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אנחנו עם כ15 אלף ק"מ עם פוקוס 2012, יש לעיתים בלבול או העברות לא חלקות, קורה בעיקר בעיר.

בטח ובטח לא משהו שבגללו פוסלים רכב. הרכב פשוט מצויין.

אותנו זימנו (הרכב בליסינג), להחלפת קלאצ'ים, כרגע אנחנו לא ממהרים כי אני לא מרגיש איזה "סבל בלתי יתואר" מהתופעה.

לי יותר חשוב שהרכב, זריז, מגיב, ואפילו חסכוני יחסית, זה מכפר על כל "קפיצה או "שיהוק" שיש מידי פעם בגיר.

לגבי הקונסולה, אני בחור בריא ברוך השם, אבל מסתדר עדיין יופי ברכב. כן הוא קצת יותר צפוף, אין מה לעשות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אתה יכול להגיד באיזה מוסך הרכב מטופל ?

אני רב איתם כבר חודשים על הקלאצ'ים ולא מוכנים אפילו לפתוח לבדוק, בטח שלא להחליף בלנקו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ממש קם מתחרה ל- DSG + צ'מפיון.

המזל של דלק הוא שמאחר שרובם המוחלט של בעלי הרכבים הם מליסינג, לא תתעורר מהומה בנושא, כי למי אכפת (למעט השניים שכותבים בו וממילא מוכנים לחיות עם זה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...