Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף MK5 2008 דגם ג'נריישן.

קניתי את האוטו לפני כשבוע,ואני חושב שמישהו שיחק עם המערכת,אחרי שאני מגביה מעל החצי אני מרגיש שהמערכת מתחילה "לזייף" ולפעמים עושה קולות לא נעימים.האם מישהו יכול לעזור לי לכוון אותה? לכוון טוב את הבאס וכו'.

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

נתחיל מזה שהמערכת הזאת לא טובה לכשעצמה ככה שאל תצפה ליותר מדי.

יכול להיות שהבאס והטרבל ב"איקולייזר" יותר מדי ימינה שם (גבוהים בעיקרון)

התוצאה הכי טובה שהצלחתי לקבל זה לשים את הטרבל בדיוק על האמצע והבאס 3 תזוזות שמאלה,

אמור קצת להפחית את העיוות המוקדם אך לא יעלים אותו.

הייתי ממליץ לך להחליף את הרמקולים למשהו טיפה יותר איכותי אבל לא יודע אם מעוניין.

בכל זאת מקווה שעזרתי.

רועי.

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם
נתחיל מזה שהמערכת הזאת לא טובה לכשעצמה ככה שאל תצפה ליותר מדי.

יכול להיות שהבאס והטרבל ב"איקולייזר" יותר מדי ימינה שם (גבוהים בעיקרון)

התוצאה הכי טובה שהצלחתי לקבל זה לשים את הטרבל בדיוק על האמצע והבאס 3 תזוזות שמאלה,

אמור קצת להפחית את העיוות המוקדם אך לא יעלים אותו.

הייתי ממליץ לך להחליף את הרמקולים למשהו טיפה יותר איכותי אבל לא יודע אם מעוניין.

בכל זאת מקווה שעזרתי.

רועי.

תודה רבה רועי,

המערכת עצמה באמת לא הכי טובה שיש אבל אחרי שסידרתי את זה שומעים טוב והצליל נעים,ובקשר להחלפת רמקולים

על איזה רמקולים אתה יכול להמליץ לי?

ושוב תודה רבה.

פורסם

בכיף ידידי שמחתי לעזור. בקשר לרמקולים מה התקציב שאתה מעוניין להשקיע ואיזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל?

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

למה מערכת לא משהו? יש לי גולף דור 4 קומפורט ליין ואני מוכרח לציין שהחלפתי את הרמקולים הקדמיים לקומפוננט הייתי מאוד מופתע לגלות שפירקו משם את הרמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב, רמקולים בני 11 שנים ולטעמי הייתה איכות טובה מאוד.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ואולי בmk5 התחילו לשים רמקולים חרא? לא הבנתי מה הקשר שהיו לך רמקולים טובים.

דברים משתנים, בmk4 הרמקולים המקוריים היו של בלאופטנקט מקרטון ובהחלט נחמדים, אין לי מושג מה יש בסימן 5.

פורסם

את האמת הייתה בעיה קצת עם הדיסק,אחרי שצרבתי דיסק חדש איכותי של חברה טובה,האיכות הייתה הרבה יותר טובה אבל למשל יש הבדל משמעותי אחרי שאני עולה לרכב של ההורים שלי.אבל עדיין השמיעה לפי דעתי כרגע אחרי שכיוונתי את המערכת הרבה יותר טובה ואם יש רמקולים טובים יותר ממה שיש לי כרגע בטווח מחירים של 1000-1500 שקל אני אשמח לשמוע.

תודה רבה חברים ושבת שלום!

פורסם

אתה מתכוון להגביר אותם עם הhu?

אם כן אין טעם להוציא סכומים כאלו על סט.

חפש מוראל טמפו\הרץ אנרג'י\Performance C6A dls\פוקאל 165 A1

הם יעבדו גם ללא מגבר ולא יאכזבו.

חשוב שתשמע כי לכל רמקול יש צליל אחר.

פורסם

את האמת,אין לי מושג מה זה HU וכל הדברים האלה,חוץ מבאס ודברים כאלה בסיסיים אני לא מבין גדול.הייתי מעוניין לשמוע אבל איזה רמקולים טובים יותר ממה שיש לי עכשיו אפשר להביא במחירים שציינתי.

ושוב תודה רבה.

פורסם

Hu= יחידת ראש/ רדיו דיסק.

אם אתה לא מתכוון להתקין מגבר ולחבר את הרמקולים ישירות לרדיו דיסק כל הדגמים שציינתי למעלה יתאימו לתפקיד, אלו סטים ברמת כניסה של החברות המובילות בתחום ובטוח יותר טובים מהרמקולים המקוריים ברכב.

• תוכן חדש...