Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב בשביל אמא שלי, היא לא נוסעת הרבה, לעבודה (20 ק"מ הלוך חזור) ומדי פעם לקניות, חדר כושר וכאלה.

יש לנו כבר רכב במשפחה ככה שהתקציב לרכב השני מוגבל ל40K גג...

אני כבר חודש מחפש רכב נורמלי ואמין, אבל לצערי התייאשתי כבר, ראיתי כמה רכבים פרטיים, קפצתי גם לחברות ליסינג ולא ממש מצאתי משהו נורמלי בתקציב הזה.

חשבתי על יונדאי גטס 1.4 / 1.6 , דייטסו סיריון, יונדאי אקסנט (2007/8), סיוויק (2006) וכאלה, אבל הבעיה שבחברות הליסינג בקושי יש כאלו. לא יודע כבר מה לעשות, אשמח להצעות. אגב, אח של חבר טוב עובד בחברת ליסינג מסויימת, הוא הציע לי בתקציב של 45-48 אלף רכבים כמו מיצובישי לנסר 2008 עם 120K קילומטרז' אבל לא יודע אם שווה, מה דעתכם על הרכב הזה בכלל והאם כדאי? הוא גם הציע אקסנט עם 91K קילומטרז במחירים של 46-47K אבל זאת מהשכרה, אני חושש מאוד מרכבי השכרה.

טוב אני כ"כ מייואש שאשמח להמצתכם, מה תמליצו לי לבדוק ולקנות בתקציב של עד 40 אלף ש"ח? חשוב לי שיהיה לה רכב בטיחותי עם גיר ומנוע אמינים, לא חייב רכב סדאן, אפשר גם משהו קטן כמו גטס, סיריון, סוויפט וכאלה...

תודה חברים!

פורסם

תנסה לחפש יונדאי i10 וספלאש בתקציבים האלה....אני מצאתי לא מזמן i10 2009 עם קצת פחות מ-80K ק"מ בתקציב דומה

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

תודה על ההמלצה, בדיוק ביררתי קצת מאדם שקנה I10 איך היא... אבל אני בספק אם אקנה לה רכב כזה קטנן...

האם אתה מפסוט ממנו? הוא לא קטן וצפוף מדי?

פורסם

כן....היא די קטנה. אם כי יחסית מבפנים היא יחסית מרווחת ממה שמשערים. אני קניתי את הדגם החזק יותר (1250 סמ"ק)

כדי שלא יגביל אותי לעירוני בלבד...אחרת לא הייתי רוכש את הדגם החלש יותר .

אומנם לא מספיק זמן, אבל בינתיים די מרוצה. (בהתחשב שבמהלך חיפושיי כמעט ורכשתי גטס, ואלטו שיחסית נחותות מ-i10)

פורסם

הרכב שרכשתי למעשה מליסינג של חברה גדולה (ממש לא מתכוון לעשות להם פרסומת...לא מגיע להם)

אבל לא רכשתי ישירות מחברת הליסינג עצמה אלא דרך סוכנות (אני יד שנייה) . היתה לי הזדמנות לראות את הרכב

ולעבור עליו. אומנם היו כמה לחיצות פח מעצבנות, אבל זה היה הרכב הראשון שמצאתי ללא פגיעה ולו מינורית בשילדה (לפני כן לקחתי 3 רכבים לבדיקות, כולן עם הערות בשילדה) ככה שקרנתי מאושר שסוף סוף יש אוטו "נקי" .....

תסתכל ביד 2 . יש לא מעט לדעתי גם מפרטי....

פורסם

לפחות תגיד לי בהודעה פרטית באיזו סוכנות קנית...

וזה בעייתי לדעתי כי לא רק שזה רכב ליסינג אלא שזה גם עבר ידיים בין חברת הליסינג לסוכנות, חוץ מזה לך תדע איזה קומבינות יש בנייהם...

אבל אל בבדיקה הכל נראה תקין, אז הרווחת!

כנראה שאני צריך לנסות גם כמה סוכניות רכב, כלמוביל, טרייד מובייל וכל האלה שתמיד ניסיתי להמנע מהם...

כי עייפתי מכל השקרנים שנתקלתי בהם כשחיפשתי רכב פרטי, אתה מצלצל לבנאדם שואל אם הרכב תקין ושלא יביא אותי סתם לבוא הוא מבטיח בטלפון שהכל תקין ולוקח אחריות, אתה מגיע רואה את האוטו, אומר לו יאלה בוא לבדיקה, פתאום הוא נזכר שהיה מקרה אחד שאשתו יצאה מהחניה ונכנסו בה "קל" ככה שהוא לקח למוסך של חבר ולא יודע אם יש שאסי.. כמה שקרנים כאלה כבר ראיתי לצערי... מעייף.

• תוכן חדש...