Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו פעם סיפורים על בעלי תחנות שעשו קומבינות עם המכליות ומהלו באופן עצמאי, היום לא שומעים כמעט על דברים כאלה.

בכל מקרה אני אישית מתדלק בטן בלוד כמה שנים טובות מאזדה ופיג'ו ובלי עין הרע אין טענות.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחזור לעדכן!

לעדכן מה? נראה לי שמה שאני לא יגיד, זה יהיה תוצאה של השפעה פסיכולוגית כי אני משתמש ב"גולד". צריך מעבדה בשביל לבדוק את זה ביסודיות...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

פעמיים תדלקתי בטן ופעמיים נדלקה לי נורת בדוק מנוע צהובה והרכב קירטע מעט. בפעם הראשונה לא קישרתי אבל בפעם השנייה החלטתי שאני ישלם עוד 6 שקלים למיכל ואני יתדלק בדלק.

פורסם

אין צורך להשמיץ חברה שלמה בגלל תחנה אחת שסורחת או שנדמה לכם שהיא סורחת.

מהילות דלק ודלק לא תקין התגלו בכל חברות הדלק, גם בקטנות וגם בגדולות.

לי יש תחנות קבועות שאני מתדלק בהן שמנסיוני ומנסיון של אנשים אחרים אין כל בעייה עם הדלק שלהן. אני חושב שכל חובב רכב צריך לנקוט בגישה הזו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בחירת תחנה חביבה עליך זה עדיין לא עוזר ותמיד יש סיכון במלוי דלק מהול.

לכן, עשו לכם כלל ותמיד בקשו קבלה על כל תדלוק.

פורסם

גם תמיד יש סיכון שמחר תהיה רעידת אדמה או שגראד יפול לך על הבית.

תדלוק בתחנה קבועה מפחית את הסיכוי ליפול על תחנה מוהלת, בעיקר אם יש לך נסיון טוב איתה (טוב איתה = הרכב מרגיש טוב).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מדברים על תחנות דלק ולכן בוא נשאר בנושא.

כל תחנה יכולה לסבול ממהילת דלק ולכן אין ערובה בתדלוק במקום קבוע.

מניסיון אישי כבר נתקלתי בלקוחות שנפגעו ממהילה בתחנות שונות ומשונות, הגם שהומלצו כאן בפורום כתחנות טובות לכאורה.

פורסם

במילים אחרות - אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים :wink:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מסכים שלא צריך לדבר על כל תחנות הדלק של החברה בגלל תחנה אחת שאולי לא בסדר, אבל תכל'ס הם זולים משמעותית מאחרים והשאלה היא איך? ולמה התחרותיות לא גורמת לאחרים להוזיל מחירים כמו טן?

בכל מקרה זה מוזר מאוד שגם ברכב הקודם שלי היתה בעיה חריפה של ריח מסריח מהאגזוז (שאף בעל מוסך לא הצליח לפתור), וגם ברכב שלי עכשיו, אני מתחיל להריח את אותו ריח (בקניה של הרכב לפני שנה, לא היה ריח בכלל).

אני עדיין ממשיך לתדלק בטן בגלל המחיר הזול, ובעיקר בגלל התגובות כאן... אני עדיין לא יודע אם הריח המסריח מהאגזוז הוא בגלל הדלק או לא.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אולי החוש ריח שלך לא טוב :wink:

זה מפריע מאוד הריח הזה?

אם לא תדלק וסע.

תנסה לעבור לתקופה של כמה שבועות\חודשים לתחנה אחרת (שחברים שלך מתדלקים בה), ותראה אם הריח עובר.

אולי זה הסגנון נהיגה שלך.

אתה רגוע או שוחט את הרכב?

פורסם

אני מתדלק קבוע בטן ראשון לציון ולא חוויתי בעיות מיוחדות גם ברכב הקודם וגם ברכב הנוכחי.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

תגיד לי, FRV, עברו 4 חודשים מפתיחת השרשור ולא ניסית 3 או 4 תדלוקים בתחנה אחרת?

אפילו אם ההנחה שאתה מקבל היא הכי טובה ואתה מתקמבן עם כל האפשרויות בכרטיס אשראי ומבצע כזה או אחר, מדובר על 6-7 ש"ח לתדלוק של 40 ליטר. אז מה הקטע שלך?

תדלקתי לא פעם בטן גיסין בפ"ת ולא היו בעיות.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...