Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לאחרונה התחלתי עבודה חדשה וקיבלתי גם רכב לכשלושה חודשים וכרגע יש לי גם את הסיטרואן C1 הפרטית שלי.

רציתי לדעת איך כדאי לאחסן את הרכב? ברשותי חניה מקורה פרטית ככה שחצי דרך יש לי.

השאלה העיקרית היא, האם זה מספיק לקחת אותה לסיבוב כל שלושה ארבעה ימים וזהו או שיש עוד עצות?

תודה.

Polo 2012

פורסם

כמו ש barzelay אמר די שתעשה סיבוב אחד בשבוע מספיק, יש החושבים שמספיק רק להניע את הרכב מספר דקות, אך זה לא נכון,צריך להתחשב בצמיגים וברפידות הבלם וכו'... ובשביל לשמור על הרכב שלך כמו שצריך בדוק גם שמן ומים לפי הצורך.

ובהצלחה בעבודה החדשה.

פורסם

אם אתה תיהיה בבית, אז כל שלושה ימים להניע אותה לכמה דקות, ורצוי כל שבוע ליסוע כמה דקות איתה.

בגלל שזה C1 והיא לא טוחנת דלק, תעשה איתה מידי פעם נסיעות קצרות, אם זה לסופר או למקום קרוב לבית.

עוד משהו, לא הייתי משאיר הרבה דלק במיכל, סתם דעה שלי.

כל פעם אפילו לשים לה איזה 20 שקל דלק ולשמור על רבע-חצי מיכל.

שוב זה דעה שלי.

פורסם
כדאי להקפיא ביטוח?

אולי להוציא את המצבר?

להקפיא ביטוח? ומה אם בתקופה הזאת יגנב הרכב? לא חבל?

אני הייתי עושה נסיעה פעם בשבוע - שבוע וחצי. זה מספיק לדעתי. לא צריך נסיעה מטורפת, אפילו בינעירוני של איזה 10-20 ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין שום בעייה להעמיד את הרכב ולצאת לנסיעה בינעירונית של חצי שעה-שעה פעם בשבועיים.

גם אין בעייה להעמיד אותו לשלושה חודשים ורק צריך לדאוג למצבר טעון.

אבל אתה מוכר אותו, לא? אז מה השאלה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המכירה כרגע היא לחודש, אני ממש בהתלבטות אם למכור או לא.

בכל מקרה, אם אני מעמיד אותה לשלושה חודשים, אני רוצה לדעת איך כדאי לעשות את זה בצורה שתשמור על הרכב.

Polo 2012

פורסם

בזמן שאתה שומר את הרכב אצלך, צא איתו לנסיעות חילוץ עצמות פעמיים-שלוש בשבוע, כל פעם רצויי בכביש מהיר ללא רמזורים כ20~30ק"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הרכב מועמד למכירה - לא היתי מקפיא ביטוחים, כי תרצה לצאת לסיבוב מדי פעם להראות אותה לקונה פוטנציאלי.

• תוכן חדש...