Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :) אני חדש פה והייתי רוצה לקבל עוד כמה דעות לגבי הבעייה שלי. יש לי אודי A3 2001 מנוע 1.8 טורבו ידנית. שלשום מצאתי שמן במיכל של הרדיאטור :( בכל אופן זה אומר שרוב הסיכויים שהלך ראש מנוע. אני לא מזמן עברתי לתל אביב ככה שלא ממש מכיר לאן ללכת פה ולאן לא. וגם לא יודע אם כבר להחליף מנוע לגמריי במקום להסתכן בלהכניס את הרכב למוסך ולפתוח כבר ולגלות שלא רק הראש מנוע דפוק אלה עוד דברים. אז האם שווה כבר להחליף מנוע שלם וזהו? ומבחינת שיפורים שיש על האוטו? להחזיר לסטנדרט או להשאיר את השיפורים? ניכנסתי למוסך מורשה הוא אמר לי אני לא מתעסק באוטו ככה. אתה רוצה אני מחזיר אותו לסטנדרט ואז מסדר את העניין. בגדול הגענו שם לאיזה 15 אלף שקל! נסעתי למוסך רגיל הוא אמר לי פה ושם רדיאטור 1000 ומשהו וראש מנוע עד 5 אלף ובטח זה לא יעצר בראש מנוע. ובטח ובטח שאני לא חושב שהוא ידע איך להתעסק עם השיפורים האלה. ככה שאני בכאב ראש רציני ולא יודע לאן ללכת לתקן ומה לעשות עם השיפורים ! אההה! אני משתגע!

פורסם

נו זה בדיוק הבעיה. יש שמן במיכל מים של הרדיאטור. והיום יצאו מים עם שמן כמו קצף בצבע ב'ז כזה. והאוטו התחמם. אז בטח זה ראש מנוע או יותר מזה :|

פורסם
תיגש למוסך רון בתל אביב אלוף במנועים האלו.

בהצלחה.

תודה זה בדיוק מה שאני מחפש. שלא יהיה מוסך מורשה. ושיהיה שפיץ במנועים האלה. אבל האם הוא יעבוד על האוטו עם שיפורים? כי במורשה אמרו לי אני לא מתעסק באוטו עם שיפורים כי זה מטעה את המנוע ופה ושם.

• ספונסר פורום
פורסם

כפי שרשמו לך, אל תספיד את המנוע כ"כ מהר.

יש לבצע מספר בדיקות לפני שמחליטים להחליף מנוע.

אם אתה מעוניין לשפץ את המנוע אז אני ממליץ לך לפנות אל לביא שיפוץ ראשים בבת ים.

אם אתה מעוניין להחליף אתה המנוע אז אתה מוזמן לפנות אל מוסך הנכון ברחוב המסגר 15 בת"א.

בנוסף אתה מוזמן גם לפנות אל מוסך רון אשר הומלץ לך כבר ע"י חברי הפורום.

פורסם

אל תהרוג את המנוע כל כך מהר,לחבר שלי היה בדיוק אותו הדבר ב A3 שלו ואצלו הלך קולר שמן.

רק שתדע שזה עסק לא זול אם זיכרוני אינו מעה אותי הוא שילם 1800 שקל לקולר מקורי עם עבודה שכללה ניקוי כל מערכת הקירור...

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לכל מי שרשם לו שזה הקולר גיר - שיקרא שוב את ההודעה הראשונה ויראה שמדובר בגיר ידני. אין שם קולר לשמן גיר.

אם יש קולר לשמן מנוע - זה כבר סיפור אחר (אין לי מושג אם יש או אין, אבל בטח רון יודע).

שבוע טוב

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם על ההמלצה ללכת למוסך רון הייתה ההחלטה הכי טובה שעשיתי לגבי האוטו.. טופל במקצועיות ובמחיר מצויין... כל הכבוד ותודה רבה למוסך רון :)

פורסם

אחי ענייני כסף לא רושמים..אבל מבטיח לך שבמוסך אחר לא רק שהמחיר היה כפול... גם הייתי מחכה שבוע... חיכיתי רק 3 ימים ביום השלישי לא הייתה לא סבלנות לקבל תאוטו הלכתי אליו הוא החליט שהוא מעלה אותו על ליפט ומסיים אותו במקום רק בשביל שאני יוכל לקחת את האוטו לצפון כי הייתי צריך לנסוע..זה ממש חברי ונחמד דרך אגב... בתור מישהו שאני פעם ראשונה אצלו במוסך... ככה נותנים שירות.. ומקצועיות מעל ומעבר... דרך אגב על האוטו שלי יש כמה שטויות... אחד המכונאים גילה שיש שם בעייה ושזה לא מחובר כמו שצריך... הוא עבד לי על האוטו לפחות שעה וחצי לחבר את כל הבוסט מחדש ולסדר שם עוד כמה עניינים...ולא ביקש תשלום אפילו! אני הסתדרתי איתו לבד... בקיצור חברים.. אין על מה לדבר.. באמת זה השירות המקצועיות והיחס.. ישר אמר לי שב שב תשתה קפה וזה ישר אומר שגם אין לו בעיה שאנשים יהיו שם ויראו את העבודה... כי הוא יודע בעצמו שהוא מאוד אמין... אני שיגעתי את המכונאי שעה שהוא עבד לי על האוטו רק שאלות ופה ושם..ולא היה ניראה שאני מציק לו אפילו היה דיי מצחיק... מוסך רון מומלץ בחום באמת..

ולמי ששאל הוחלף קולר נעשה טיפול הוחלפו כל מיני צינורות ונעשו 2 שטיפות ועוד רשימה של דברים וכמה שאפילו לא שילמתי עליהם כי הם נתנו לי מתנה!

• תוכן חדש...