Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון יודעים לתת שירות ואפילו שירות טוב - הבעיה היא שצריך ממש להוציא את זה מהם עם ויכוחים, טלפונים ומכתבים. ברגע שהם יחליטו להתייחס אליך ברצינות אז הם יעשו את זה על הצד הטוב ביותר (שהם יודעים, לפחות).

אני לא מבין את המנטליות הזאת. זה רחוק מאוד מלהיות שירותי, אך מצד שני, מעולם לא היה לי הצורך להתעסק עם הלקוח הישראלי. לא שאני מצדיק אותם. לפעמים אני אומר לעצמי שהייתי מוכן לשלם עוד קצת ולקבל שירות מעולה בתקופת האחריות ומעבר לה. העיקר שלא יוציאו לי את המיץ ויגרמו לי להרגיש שאני "מדמיין דברים". נראה שהדבר הנהוג היום זה להגדיר כל בעיה בתור "אופי הרכב".

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פלג,

אני לא בטוח שאתה מבין את מה שהתכוונתי.

לא טענתי שאין בעיה.

תקלות הן בהרבה פחות נוראיות כאשר נערכים אליהם (מלאי) ומונעים חששות ואי נעימויות מהלקוח.

אני דווקא חושב שתקלה היא הזדמנות. כאשר לקוח רואה שהוא מטופל כמו שצריך במקצועויות ושרותיות, סיכוי גדול שהוא יצא עם חוויה חיובית. הארכת אחריות היא חלק מהחבילה.

אני חייב לספר שחבר שבבעלותו DSG7 השני במספר(מקודם סופרב עכשיו לאון), וקיבל שירות מצויין בעת הצורך בשני המקרים, נהנה מרכבו ובכלל לא חושב על ויתור על אופציות עתידיות מאותו צמד יצרן/יבואן.

הסיפור שבשרשור הנוכחי נראה שונה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
וגם לא תהיה לו חתונה עם צ'מפיון

מי יגבה את הרכב מבחינת אחריות?

איך זה עובד?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
פלג,

אני לא בטוח שאתה מבין את מה שהתכוונתי.

לא טענתי שאין בעיה.

תקלות הן בהרבה פחות נוראיות כאשר נערכים אליהם (מלאי) ומונעים חששות ואי נעימויות מהלקוח.

אני דווקא חושב שתקלה היא הזדמנות. כאשר לקוח רואה שהוא מטופל כמו שצריך במקצועויות ושרותיות, סיכוי גדול שהוא יצא עם חוויה חיובית. הארכת אחריות היא חלק מהחבילה.

אני חייב לספר שחבר שבבעלותו DSG7 השני במספר(מקודם סופרב עכשיו לאון), וקיבל שירות מצויין בעת הצורך בשני המקרים, נהנה מרכבו ובכלל לא חושב על ויתור על אופציות עתידיות מאותו צמד יצרן/יבואן.

הסיפור שבשרשור הנוכחי נראה שונה.

בזה אתה לגמרי צודק.

אין ספק שבמקרה הזה צ'מפיון פוגעת במותג ובעצמה יותר מכל דבר אחר.

פורסם

המנוע נהדר, הגיר פנטסטי (בלי ציניות), אבל מורכב מאוד, יקר להחריד לתיקון וכנראה פחות אמין מהמצופה מ-VAG. בעוד 2-3 שנים מכוניות עם DSG יתחילו לצאת מהאחריות המורחבת ובפורום יופיעו סיפורי זוועה ובכי.

אם באמת יש בעית אמינות, הדבר יפגע אנושות בשוק המשומשות (מי ירצה גולף בת 6-7 עם גיר שעלול למות בכל רגע ועולה 25 אלף להחלפה) ודרך זה במוניטין הכללי של המותג ובמכירות. צ'מפיון צריכים לטפל בבעיות האלו ביעילות ובשקט אם הם יודעים מה טוב בשבילם.

פורסם

סתם נפל על מוסכניק טיפש שלא הפנים עדין שהלקוח תמיד צודק. האיש היה צריך ללכת למוסך אחר. בסופו של דבר החברה לוקחת אחריות שזה חצי נחמה אבל אם בנאדם רואה או חושב שיש לו בעיה והמוסך לא מגלה כלום או לא מטפל בו לשביעות רצונו, למה הוא נשאר שם?! כאילו הוא נהנה מהטרטור. אני בטוח שיש עוד כמה מורשי צ'מפיון בחיפה. מוסך שלא יודע לתת שרות כמו שצריך שיאבד לקוח.

פורסם
צ'מפיון יודעים לתת שירות ואפילו שירות טוב - הבעיה היא שצריך ממש להוציא את זה מהם עם ויכוחים, טלפונים ומכתבים.

אוקסימורון.

emotion of motion

פורסם

אם באמת יש בעית אמינות, הדבר יפגע אנושות בשוק המשומשות (מי ירצה גולף בת 6-7 עם גיר שעלול למות בכל רגע ועולה 25 אלף להחלפה) ודרך זה במוניטין הכללי של המותג ובמכירות. צ'מפיון צריכים לטפל בבעיות האלו ביעילות ובשקט אם הם יודעים מה טוב בשבילם.

תראה כבר עכשיו כמה יש ביד 2 חודשים על חודשים אותה מודעה רק המחיר יורד .

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

פורסם

למה נראה לי שכל הסיפורים האחרונים על פולקסווגן / צ'מפיון - מוציאים את רנו/קרסו - הכי טובים שבעולם ( עם "השם" שיצא להם בשוק..) - רבותי מהפך..

פורסם

הידיעה שפתחה את השרשור היא אותה הגברת בשינוי אדרת כמו השרשור שפתח alonj לאחרונה על רכב פולקסווגן ג'טה של עמית לעבודה שלו בו תוקן פעמיים גיר ה- DSG/

גם כאן מדובר ברכב מלפני שנתיים, דהיינו שנתון שבו היו קיימות עדיין בעיות בחלק מהרכבים בהם הותקן גיר ה-DSG.

הבעיות ככל הנראה נפתרו בהחלפה לחלקים משופרים ועמידים יותר ולכן גם הוארכה האחריות.

כך שבעניין האמינות, לתקופה העתידה לבוא, ההתרשמות השלילית מהידיעה, אולי עושה עוול לא מוצדק לרכבי קונצרן פולקסווגן.

רק ימים יגידו, כאשר רכבים בהם הותקנו הרכיבים המשופרים יתיישנו בעוד כמה שנים/ כמה עשרות אלפי ק"מ.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
למה נראה לי שכל הסיפורים האחרונים על פולקסווגן / צ'מפיון - מוציאים את רנו/קרסו - הכי טובים שבעולם ( עם "השם" שיצא להם בשוק..) - רבותי מהפך..

זה גורם אפילו לדייהו נובירה שיש לי בבית להיראות כמו מלכת האמינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם כאן מדובר ברכב מלפני שנתיים, דהיינו שנתון שבו היו קיימות עדיין בעיות בחלק מהרכבים בהם הותקן גיר ה-DSG.

הבעיות ככל הנראה נפתרו בהחלפה לחלקים משופרים ועמידים יותר ולכן גם הוארכה האחריות.

כך שבעניין האמינות, לתקופה העתידה לבוא, ההתרשמות השלילית מהידיעה, אולי עושה עוול לא מוצדק לרכבי קונצרן פולקסווגן.

רק ימים יגידו, כאשר רכבים בהם הותקנו הרכיבים המשופרים יתיישנו בעוד כמה שנים/ כמה עשרות אלפי ק"מ.

אתה מוכן להמר בכספך אתה, לרכוש רכב כזה ולחזור לדווח לנו על הממצאים?

כי איך שהוא נראה לי שכשהכסף הפרטי מעורב, המעשים קצת יותר שקולים מההצהרות בפורום.

פורסם
קוקו אתה באמת חושב שיש מישהו שרוכש 1.4TSI משנת 2010 וחושב שעדיין יושב שם המנוע\גיר המקורי ללא תיקון?

עזוב, יותר גרוע, עדיף שכבר יהיה מתוקן. (אתה יודע כמה עולה להחליף מנוע\סופר\טורבו\גיר\מכאטרוניק לא באחריות? חצי מהרכב)

בבקשה תגיד לי שאתה צוחק. מכר של אבא שלי לא ידע עד למעמד הרכישה, אבא שלי לא יודע, אני עצמי עד לא מזמן לא ידעתי. להמשיך? לא כולם בעלי יכולת לקרוא ברשת. למען השם אבא שלי אפילו לא ידע שיש בעיות עם הdsg7 וכמעט קנה רכב עם הגיר הנ"ל, במקרה תפסתי אותו לפני רכישה אימפולסיבית.

פורסם

אין חדש תחת השמש, מה שאני לא מבין זה למה אנשים עדיין קונים את השילוב ה"מנצח" הזה במיוחד כשהשירות שלהם ידוע לכל.

קצת חסכון בדלק ומומנט בסלד נמוך עד כדי כך מהנים כדי לקנות רכב עם אמינות מוטלת בספק ושירות של "רצון טוב" מצד יבואן שהרצון שלו לא כ"כ טוב אחרי הכל.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...