Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרכתי על משהו שכלב השאיר - צריך המלצה לנעליים אוסטרליות חדשות

אנלוגי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלשום חזרתי הביתה כשצואה ריחנית דבוקה לסוליית הרדבק הדי חדשות שלי. כיוון שהיה מאוחר בלילה השארתי אותן בחוץ ליד הדלת. בבוקר כשיצאתי לעבודה הן עוד היו שם, אך כשחזרתי הביתה איזה בן יונה העלים אותן. אני רק מקווה שהוא דחף אצבע עמוק לתוך החרא.

יש לציין שאני גר בבית פרטי במושב, הדלת רחוקה מהכביש, מישהו אשכרה נכנס אלי לשטח וגנב לי נעליים. אמן ידרוך על קקי של חזיר יחף.

אחרי הרבה שנים בהן החלפתי זוג בלנדסטון בבלדנסטון, ובעקבות התדרדרות המוצר החלטתי לשנות כיוון ולנסות רדבק. זו לא הייתה אהבה מנעילה ראשונה, לקח איזה שבוע עד שהן נהיו לי נוחות. לא אהבתי את איך שהן נראות ולא הייתי ממש שלם עם הקניה, אבל אין יותר מדי מגוון של נעליים כאלה בארץ.

-----

נעליים אוסטרליות אצלי זה ליומיום לחלוטין. יש לי עוד שני זוגות חוץ מהן, נעלי ספורט ונעלי "אלגנט", שאני כמעט ולא נועל. היומיום כולל לא מעט הליכה ועמידה על הרגליים במגוון תנאים, מאספלט עד שטח הארדקור. הן משמשות אותי גם ליציאות וכאלה, אז נדרש שילוב של יכולת שטח עם אלגנטיות מסויימת. רוצה שישרדו לפחות שנתיים, חייבות להיות בכל צבע חוץ משחור (מי אמר חום ולא קיבל) ולא לעבור מחיר של 5xx ש"ח (אם כי כמו שאני מכיר את עצמי, מוכן להשקיע יותר בשביל איכות).

-----

אז חוזרים חזרה לחיפושים ולדילמה, האופציות שאני מכיר:

-בלנדסטון. נוחות מהרגע הראשון עד שהן נגמרות (שנה וקצת עד שאין סוליה ואין בלימת זעזועים, לאור הניסיון הקודם). נראות מצויין. יש אפשרות להשיג בזול יחסית, אז אולי פשוט לקנות שני זוגות.

-רדבק. נוחות אחרי פרק זמן, אמורות להחזיק הרבה זמן מעמד ולשמור על נוחות. גסות למראה, לא לטעמי.

-גריספורט. נראות מצויין, סוליית ויברם שתחזיק הרבה זמן. הבעיה העיקרית איתן והסיבה שלא קניתי עד היום - הן שטוחות לאללה, אני צריך קצת הגבהה לעקב. פיתרון אופציונלי - מדרס חליפי (?).

האם מישהו מכיר עוד אופציה שפספסתי? רכישה באינטרנט אפשרית, אבל אני לא מתכוון לרכוש בלי למדוד קודם, כך שאני מוגבל להיצע בחנויות. אם כבר יש בארץ סביר שאקנה כאן. פעם כבר פרסמתי שרשור עם התלבטות כזו, בסופו קניתי רדבק. מצטער על הכפילות, אבל תודו שהסיפור הנוגע ללב היה שווה את זה.

שיהיו ימים שקטים ותיזהרו איפה אתם דורכים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי לאחרונה את הבלנדסטון 561 (למעשה מסדרת 550). מאוד נוחות ומאוד יפות לטעמי.

שקלתי גם טימברלנד דומות, אבל המחיר היה כפול אז פסלתי על הסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקה היטב את הנעליים ושמור מאיתנו מרחק סביר

לפני 10 חודשים קניתי רדבק, אחרי שלזוג בלנסטון בן שנתיים התחילה להתפורר הסולייה. השימוש בנעליים הוא שימוש רגיל- אני לא גנן או שיפוצניק שמ%$ן את הנעל.

הסולייה של הרדבק מרגישה ונראית יותר חזקה ומאסיבית, ולא על חשבון המראה הנקי והאלגנטי של הנעל.

הרדבק "גסות" למראה בדיוק כמו הבלנדסטון, לטעמי. למרות הסתייגותך- ממליץ :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגריספורט נראות נפלא גם בעיני, אבל למדתי בדרך הקשה שאחרי כמה ימים הן נהיות לא נוחות עד כדי אימה. והן פשוט יושבות אצלי בבית ללא רגל שתגע בהן. אם במקרה אתה מידה 42 וחום בא לך בטוב, תתחדש. ננעלו כחודש.

אגב, לגבי המדרסים, לא הצלחתי למצוא משהו שישתחל פנימה.

אגב 2: נקודה לטובת הגריספורט - גימור פנימי מבד (עבה ונעים) מהווה יתרון בחורף על פני רדבק/בלנדסטון עם גימור מעור שמקרין קור כאילו אין מחר.

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...