Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת מכסה מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם צביעת מכסה מנוע מורידה מערך הרכב במכירה?

יש לי סריטה קטנה אבל עמוקה (עד הפח) באמצע מכסה המנוע (פג'ו 107 בת 7 חודשים בצבע שחור). אני רוצה לתקן וחשבתי שאפשר לתקן באופן מקומי.

לפי מה שאמרו לי פה זה לא אפשרי וצריך לצבע את כל החלק.

גם מישהו שנראה לי פחח רציני ויסודי אמר שאפשר אולי לבצע תיקון צבע מקומי אבל צריך שכבת לכה על כל המכסה. (מישהו יכול להעיר על זה? )

אז אם אני אלך על זה ואפרד מהרבה כסף הייתי רוצה לדעת האם זה יחשב למשהו לא טוב בבדיקה עתידית.

ואם מתקנים מקומית וצובעים בלכה על הכל? (ואם מישהו יעריך עלות תיקון שכזה אני אודה לו גם כן)

תודה

איתן

פורסם

שאלה יהיו הצרות שלך עם הרכב.

לפני התיקון דאג לתיעוד השריטה ושמור את הקבלה מהפחח כולל תיאור העבודות שהתבצעו.

להוריד מערך הרכב בגלל צביעה זו שטות, בטח אם היא נעשתה כתיקון קוסמטי. אם ביום המכירה שאר הרכב יהיה במצב מצויין ושמור במיוחד לא הייתי אפילו פותח את עניין הצביעה למשא ומתן.

בכל זאת, האם השריטה כזו רצינית שמחייבת צביעה? תיקון מכחול בידי צבעי טוב תעשה עבודה לא רעה ותטשטש את השריטה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שאלה יהיו הצרות שלך עם הרכב.

לפני התיקון דאג לתיעוד השריטה ושמור את הקבלה מהפחח כולל תיאור העבודות שהתבצעו.

להוריד מערך הרכב בגלל צביעה זו שטות, בטח אם היא נעשתה כתיקון קוסמטי. אם ביום המכירה שאר הרכב יהיה במצב מצויין ושמור במיוחד לא הייתי אפילו פותח את עניין הצביעה למשא ומתן.

בכל זאת, האם השריטה כזו רצינית שמחייבת צביעה? תיקון מכחול בידי צבעי טוב תעשה עבודה לא רעה ותטשטש את השריטה.

איתמר.

ראיתי פה בכמה שירשורים שאנשים מתקנים באופן מקומי. האם זה אומר שלא מבצעים עוד שכבת לכה אחרי?

האם הסיפור עם הלכה הכרחי?

פורסם

כל מקרה לגופו. יש תיקנוים שניתן לעשות נקודתי באמצעות מכחול, יש תיקונים שניתן לתקן נקודתית ולבצע טשטוש מבלי לצבוע את כל החלק ויש כאלה שמצריכים (ואף יותר נוח, זול או אסתטי) לצבוע את כל החלק מחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שחור מיטלי יהיה בעייתי מאוד לתיקון.

שחור רגיל אפשר לתקן לבד ברמה גבוהה, תריץ חיפוש - הסברתי כבר כמה פעמים איך לעשות זאת.

בעיקרון צבע את השריטה בצבע יסוד ואחרי היבוש תתחיל למלא בצבע, עד תגיע לשיכבה שבולטת מעל פני השטח.

את עודפי הצבע תסיר אחרי יבוש של יום לערך עם פוליש עדין.

• ספונסר פורום
פורסם

בתיקונים מסוג אלו אני ממליץ להיוועץ קודם כל במומחה שיכול לחסוך לך הרבה כסף.

התקשר אל שאול או אלעד מקאר פיקס, הייעוץ הוא חינם.

• תוכן חדש...