Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון רע בקארטינג פולג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שנייה שאני הולך לשם, פעם ראשונה נהנתי וירדתי מ18 שניות.

עכשיו שתבינו אני לא בא להגיד שאני איזה נהג מרוצים - אני יודע שלא, פשוט בן אדם שיודע להבחין בין כוח וחוסר כוח.

המקצה מתחיל.

אני בקארט השלישי (מתוך 6 :? שגם זה בפני עצמו מגעיל) כבר בהתחלה בפתיחה הרגשתי שהקארט לא משהו והסחיבה חלשה (הקארט היה סגור בניגוד למה שהמפעיל אמר).

אחרי 5 ~ סיבובים עצרתי בפיט והודעתי לו שהקארט מרגיש חלש ואפילו בישורת עוקפים אותי. הוא אמר שהכל בסדר ושאני ימשיך - אחרי התייחסות מאוחרת משהו.

אחרי המיקצה הוא הודיע ברוב קולות שאני נהג גרוע ובגלל זה הקארט לא נסע ושאפשר לרדת מ18 שניות עם הקארט הזה.

יצאתי משם עם תוצאה של 19.18 שזה שניה וחצי יותר ממה שעשיתי פעם קודמת (פעם ראשונה !).

בקיצור היחס מגעיל, גם של הבחור בכניסה שנתן לי לחזור אחרי ההוראות בטיחות שלו כאילו אני ילד בן שנתיים. מכיוון שהייתי להוט ונסעתי את כל הדרך לשם לא רציתי לעשות עיניין ובחרתי לעלות על המסלול (זאת טעות בדיעבד, הייתי צריך להעמיד אותו במקום).

בכל אופן אני לשם לא חוזר - גועל נפש.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

(משפט זה נערך בגלל רמתו הנמוכה- ההנהלה) סליחה שלא אמרתי לך את זה שם.

דניאל.

קודם כל יפה שאתה קורא לו *****(שוב פעם ההנהלה) אך מקפיד להשאר מנומס :-)

עכשיו לשאלה. 18 שניות אני מניח שזה זמן הקפה אחת. אם כך, זה לא קצר מאוד? ( המסלול )

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
קודם כל יפה שאתה קורא לו *****(שוב פעם ההנהלה) אך מקפיד להשאר מנומס :-)

עכשיו לשאלה. 18 שניות אני מניח שזה זמן הקפה אחת. אם כך, זה לא קצר מאוד? ( המסלול )

אכן קצר. אבל לא הייתי בקארטינג אחר אז אינני יודע מה אורך של המסלולים האחרים. אני מניח לפי תוצאות אחרות שהמסלולים באותו אורך או קצת יותר ארוכים 22-24 שניות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אם זה היחס שמקבלים במקומות כאלה אז שיתביישו!!

אנשיםשפותחים עסק בתחום המוטורי לא צריכים לחשוב רק על כסף (לא לפי דעתי אבל היי! זאת ארץ ישראל..)

הם צריכים לחשוב על ההנאה על איכות הכלים על המסלול.

בקיצור שיתביישו!

פורסם

לי דווקא יש ניסיון די טוב מקרטינג פולג.

אומנם לא תמיד הרכבים במצב האופטימלי אבל תמיד הצוות שמח לעזור, אם למישהו יש תקלה אז הוא מקבל זמן פיצוי ופעם שעברה שהייתי שם, המדריכים עמדו וניסו לסמן למתאמנים איפה הקווים הנכונים (יום שבת, צהריים)

אז אני לא יודע אם הבעיה היתה באנשי הצוות או בך, אולי בפעם הראשונה נשעת עם קרטינג פתוח ובפעם השניה אם קרטינג סגור, אבל בדרך כלל יש לי רק מילים טובות על האנשים שם...

פורסם

סחטיין על ההשמצות...

זה יפה להיות נינג'ה מאחורי מחשב , אבל היה יותר רציני מצידך להעמיד את המדריך על המקום וללכת לאחראי משמרת...

קיבלת יחס רע , לא מוצדק . אתה לא אמור לקבל כזה יחס .

ברגע שאתה מפרסם כאן אתה לא "מחזיר" למדריך אלא מוציא יחס רע לכל המדריכים שם ולמקום בכלל...

למה שכשאני עובד , אז כל העולם יוצא עם חיוך ?

תראה את ניב ( SENDA ) , סרגיי ועוד ימבה אנשים .

למה אני צריך לקבל השמצות ממך למרות שאני רץ על המסלול ועל הצמיגים בשביל שמישהו יצליח להוריד עוד חצי דקה מהזמן ?

אל תשמיץ את המקום ובטח ובטח לא את כל המדריכים שחלקם הלא קטן באמת ינסה לעזור ולהוציא אותכם עם חיוך .

אני מבין שאתה עצבני , אבל במקום לפתור את זה במקום אתה משמיץ כאן מאחורי המחשב...

לא יפה .

ד"א , אני לא אומר שאתה צודק , כי אני שומע כרגע רק את הצד שלך .

גם לי יצא לראות אנשים נכנסים לפיטס ואומרים לי שהקארט לא זז , בחלק מהמקרים ( דיי קטן ) אני רואה שהם צודקים ופותח להם גז במקום ואפילו מוסיף זמן , בחלק אחר אני פותח למרות שלא צריך כדיי שייצאו עם חיוך ובחלק אחר אני מגיע מסתכל ואומר להם : "חביבי , תן גז , הקארט מכוון דיי טוב ! "

כל מקרה לגופו .

האחראיי משמרת יקשיבו לך . אם לא , תמיד יהיה איזה מדריך בצבע שחור שאם יתברר שאתה צודק הוא יפצה אותך ואפילו יעמיד את המדריך השני במקום...

יאשה , שמגיע לו מזל טוב על הצלחה מטורפת בקורס הנהיגה הראשון שהעביר ביום שישי :

תוצאות של 16.66 , 16.87 , 16.88 !

ניב , מה אתה אומר ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

סליחה על הסטיה, אבל מה זה קארט פתוח ומה זה קארט סגור?

מצטרף לשאלה...

מישהו יכול להסביר מה הכוונה בקארטינג פתוח \ סגור ואיך אני יכול לשים לב לזה בפעם הבאה שאני ינהג בקארטינג (חוץ מזה שאני ירגיש שהמנוע יותר \ חזק).

וואלאק אתה!!

פורסם
סחטיין על ההשמצות...

זה יפה להיות נינג'ה מאחורי מחשב , אבל היה יותר רציני מצידך להעמיד את המדריך על המקום וללכת לאחראי משמרת...

קיבלת יחס רע , לא מוצדק . אתה לא אמור לקבל כזה יחס .

ברגע שאתה מפרסם כאן אתה לא "מחזיר" למדריך אלא מוציא יחס רע לכל המדריכים שם ולמקום בכלל...

למה שכשאני עובד , אז כל העולם יוצא עם חיוך ?

תראה את ניב ( SENDA ) , סרגיי ועוד ימבה אנשים .

למה אני צריך לקבל השמצות ממך למרות שאני רץ על המסלול ועל הצמיגים בשביל שמישהו יצליח להוריד עוד חצי דקה מהזמן ?

אל תשמיץ את המקום ובטח ובטח לא את כל המדריכים שחלקם הלא קטן באמת ינסה לעזור ולהוציא אותכם עם חיוך .

אני מבין שאתה עצבני , אבל במקום לפתור את זה במקום אתה משמיץ כאן מאחורי המחשב...

לא יפה .

ד"א , אני לא אומר שאתה צודק , כי אני שומע כרגע רק את הצד שלך .

גם לי יצא לראות אנשים נכנסים לפיטס ואומרים לי שהקארט לא זז , בחלק מהמקרים ( דיי קטן ) אני רואה שהם צודקים ופותח להם גז במקום ואפילו מוסיף זמן , בחלק אחר אני פותח למרות שלא צריך כדיי שייצאו עם חיוך ובחלק אחר אני מגיע מסתכל ואומר להם : "חביבי , תן גז , הקארט מכוון דיי טוב ! "

כל מקרה לגופו .

האחראיי משמרת יקשיבו לך . אם לא , תמיד יהיה איזה מדריך בצבע שחור שאם יתברר שאתה צודק הוא יפצה אותך ואפילו יעמיד את המדריך השני במקום...

יאשה , שמגיע לו מזל טוב על הצלחה מטורפת בקורס הנהיגה הראשון שהעביר ביום שישי :

תוצאות של 16.66 , 16.87 , 16.88 !

ניב , מה אתה אומר ?

קודם כל, כל מלה זהב, אני באופן אישי ראיתי שנותנים תוספות זמן אם היה כלי לא תקין ואפילו אם לפעמים הקארט לא מושלם, אין מה לעשות, קורה, אלו כלים שנוסעים עליהם הרבה ויש בלאי ופשוט צריך לדבר ולדאוג לקבל את מה שמגיע.

חוץ מזה כמו שציינתי, בפעם האחרונה שהייתי שם אוהד היה אחראי עלינו ובאמת הוא כל פעם עמד במקומות הבעייתיים וניסה להסביר לנו איך לעשות.

סוף האימון ירדתי בחצי שניה לזמנים של 17.1 שזה שיפור יפה לאדם כבד וגבוה כמוני :-)

בקשר לזמני של החניכים שלך, אין ספק שיש לך את זה, היכולת להדריך ובעיקר הרצון לתת ולגרום לאנשים לעשות טוב יותר.

כל הכבוד, אני מרוצה ממך :-D

בקשר לשאלה, קארט פתוח זה קארם שלא מוגבל מבחינת כמות הגז שאפשר ללחוץ ואז הקארט מהיר יותר.

קארט סגור זה בדיוק ההיפך, קארט שאי אפשר ללחוץ לגמרי על הגז, נועד במיוחד למתחילים ואנשים לא מנוסים שלא יהיה בריא להם ולקארט אם הם יגיעו למהירות המקסימאלית ...

ברמת העיקרון פותחים את הקארט אחרי שעוברים קורס הדרכה, בפועל אם תהיה בן אדם ותנהג טוב, סביר להניח שיפתחו קצת את הקארט ...

פורסם
פעם שנייה שאני הולך לשם, פעם ראשונה נהנתי וירדתי מ18 שניות.

עכשיו שתבינו אני לא בא להגיד שאני איזה נהג מרוצים - אני יודע שלא, פשוט בן אדם שיודע להבחין בין כוח וחוסר כוח.

המקצה מתחיל.

אני בקארט השלישי (מתוך 6 :? שגם זה בפני עצמו מגעיל) כבר בהתחלה בפתיחה הרגשתי שהקארט לא משהו והסחיבה חלשה (הקארט היה סגור בניגוד למה שהמפעיל אמר).

אחרי 5 ~ סיבובים עצרתי בפיט והודעתי לו שהקארט מרגיש חלש ואפילו בישורת עוקפים אותי. הוא אמר שהכל בסדר ושאני ימשיך - אחרי התייחסות מאוחרת משהו.

אחרי המיקצה הוא הודיע ברוב קולות שאני נהג גרוע ובגלל זה הקארט לא נסע ושאפשר לרדת מ18 שניות עם הקארט הזה.

יצאתי משם עם תוצאה של 19.18 שזה שניה וחצי יותר ממה שעשיתי פעם קודמת (פעם ראשונה !).

בקיצור היחס מגעיל, גם של הבחור בכניסה שנתן לי לחזור אחרי ההוראות בטיחות שלו כאילו אני ילד בן שנתיים. מכיוון שהייתי להוט ונסעתי את כל הדרך לשם לא רציתי לעשות עיניין ובחרתי לעלות על המסלול (זאת טעות בדיעבד, הייתי צריך להעמיד אותו במקום).

בכל אופן אני לשם לא חוזר - גועל נפש.

דניאל.

קודם כל, מצטער באמת לשמוע שלא נהנית שם, לי אישית יש נסיון מאוד טוב עם הקארט בנתניה, ולדעתי אתה לא תמצא בשום מקום אחר מסלול מהנה כל כך, יחד עם קארטים כל כך נוחים וטובים, ומרשלים שיודעים את העבודה שלהם.

לגבי הקארט שלך, גם בפעמים שאני הייתי שם, היו תלונות על כך שלא כל הקארטים היו פתוחים כמו שצריך, ולרוב[, מבט חטוף בדף התוצאות יכול לאשר או להפריך את הטענה הזו.

מה שכן, מנסיון עם הצוות שם, אם אתה פונה אליהם, אין מצב שתצא בלי תשובה.

אם לא הרגשת נכון, אם לא היה לך נוח, או אם חשבת שהקארט שלך לא עומד יחד עם שאר הקארטים, אני חושב שהיית צריך באמת לומר את זה כבר בהתחלה.

ואם לא לאחד העובדים שם, אז באמת פניה לאחראי אולי היתה גורמת לשינוי המיוחל מבחינתך.

רק הערה אחת קטנה :

במהלך מקצה, המארשלים לרוב עסוקים בלכוון את הנהגים, לכן יש מצב שבאמת ייקח למישהו שניה או שתיים להתפנות אליך.

לדעתי, זה טוב שכתבת פה את דעתך, כי גם אם כמו שיאשה אומר "זו חכמה גדולה להתחבא מאחורי מחשב", עדיין, אני מאמין שמי שקורא את זה, ייקח את הדברים ללב וישתפר לפעמים הבאות שתהיה שם.

אבל הייתי אומר ששווה להוסיף הסתייגות באמת, כי באמת לא ציינת אם ניסית לפנות הלאה למישהו מעל אותו אדם שטיפל בך בפיטס.

בכל מקרה, ההמלצה שלי, היא לא ללכת כאדם בודד, או כקבוצה קטנה, אלא להתארגן, ולקחת כמה מקצים סגורים של קבוצה אחת גדולה ומאורגנת - גם יוצא לך לנהוג עם אנשים ברמה שלך, ואין מצב שמישהו מעכב אותך, או מפריע, וגם אתה מקבל יותר תשומת לב מהמפעילים שם, בכל מה שנוגע לקארטים ולביצועים שלהם.

אני הייתי שם פעמיים עם קבוצה די גדולה של אנשים, ואני יכול לומר שמקצועיות ושירות כזה לא ראיתי באף מקום אחר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
בכל מקרה, ההמלצה שלי, היא לא ללכת כאדם בודד, או כקבוצה קטנה, אלא להתארגן, ולקחת כמה מקצים סגורים של קבוצה אחת גדולה ומאורגנת - גם יוצא לך לנהוג עם אנשים ברמה שלך, ואין מצב שמישהו מעכב אותך, או מפריע, וגם אתה מקבל יותר תשומת לב מהמפעילים שם, בכל מה שנוגע לקארטים ולביצועים שלהם.

רון.

כבר ניסיתי לארגן (ביחד עם פוקוס RS) בעבר קבוצה של גולשים מהפורום באחד השרשורים (נדמה לי שזה היה על הקארטינג באשדוד). בכל מקרה אני ישמח אם נתחיל עוד פעם לזרוק תאריכים להתארגנות של קבוצה מהפורום.

גלעד

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

מצטרף לכל הממליצים בחום על הקארטינג בנתניה!

המרשלים אכפתיים ומקצועיים, הכלים מתוחזקים ברמה גבוהה, ופשוט תענוג שם!

אולי נפלת על מדריך שקיבל ממך רושם שאתה לא רציני, אולי הפאסון של מקים מועדון צבי הנינג'ה לא מוסיף לך כבוד כמבוגר, לא יודע. בכל מקרה, אם אכן המרשל קיבל החלטה לא לפתוח לך את הקארט, זו החלטה מקצועית שלו - כי בסופו של יום זו האחריות המקצועית שלו שאתה ושאר באי המסלול ייצאו ממנו בשלום.

יכול להיות שפניה למנהל המשמרת הייתה גורמת לכך שיפתחו לך את המגבלה בקארט, ויכול להיות שלא. הם אנשי מקצוע שרואים מאות נהגים ביום, ואני מאמין שפותחים את הקארט רק למיעוט מהם.

השיקולים הם לא רק ההערכה שלהם ליכולת הנהיגה שלך, אלא גם לקצב של שאר הנהגים במקצה.

כשאני הייתי אצלם, בחרתי לשבת ולחכות זמן רב כדי לא לעלות למקצה עם ילדים ובחורות בנעלי עקב (והייתה שם אחת שעלתה עם נעלי עקב שפיץ 10 סנטים שחיזקו לה לרגליים במסקינגטייפ...). כל זאת כדי שאוכל לנסוע מהר בצורה בטוחה. אם הייתי עולה עם מקצה של איטיים, אני מאמין שלא היו פותחים לי, ושלא הייתי יכול ורוצה לנסוע מהר ביניהם.

אני משוכנע שאם היית ניגש למרשל או למנהל המשמרת לפני העליה למסלול ואומר שזו לא הפעם הראשונה שלך ומראה את הזמנים שעשית בעבר, היו מעלים אותך למקצה עם מהירים ופותחים לך את המגבלה.

חבל סתם ללכלך במקום לסגור עניינים במקום מול האנשים.

פורסם

אכן אחלה חברה אחלה של מקום.

היחס שם תמיד טוב.

דניאל

אתה יודדע שמשקל זה גורם מכריע על המהירות שלך

בכול מקרה לא יצא לי לראות אנשים יוצאים מאוכזבים מהמקום.

יאשה קבל ח"ח

• תוכן חדש...