Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם,

אנחנו מחפשים רכב ראשון, אנחנו זוג +1 בדרך (בע"ה).

מעוניינים ברכב בטיחותי, לא זולל דלק, בגז' מרווח יחסית, לא ישן מדי- שנת 2007 הכי נמוך ושיכנס לתקציב של 40K..

אנחנו צריכים אותו בעיקר לנסיעות עירוניות אך יש לנו פעם / פעמיים בחודש נסיעה ארוכה להורים שגרים בצפון.

מכוניות צרפתיות לא באות בחשבון מבחינתנו עקב ניסיון מר עם 2 מהיצרניות..

אנחנו פתוחים לשמוע על כל אופציה אחרת שתתאים.

תודה

פורסם

אתם יכולים לנסות ניסאן נוט, מיקרוואן מרווח ויעבור בקלות נסיעות בין עירוניות. בתקציב שלכם אחד מ-2007.

פורסם

שלום.

קודם כל דע שדעתך על הצרפתיות כדעתי.

היתה לי פעם אחת צרפתיה וזה הספיק לי לכל החיים (פז'ו):x

מאז הפכתי לפריק של מכוניות יפניות ,והיו לי למעלה מ10 מכוניות יפניות.

אף מכונית יפנית לא אכזבה אותי ,ואני ממשיך בקו שלי.

אז מה אפשר להציע בסכום כזה?

אם אתה מחפש סופר מיני קח סיריון 2007 חסכוני1:14 אמין מאוד ,מרחב גדול בתוך הרכב ,בגאז' לא גדול.

אם אתה מחפש רכב משפחתי קח סוזוקי ליאנה בתצורת 5 דלתות ,רכב אמין מרווח ואפילו חסכוני יחסית1:11 מודל 2007 .

תצורת ה4 דלתות של הליאנה הוא אותו רכב אבל הוא נראה פחות טוב.אם תמצא דגם GLX הרי שלרכב

יהיו גאנטים מגנזיום ושליטה על הרדיו מההגה.

מה שמאפיין את היפנים-מכלולים פשוטים יחסית ואמינות מוכחת, לאורך ק"מ רבים מנסיון.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...