Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור, 2 דברים.

1. הגיע דו"ח?

2. חשוב לי שתבין את הטעות המקצועית שביצעת, חשוב לי בשבילך, ובשביל האנשים שסובבים אותך. דבר ראשון, אם היית מופתע מהרמזור שהתחלף לכתום, זה אומר שנסעת מהר מדי. יש מקומות שלנסוע 800 קמ"ש זה בסדר, ויש מקומות שבדיוק בגלל מה שקרה לך, יש סיבה מוצדקת למגבלת המהירות בהם, בצמתים מרומזרות, המהירות מוגבלת כך, שלא תופתע מרמזורים.

דבר נוסף, ב99% מהמקרים, לבלום חזק (לא חריקת צמיגים, אלא חזק) זה הפתרון, כשאתה "מופתע" מרמזור.

נניח (ובבקשה, מעתה בוא רק נניח) ואתה נוסע מהר מדי, ובאמת בלימה ממש חזקה זה הפתרון היחיד, אל תהסס! בלום! ואל תהסס!

למה? כי קיים הסיכוי שהנהג מאחוריך שומר מרחק כנדרש, או שאין רכב מאחוריך, או שעשית את הדבר הנכון, ובעת ההתקרבות לצומת הסתכלת במראות וראית בדיוק מה קורה סביבך, ואז הנהג מאחוריך יספיק לבלום גם. אפשרות ב' היא שגם אם הנהג מאחורה לא שומר מרחק, תתחיל להאט מראש ובהדרגה, ככה לא תגיעו למצב של בלימת חירום. ואם קרה המקרה, שגם נסעת מהר מדי, גם לא התייחסת לנהג הנצמד מאחוריך, ואתה בטוח שייכנס בך מאחורה, תעשה את השיקולים - מה עדיף? שייכנס בי מאחורה, הוא לא שמר מרחק, ולכן הוא אשם, אני מתקן וזוכה בהחזר מלא. קצת כאבי ראש. אפשרות ב' זה עברת באור אדום, ונהרגת, או שהרגת, או שניהם, ואז עוד אמא לא תזכה לראות את הבן שלה יותר, ועוד ילד לא יזכה לראות את האבא שלו יותר.

לעבור רמזור אדום, זה הדבר הכי מסוכן שיש!

והמלצה אחרונה אליך, אל תנסה להספיק רמזורים, להספיק זו אחת המילים הבעיתיות ביותר בכבישים.

כל ההודעה הזו איננה ביקורת, אני מקווה שתבין טוב טוב מה הטעות שלך, ותשתפר, בשביל האנשים בפורום כותבים לך את זה. לאף אחד אין כאן משהו אישי נגדך, הם רק רוצים לחזור הבייתה בשלום, בלי שמישהו יוריד אותם כשהם עברו באור ירוק.

כתבתי את כל זה,רק שתבין דבר אחד: נהג טוב זה לא מי שמגיע מהר, נהג טוב זה מי שמגיע.

שבוע טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אשריך אחי היקר באמת חיזקת אותי,

ואני ממש לא מפחד מביקורת או נרתע ממנה.

ההפך הגמור, אני מודה לשם יתברך שהייתה שם מצלמה!

הוא בעצם עזר לי (משמע בע"ה אהמ אהמ פרנקוס) לקבל סוג של שוק ולהתחיל להבין שזה לא משחק.

עזר לי לרשום פה שרשור ולקבל תגובות שכאלה...

תודה לשליח ניקו שנשלח להטיף ולשאר החברים היקרים פה בפורום שדואגים לאנשים שהם לא מכירים ולעצמם בכלל.

ואני ממש לא ציני, תודה לבורא עולם.

ולא עדיין לא קיבלתי את הקנס,

מתי אני צפוי לקבל אותו?

ראיתי מיקרים שאפילו אחרי יומיים מקבלים את הדו"ח כבר לדואר.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אז הנה החבר הדמיוני שלי בפעולה ...

עכשיו מתקשרים אליי ומודיעים לי שבכלל צריכים להחזיר לי 1100 ש"ח....

מה שנותן לי אפילו עודף אחרי הקנס...

וזה עוד אחרי שחיפשו אותי מאז ראש השנה והיה להם מספר שגוי!

אז מה יוסי, נראה לי שגם לך כדאי חבר דמיוני כזה כמו שלי... :lol:

מעכשיו אני אקרא לו בורא עולם, ישתבח שמו לעד....!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אשריך אחי היקר באמת חיזקת אותי,

ואני ממש לא מפחד מביקורת או נרתע ממנה.

ההפך הגמור, אני מודה לשם יתברך שהייתה שם מצלמה!

הוא בעצם עזר לי (משמע בע"ה אהמ אהמ פרנקוס) לקבל סוג של שוק ולהתחיל להבין שזה לא משחק.

עזר לי לרשום פה שרשור ולקבל תגובות שכאלה...

תודה לשליח ניקו שנשלח להטיף ולשאר החברים היקרים פה בפורום שדואגים לאנשים שהם לא מכירים ולעצמם בכלל.

ואני ממש לא ציני, תודה לבורא עולם.

ולא עדיין לא קיבלתי את הקנס,

מתי אני צפוי לקבל אותו?

ראיתי מיקרים שאפילו אחרי יומיים מקבלים את הדו"ח כבר לדואר.

שמח לראות שאתה בכיוון הנכון.

בהצלחה.

פורסם

אגב,

Night Driver,

אין צורך באיחולים שכאלה, חבל על השנאה והעצבים.

אין שנאה כלפיך או עצבים חלילה,

פשוט נמאס כבר מרוצחים בפוטנציה, משפחות שלמות נמחקו או איבדו את יקיריהן

בגלל אנשים שנכנסים לצומת באדום ועוד טסים בה,

אני מבין שלמדת את הלקח שלך, ואני מקווה שזאת תהיה העבירה התעבורתית האחרונה שלך,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
צירוף מקרים.

אני מקווה שתמצא את קול ההיגיון והמדע בעתיד שלך. אמן!

חחח צירוף מיקרים...

הלוואי ותזכה להבין מה שיש להבין.

באמת, מאחל לך רק טוב 8).

Kenworth Man

אכן למדתי את הלקח.

תודה.

בס"ד

פורסם

ברשותך שאלה.

אם לא הייתה שם מצלמה, אם לא היית רואה פלאש ורק היית שם לב שעברת באדום מלא. היית לומד את הלקח?

ועוד דבר: צהוב מהבהב אומר שהרמזור לא פעיל. מה שאתה ראית זה ירוק מהבהב, או צהוב מלא

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אגב,

Night Driver,

אין צורך באיחולים שכאלה, חבל על השנאה והעצבים.

תקרא את התגובה השנייה שלי בשרשור ותבין למה ממש אין שנאה ואין עצבים אלא דאגה אמיתית לביטחונך ולביטחון אלה שנוסעין בסביבה שלך.

בקשר לחבר הדימיוני, אתה לא רואה שהוא סתם מתזז אותך? הוא שולח אותך לקחת כסף מ א' ולהעביר אותו לב' ואתה עוד מבסוט. הוא לא יכול להעביר לו ישירות?

חוץ מזה הבעייה האמיתית שלך היא לא כספית אלא במקרה הזה נקודות וזה כי יצאת בזול ולא עבר שם עוד נהג כמוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צירוף מקרים.

אני מקווה שתמצא את קול ההיגיון והמדע בעתיד שלך. אמן!

מה הקשר לצירוף מקרים ומה הקשר למקרה הזה?

היו חייבים לו כסף בגלל טעות כלשהי בעניין כלשהו, התקשרו, הודיע וזהו.

אגב, כל הויכוח בעניין החבר הדמיוני הוא חסר טעם כי:

אם אדם למד קשה, התקבל לעבודה חדשה בתחום הרלוונטי וכתוצאה מכך השתפר מצבו הכלכלי, המאמין יודה לאלוהים.

אם אדם למד קשה, הצליח בלימודיו ועדיין מחפש עבודה, יגיד המאמין כי נסתרות הן דרכי האל.

(ואם 6 מיליון אנשים נרצחים בגלל גחמה של מטורף, גם אז נסתרות הן דרכי האל).

לא יודע מה אתכם, אמונה עוורת באלוהים מזכירה לי אלמנטים מסויימים בתסמונת שטוקהולם ו/או בתסמונת האשה המוכה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ברשותך שאלה.

אם לא הייתה שם מצלמה, אם לא היית רואה פלאש ורק היית שם לב שעברת באדום מלא. היית לומד את הלקח?

ועוד דבר: צהוב מהבהב אומר שהרמזור לא פעיל. מה שאתה ראית זה ירוק מהבהב, או צהוב מלא

אני לא חושב שהייתי לומד את הלקח כי זה לא היה צורב כמו הדו"ח הנ"ל,

לא הייתי מרגיש כלכך מטומטם שעברתי באדום והייתה שם מצלמה להזכיר לי את זה...

וכן התבלבלתי סליחה, ירוק מהבהב, לאחריו צהוב ואז אדום :lol:

תקרא את התגובה השנייה שלי בשרשור ותבין למה ממש אין שנאה ואין עצבים אלא דאגה אמיתית לביטחונך ולביטחון אלה שנוסעין בסביבה שלך.

בקשר לחבר הדימיוני, אתה לא רואה שהוא סתם מתזז אותך? הוא שולח אותך לקחת כסף מ א' ולהעביר אותו לב' ואתה עוד מבסוט. הוא לא יכול להעביר לו ישירות?

חוץ מזה הבעייה האמיתית שלך היא לא כספית אלא במקרה הזה נקודות וזה כי יצאת בזול ולא עבר שם עוד נהג כמוך.

אני חייל והבעיה אכן כספית חבר, את הנקודות אני יכול למחוק בקורס שישלחו לי ככל הנראה, אני רואה בזה הזדמנות פז לדף חדש וחלק :lol:.

וCuore Sportivo

באמת שאין טעם להכנס לסוגיות האלה, אני מניח שיש דברים שכל אחד מאיתנו יגלה רק בזמן אחר.

העיקר שהאושר הוא מתנת חלקנו.

אגב לגבי השואה, ממש לא נסתרות דרכי האל, התורה מספרת לך בדיוק למה השואה קרתה.

למען האמת, יש פסוקים שלמים שמתארים שברגע שעם ישראל יתבולל בגלות ויתערבב עם עמים אחרים,

אז השם יסתיר את פניו מעם ישראל וכיביכול ישכח מקיומו.

ואז נחת זרועות הגויים תונח עלינו ויהיה הרג והשמדה המונית.

מה שעוד יותר מעניין, שבצירוף מיקרים מוחלט הפסוקים האלה כתובים בפרשה בשבת שבה בדיוק פרצה מלחמת העולם השניה.

נכון, המאמין יגיד דרכי השם,

הלא מאמין, זה שלא חווה את החוויה הרוחנית, יגיד צירוף מקרים.

הכל תלוי בהאם אתה באמת רוצה לדעת , או שפשוט נוח לך ככה... להתעלם.

בס"ד

פורסם
אני חייל והבעיה אכן כספית חבר, את הנקודות אני יכול למחוק בקורס שישלחו לי ככל הנראה, אני רואה בזה הזדמנות פז לדף חדש וחלק :lol:.

צר לי לאכזב אותך, אך זה לא יגמר רק בקנס כספי והדרכה בנהיגה נכונה (קורס נהיגה מונעת),

אלא כנראה תצטרך לעשות גם תיאוריה ו/או מבחן מעשי ו/או בדיקות רפואיות, עפ"י החלטת רשות הרישוי.

לאחר מכן רשיון נהיגה שוב יהיה מוגבל לשנתיים ("נהג חדש").

* עבירת אור אדום לנהג חדש - מנויה בתוספת השלישית בפקודות התעבורה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אוקי חברים באתי לעדכן לאחר יותר משנה.

מעולם לא קיבלתי את הדו"ח לביתי,

לאחרונה התקשרו אלי מהרשות לגביית קנסות והודיעו לי חגיגית שהדוח טפח ל1300 ש"ח כרגע.

הבעיה היא שלא קיבלתי את הדוח בגלל שהשם משפחה שלי שונה במשטרה והעניין בטיפול ואני בוודאות אצא זכאי בעניין כי זו טעות במערכת בלבד. יש ברשותי את ההוכחות הרלוונטיות.

מה שעוד יותר מצחיק זה שאני חשבתי במשך שנה שלמה שעברתי באדום,

ובעצם לאחר שנה גיליתי שהדוח שקיבלתי הוא על מהירות!

אני אכן הספקתי את האדום הזה ועברתי בשניה שלאחר ההתחלפות לאור אדום

וקיבלתי פלאש בגלל שהאצתי כדי להספיק את הרמזור.

אני מעריך שזה היה בסביבות ה140 קמ"ש, מעולם לא קיבלתי את הדוח כדי לדעת בוודאות.

הדוח הוא 750 ש"ח ו8 נקודות.

יש לי עוד 4 נקודות על תמרור עצור.

שלשום התחלתי בקורס הנהיגה הנכונה ששלחו לי ויום ראשון יש לי מבחן.

לאחר מכן אם אעבור אותו בע"ה אחשב לנהג חדש לעוד שנתיים.

את האוטו מכרתי כבר, את המסקנות הסקתי ואני ממש אוהב את הקורס!

כבר אמרתי שהכל לטובה??

בס"ד

• תוכן חדש...