Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה היתי ב"מרוץ" אחר ג'אנטים וצמיגים, בלי להגזים אני חושב שעברתי מיבואן אחד לשני משהו כמו 12 פעם (פיזית).

כל זה הביא אותי למסקנה שענף הרכב בישראל מפגר משמעותית מבחינת המחשוב והייעלות של השירות אותו מקבל הלקוח ומכאן עלתה לי השאלה: מה אתם הייתם מחפשים באתר היבואן?

אז כן, אני לוקח סיכון ומניח שיש ליבואן\חנות בכלל אתר :) עכשיו השאלה מה הייתם רוצים לראות בו...

לא חייב דווקא שזה יהיה התחום הג'אנטים והצמיגים.

כדי שהשרשור יהיה יעיל, אציב כמה דרישות לתגובה:

תחום:

מה הייתי רוצה לראות:

לדוגמא:

תחום: ג'אנטים וצמיגים.

מה הייתי רוצה לראות: חיפוש לפי יצרן ומודל הרכב, חיפוש לפי צבע, חיפוש לפי מותג הג'אנט\צמיג, חיפוש לפי מידה, זמינות במלאי, מחיר, קטלוג מלא, תאריך עדכון של האתר (לרוב הקטלוגים הם מהשנה שבה בנו את האתר).

נ.ב - לאחר חיפוש למקום המתאים בפורום לעשות את המשאל הקטגוריה הנוכחית הכי התאימה לדעתי - אם אני טועה אשמח אם המנהלים יעבירו את המשאל למקום אחר. :)

פורסם

משהו שחשוב מאוד בכל חנות שמוכרת אביזרים חיצוניים לרכב זה מערכת הדמייה שבה ניתן להזין את פרטי הרכב ולראות איך התוספת נראית על הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי רוצה לראות בכל האתרים של היבואני רכב את הדברים הבאים כחובה:

מחירונים לכל הרמות גימור והדגמים+מחיר אגרת רישוי.

מחירי טיפולים לכל הדגמים.

מפרטים מלאים ומפורטים לכל דגם.

כאופציה:

מחירי אבזור לרכבים ותוספות.

קישור לחברה שתתן הצעה לביטוח מקיף, או אפילו אונלין דרך האתר.

STI 2004

פורסם

כל הכבוד חבר'ה על ההצעות, ותודה למנהלי הפורום על הטייטל המושך :)

המטרה של השרשור היא לאסוף מידע מה אנשים מחפשים באתרי רכב כדי שאלו שקוראים את זה (עסקים) יוכלו להשתדרג :)

פורסם

+1

משהו שתמיד מאוד חסר בכל אתרי הרכב הוא מלאי מעודכן של המוצרים, ומחירים.

אני מבין שלצערי המחיר אינו אבסולוטי ומשתנה מאדם לאדם, לכן גם בשרשורי קנייה לא מקובל לפרסם מחירים, אך עדיין הייתי מעדיף לראות מחיר רלוונטי.

דוגמא טובה היא האתר של KSP, אשר מציג מלאי עדכני בכל סניף, ומחירים לכל מוצר.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...