Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מ-8.11.12 תתאפשר הורדה של המשחק החדש, אנגרי בירדס סטארוורס.

שילוב כוחות של רוביו ולוקאספילמס.

רק לדמיין מה ילך שם כבר גורם לחייך...

הציפורים יהיו בדמות לוק, האן סולו והנסיכה ליאה. ומי בתפקיד דארת' ויידר? החזירים.

בינתיים אין למצוא ברשת "אח שלי! הנה קח את המשחק מפה". מי שמוצא - יקבל +1 ענק...

הסאגה של מלחמת הכוכבים רצה כבר 35 שנים, יש מועדוני מעריצים, כל פעם משחקי מחשב/קונסולה ואינסוף מרצנדייס.

כייף. אפילו הילדים נהנים מ-לגו סטארוורס, בגרסאות לקונסולה, חביבות ומהנות גם אותי, ובאמת יצאו מוצלחות.

אגב, השבוע דיסני קנו מידידנו ג'ורג (לוקאס) את הזכויות של מלחמת הכוכבים ומוצריה ב... 4 מיליארד דולר !

אפשר להניח שהם יודעים איך לקבל את ההשקעה בחזרה ועם רווח. כבר הודיעו כי יש עבודה על סרט חדש של מלחמת הכוכבים שיצא ב-2015 וכנראה יעשו טרילוגיה. לוקאס יהיה יועץ ונקווה שגם שפילברג.

אז איך בית הספר קובע אסיפת הורים באותו יום? אווווח, החינוך אצלנו...

ab sw.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לוקס לא נראה מאושר במיוחד. אני מבין אותו.

kill-me-now.jpg

שימו לב שדונלד דק לא לובש מכנסיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בשביל 4 מיליארד דולר (פאקינג תקציב שנתי של מדינה קטנה באפריקה) גם אני הייתי מצתלם עם ברווז בלי מכנסים (דורון, זו לא הצעה).

כמובן שדיסני יהרסו את זה, מה זה יהרסו? יקרעו לגזרים.

הם שילמו 4 מיליארד דולר על זכויות יוצרים, הם הולכים לדחוף את נושא מלחמת הכוכבים בכל חור אפשרי, עד שיחזירו את ההשקעה.

יותר ממוסחר מזה פשוט אין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בשביל 4 מיליארד דולר (פאקינג תקציב שנתי של מדינה קטנה באפריקה) גם אני הייתי מצתלם עם ברווז בלי מכנסים (דורון, זו לא הצעה).

לא יודע, בשביל 4 מליארד דולר (או 2, נתחלק חצי חצי) אולי הייתי מסכים :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...