Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מזראטי שלא תגיע לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
@ farkash7, מסכים איתך הוא עבריין מס, לא גנב.. אלא אם כן הוא גנב את הכסף/עשה במירמה את הכסף עבור רכישת המכונית. :wink: ועדיין מסתבר שאוטו איטליה גוזרים קופון שמן מאוד על כל מכונית, ככה שהגיוני יותר לייבא ביבוא אישי ולא להיכנע למחירים מופקעים.

@ מנהלי הפורום, אני מבין שאתם לא מתכוונים להגיד לי למה ומדוע נמחקו 2 הודעות שלי בשרשור הזה? ההתנהגות שלכם ממש לא לעניין, ואם אתם משתפים פעולה/מנסים לרצות מישהו באוטו איטליה זה ממש מכוער מצידכם, צריך לעשות כאן בדק בית יסודי.

מישהו פה מריר ... :roll:

מה זה המכבסת מילים הזאת ?! הוא עבריין מס אבל הוא לא גנב ?! גנבה היא גנבה היא גנבה ולא משנה אם זה מהכיס שלך ישירות או מהכיס של כולנו. ישנם חוקים במדינת ישראל שאוסרים להצהיר הצהרה כוזבת ביבוא, זה לא נקרא "קומבינה" זה נקרא "הברחה" והעונשין על עבירה זו לפי החוק הוא 3 שנות מאסר.

זה ששופרסל גוזר עליך קופון ענק בכל גביע קוטג' שאתה קונה לא מפריע לך ? ושאלישר מרוויח עליך יופי על כל קופסת מרלבורו זה בקטנה נכון ?! ושקבלנים מרוויחים מאות אלפי שקלים על כל דירה גם זה נסתר מעיניך ...

בקטע הזה אתה פשוט לא צודק, מה אתה נכנס להם לכיס בכלל ?! שוק חופשי - רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה. תיכף תתחיל לחשב להם את עלות שכר העובדים, החשמל, הארנונה, הפחת, עלויות מימון, ערבויות, מכישור למוסך, הכשרת עובדים בחו"ל, מלאי חלפים, הוצאות פרסום וכל זה צריך לפזר על איזה 20 מכוניות בשנה. כמה אתה מצפה שהם ירוויחו על כל רכב כדי להישאר ריווחיים ?! זו סוכנות יבוא לרכבי-על ולא בית תמחוי !!! שחרר ...

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

@ kuala_lumpur, מריר, מה הקשר בכלל?

אישית אני לא חושב שהוא גנב (אלה אם כן כמו שכתבתי הוא עשה/לקח את הכסף לרכישת המכונית במירמה), אני חושב שאתה צריך לבדוק במילון את פירוש המילה "גנב".

מה שכן הוא עבריין מס, כי הוא עבר על חוקי המדינה, כפי שציינת, שלא מתירים לעשות את מה שעשה.

לגבי אוטו איטליה, חבל שלא הסתכלת על ההודעות הקודמות שלי, בפירוש כתבתי שלא מעניין אותי כמה הם מרוויחים.

סך הכל אני טוען שכלכלית הגיוני יותר לייבא את המכוניות שהוא ניסה להבריח ביבוא אישי, ואם לא היה מנסה לרמות עדיין היה מרוויח בגדול!!

ביומיים האחרונים בדקתי טיפה יותר לעומק באינטרנט, ומצאתי שורה של מכוניות גראן קאבריו חדשות (ה-450 כ"ס), שאפשר לייבא באופן שכולל את מחיר המכונית המלא+הובלה יבשתית ומיסים במדינת המקור (בהולנד ובפולין) + הובלה ימית + מיסי נמל, אחסון וכדומה בארץ + שחרור ממכס, דהיינו תשלום כל המיסים ולהגיע למחיר של בסביבות 950000 אלף ש"ח על הדגם הזה. עכשיו אוטו איטליה מכרו לפני מספר ימים גראן קאבריו שעמדה אצלם בתצוגה איזה 4 חודשים במחיר של 1.2 מיליון ש"ח (שוב אני חוזר ואומר שלא מעניין אותי הרווח שלהם), אבל אם מישהו יכול לחסוך עד 250000 אלף ש"ח, בהפרש כזה לא כדאי לשקול רכישת המכונית ביבוא אישי??

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הנושא עם המכונית הזאת כנראה הגיע לסיומו..

חבר טוב שלי שחבר בפייסבוק בכל מיני דפים שקשורים לרכב הראה לי לפני מספר שעות תמונות של ככל הנראה המזראטי המדוברת בנושא (הגראן קאבריו השחורה) שנמצאת כנראה ברעננה.

אני מתאר לעצמי שהבעלים של הרכב שילם כופר קנס + מיסים מלאים והמכונית שוחררה (כנראה לפני למעלה מחודש), בקיצור עוד מזראטי לכבישי הארץ (יש כבר לא מעט).

נ.ב. היה סיפור די דומה חודשים רבים לפני כן עם פרארי 458 איטליה אדומה נדמה לי, מעניין מה עלה בגורלה.

• תוכן חדש...