Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בן 18 לא מזמן קיבלתי רשיון ואני מעוניין להשקיע עד 15K באוטו כולל הביטוח

די ננעלתי על ה 205 , היא קטנה , יפה יחסית לאופציות האחרות (אונו וכו) , קראתי שהיא גם זולה להחזקה , אמינה ואוכלת כמות סבירה של דלק.

עכשיו התחלתי לחפש ומצאתי פז'ו 205 שנת 1995 יד 5 מנוע 1400 קילומטרז' 200K

היא דורשת עליה 11 אלף שח - בגלל ה 5 ידיים , והקילומטרז' הגבוהה ככה היא אומרת

לפי המחירון של לוי יצחק,

GLI חמש דלתות 1400 ידנית 15.322

XR חמש דלתות 1400 ידנית 16.300

שאלתי אותה איזה דגם זה של פז'ו והיא אומרת ש"הדגם הרגיל" , ככה שהיא בעצמה לא יודעת אבל זה אחד מהדגמים למעלה, ואני חושב שזה ה XR , כמעט בטוח

אני כנראה אלך לבדוק את הפז'ו , ואחרי זה אבוא לכאן עם הדף של הבדיקה,

בכלליות ממבט יותר מקצועי משלי , מה אתם אומרים על הבחירה והאם יש בעיות מיוחדות עם האוטו הזה

שאלה נוספת , האם ישנה דרך לבדוק אם יש עיקולים ברשם המשכונות מבלי להגיע למשרד שלו ,

אני גר בצפון וזה רחוק מאוד..

פורסם
שלום, אני בן 18 לא מזמן קיבלתי רשיון ואני מעוניין להשקיע עד 15K באוטו כולל הביטוח

די ננעלתי על ה 205 , היא קטנה , יפה יחסית לאופציות האחרות (אונו וכו) , קראתי שהיא גם זולה להחזקה , אמינה ואוכלת כמות סבירה של דלק.

עכשיו התחלתי לחפש ומצאתי פז'ו 205 שנת 1995 יד 5 מנוע 1400 קילומטרז' 200K

היא דורשת עליה 11 אלף שח - בגלל ה 5 ידיים , והקילומטרז' הגבוהה ככה היא אומרת

לפי המחירון של לוי יצחק,

GLI חמש דלתות 1400 ידנית 15.322

XR חמש דלתות 1400 ידנית 16.300

שאלתי אותה איזה דגם זה של פז'ו והיא אומרת ש"הדגם הרגיל" , ככה שהיא בעצמה לא יודעת אבל זה אחד מהדגמים למעלה, ואני חושב שזה ה XR , כמעט בטוח

אני כנראה אלך לבדוק את הפז'ו , ואחרי זה אבוא לכאן עם הדף של הבדיקה,

בכלליות ממבט יותר מקצועי משלי , מה אתם אומרים על הבחירה והאם יש בעיות מיוחדות עם האוטו הזה

שאלה נוספת , האם ישנה דרך לבדוק אם יש עיקולים ברשם המשכונות מבלי להגיע למשרד שלו ,

אני גר בצפון וזה רחוק מאוד..

אין לי ספק שמכונית כ"כ פופולארית ניתן למצוא עם נתונים טובים יותר וק"מ נמוכים יותר ללא מאמץ היסטרי, יש סיבה ספציפית שבגללה נדבקת לאוטו הזה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

XR זה הדגם של ה-205 עם 3 דלתות.

GLI זה דגם פחות מאובזר, נמכר לציי רכב אבל גם ללקוחות פרטיים.

GR הוא הדגם הפופלארי עם 5 דלתות אך הוא לא כל כך נפוץ משנת 95' ומעלה כי רוב המכוניות שנמכרו בשנים אלו היו ה-205 פוראבר. אני אפילו לא בטוח שה-GR והפוראבר נמכרו במקביל אלא GR בתחילת 95' ופוראבר לאחר מכן עד 99'.

בקשר לרכב הספציפי ששאלת עליו....אני מחזק את דעתו של איציק, פיז'ו 205 הוא רכב נפוץ מספיק כדי שתוכל למצוא בקלות אקזמפלר עם נתוני פתיחה מוצלחים יותר כמו עד יד 3 ופחות מ-150K ק"מ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עם רשם המשכונות ניתן להיתכתב גם בפקס (אני עשיתי זאת) אני ינסה להשיג לך את המספר פקס שלהם

איתי

פורסם

למיטב זכרוני, במחירון לוי יצחק לא רשום דגם הפוראבר כלל, אלא רק ה-GR. משנת 95 כל ה-GR הן מאובזרות ברמת פוראבר וזה מעודכן בשקלול מחיר הרכב.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

ככלל רכב עם 200 אלף ק"מ הוא רכב שמתחיל להריח את הפרחים מלמטה. כל המכלולים שלו עברו הרבה ואין מצב לשלם אפילו משהו שקרוב למחירון עבורו. חוץ מזה, תהיה בטוח שכל מה שתשלם מתחת למחירון תשלם למוסך אחר כך.

בגלל שגם אני מחפש עכשיו רכב אז יש לי בשלוף שתי 205 שרשמתי המספר שלהם... לא לקחתי אותם כי מצאתי איזה טווינגו ומאטיס.

אחת של ארסים כזאת מחיפה-שנת 95 115 ק"מ, 1.4 494139 054

השנייה נראית שמורה יותר, 97 120 ק"מ, 1.4 6308660 050

בהצלחה!

• תוכן חדש...