Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כדאי לחפש באספנות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכב אספנות ,אבל קטן ,לא כזה שצורך הרבה דלק .

יכול להיות גם מסביבת 83 82 .

על מה אתם ממליצים ,שיש לו גם חלפים אם צריך והוא אמין לנסיעות ארוכות .

פורסם

רכב אספנות לרוב לא בנוי לנסיעות ארוכות ולרוב לא חסכוני בדלק ( אז לא היו חיישנים, מחשב הזרקה ודומה ).

יש בודדים שנוסעים עם רכב אספנות 20000 ק"מ בשנה - לי ידוע רק על חיפושית , אבל בטח יש עוד.. :roll:

אתה מעוניין ברכב אספנות עקב עלויות הביטוח והטסט או לתחביב ?

פורסם

תודה לך דאטסאן

אני מעוניין לשלב בין שני העולמות ,האם אפשרי ?

ידיד רכש כבר מזמן קדט מדגם D 1300 ,קדטD ,הוא מטייל איתה בכל הארץ .

אני אישית מופתע מההתנהלות החלקה של הרכב .

מה דעתך על משהו דומה ? המודל שלו 83 .

הרכב משדר אמינות רבה.

פורסם

זו שאלה שנשאלת לפחות פעם בחודש, אם לא מעבר לכך. יש מספר שרשורים ארוכים.

אני מציע לחפש היטב בפורום, יש כבר הרבה תובנות ואולי חלק מהן כבר עייפו מלחזור שנית.

פורסם

יאללה אני אתן לך תשובה אולטמטיבית - סובארו DL, 1600 (לכל הארץ - 1300 פחות מומלץ). סע לשלום :wink:

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

כל מה שתמצא במצב טוב ישרת אותך בהתאם למצבו.

נפח מנוע/כוח סוס/צריכת דלק אינם רלוונטיים

רק לצורך הדוגמה הקדט של החבר שלך שוקלת פחות מ 900 קילו

אופל אסטרה של היום שוקלת יותר מ 1400 קילו

ברור שלנוכח הפרשי משקל כאלה אופל קדט הישנה יכולה להסתדר עם מנועים הרבה יותר קטנים וחלשים עם צמידים הרבה יותר צנועים וזולים ולהפגין נוחות נסיעה וזריזות מרשימה.

באופן אישי לא ברור לי מה יש באסטרה השוקל 600 קילו שלא היה בקאדט דאז (כמה כבר יכול לשקול מזגן ?) תופעת ההשמנה דיי מאפיינת את הרכבים המודרניים ולא ממש ברורה , איך יכול להיות שפיאט 500 החדשה תשקול 400-500 קילו יותר מפיאט 127

פורסם

שלא תזכה לעשות תאונה עם רכב אספנות! זה כמעט כמו לנסוע באופנוע.

הפח ברכב אספנות, ובמיוחד שנות ה70 ומטה הוא רק לצורך נוי! אין שום חשיבה הנדסית על בטיחות.

הסיבה להפרשי המשקל היא: שאין שום קורות חיזוק, אין הספק גבוהה מהמנוע, אין איבזור נוסף, אין מיכל דלק גדול,אין כריות אוויר ומושבים נוחים, מוטות מייצבים, בידוד לתא הנוסעים ועוד.

נדב

פורסם

הייתי ממליץ על אוטוביאנקי (או פיאט 127), חמודה,קטנה,אמינה מאד,קלה מאד לטיפול ואחזקה,חסכונית יחסית,נוסעת מצויין ויכולה להגיע לכל מקום (בהנחה שמטופלת נכון אבל זה כך לגבי כל רכב ישן!).

לי יש כזו מודל 1986,מושכת תשומת לב,כייפית לנהיגה ולמעשה היום הגעתי איתה לעבודה...

המיכניקה של הביאנקי (או ה-127) יוצאת מן הכלל,נקודות התורפה הן מערכת הקירור,חלודה וסדקים בגוף ופלסטיקה מחורבנת..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
שלא תזכה לעשות תאונה עם רכב אספנות! זה כמעט כמו לנסוע באופנוע.

הפח ברכב אספנות, ובמיוחד שנות ה70 ומטה הוא רק לצורך נוי! אין שום חשיבה הנדסית על בטיחות.

הסיבה להפרשי המשקל היא: שאין שום קורות חיזוק, אין הספק גבוהה מהמנוע, אין איבזור נוסף, אין מיכל דלק גדול,אין כריות אוויר ומושבים נוחים, מוטות מייצבים, בידוד לתא הנוסעים ועוד.

נדב

מליונים נוסעים עם אופנועים וקטנועים בעולם .

תושבי ישראל של שנות ה70 עברו דרך ארוכה עם הרכבים הללו .

לא כך ?

• תוכן חדש...