Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וכמה חברים עשינו ניסוי חברתי יש כזאת סטיגמה שאם יש לך רכב מרשים אז הבחורות אמורות להיסתכל עליך יותר,להבחין בך יותר ,ולתת את הפלא' שלהן יותר מהר..

לקחנו את הרכב של החבר שלנו (פורד מוסטנג קבריולט) ולקחנו רכב אחר ועממי יותר (סוברו איפרזה שנת 99) ויצאנו לשטח.

חבר נוסף "החתיך שבחבורה" לא חסר לו ידידיות, הוא הכיר 4 בנות חדשות וקבע איתם דייט (כל אחת בנפרד).

ב-2 הדיטיים הראשונים הוא אסף אותן עם האימפרזה מהבית-הדייט היה נורמלי לחלוטין ונגמר בחיוך ולא מעבר.

2-הדייטים האחרים הוא לקח את המוסטנג ופתח את הגג וחיכה מתחת לביתן(כאמור כל דייט ביום אחר)..התוצאות לפניכם :

אחת מהן ברגע שירדה מהבית אמרה לבחור "חכה רגע אני עולה למעלה" היא ירדה עם אמא שלה והיא הכירה בניהם (להזכירכם זה דייט ראשון!)

ובדייט השני-הדייט נמשך לתוך הלילה(אם אתם יודעים למה אני מתכוון).

והשאלה שלי אליכם אם יש לכם רכב מרשים זה עוזר לכם עם בחורות?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לאשתי נסעתי על טען - שזה שילוב של מנוף/נגמ"ש בצורה מוקטנת שאמור להעביר טילים.

אוי איך היא התרגשה.

תחשוב בעצמך אילו בחורות מתרגשות כשאתה בא עם רכב שופוני.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

מצטער לפוצץ לך את הבועה אבל רכב מרשים עוזר רק עם בחורות מהסוג ה...לא מרשים. ואני לא מתכוון חיצונית, כמובן.

רוצה להשיג ז*&^ ללילה - יהיה לך יותר קל עם רכב מרשים.

רוצה לתפוס בחורה נורמלית - זה רק יכול להיות לרעתך. בחורה נורמלית תחשוב שיש לך בעיית אגו, שאתה מלא פוזה, שאתה פלצן או שאתה ערס, הרבה לפני שהיא תחשוב שאתה נורא מגניב כי יש לך אוטו מגניב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה עוזר להרשים פרחות שרוצות כסף לשופינג.

בשביל לקיים יחסי מין עם נשים מפוקפקות ללילה לא צריך לקנות רכב ב300K ש"ח, מספיק 400-300 ש"ח וגם נותנים לך לבחור עם מי:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מצטער לפוצץ לך את הבועה אבל רכב מרשים עוזר רק עם בחורות מהסוג ה...לא מרשים. ואני לא מתכוון חיצונית, כמובן.

רוצה להשיג ז*&^ ללילה - יהיה לך יותר קל עם רכב מרשים.

רוצה לתפוס בחורה נורמלית - זה רק יכול להיות לרעתך. בחורה נורמלית תחשוב שיש לך בעיית אגו, שאתה מלא פוזה, שאתה פלצן או שאתה ערס, הרבה לפני שהיא תחשוב שאתה נורא מגניב כי יש לך אוטו מגניב.

יש בזה משהו אבל זה לא מדוייק...

דבר ראשון כל הבחורות היו בעלות תואר אקדמי ולא פרחות כמו שנהוג לחשוב...

דבר שני -אני בטוח שגם אצל בחורה נורמלית זה פלוס גדול היא מתלהבת והיא מספרת לאמא שלה ולחברות שלה שהוא גם חתיך וגם מבוסס..

ואני כמעט בטוח שאם תבוא להורים של אותה בחורה עם מוסטנג האבא יסתכל עליך האחרת והאמא תתאהב בך..

פורסם
יש בזה משהו אבל זה לא מדוייק...

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

404

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דבר ראשון- לא חסרות פרחות עם תארים אקדמיים. אישיות רדודה לא מבטלת השכלה גבוהה.

דבר שני- אם ההורים מתלהבים מהפוזה שלך בלי להכיר אותך בכלל אתה יכול להבין לבד מאיפה היא רכשה את האופי הרדוד שלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא עוזר בשום כלום ושום דבר. אבל לא צריך להכליל, יש בנות שמתמצאות במכוניות ומתלהבות מרכב כזה או אחר כי היא אוהבת ולא בגלל ש"איזה רכב יפה אני גומרת".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תואר במריחת לק, או בהחלקה יפנית זה לא תואר.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בולשיט מוחלט, הכרתי את חברה שלי עם פונטו ספייס, כיום אחרי כמה שנים יש לי מאזדה לאנטיס, גם לא פאר היצירה, וההורים שלה אוהבים אותי מאוד, ולה זה ממש לא הזיז איזה רכב למה וכמה, גם כשמכרתי את הפונטו ורציתי לדעת מה דעתה על רכב כזה או אחר היא אמרה "תקנה מה שבא וטוב לך, רק שיהיה מזגן ומבחינתי אני מסודרת" וזה בא מבחורה שיש לאבא שלה קאמרי חדשה ולאמא ג'יפ יונדאי חדש.

הבחורות האיכותיות באמת לא ב-א-מ-ת יסתכלו על מה אתה נוהג.

גם תן לי לרמוז לך משהו, חוץ מפרחות (ותואר ראשון לא שולל את זה, לכול סתום יש היום תואר ראשון SO WHAT?!) או בחורות שאוהבות רכבים, לאף בחורה לא אכפת מהרכב שלך, אלא אם כן זה ממש רכב גרוטאה שנת 60 בלי מזגן ואז היא תסבול בקיץ.

כשהייתה לי 205 יצאתי לדייטים וסתם להשכלה כללית - הרבה מהם "נמשכו אל תוך הלילה" לפי הגדרתך, ותאמין לי ש205 זה הרכב פוזה האחרון עלי אדמות

פורסם

אני אומר משהו יותר קיצוני מזה - תבוא לבחורה איכותית עם רכב "מרשים" והסיכויים שלא יצא מזה כלום אפילו גדולים יותר, כי היא תקבל אנטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני וכמה חברים עשינו ניסוי חברתי יש כזאת סטיגמה שאם יש לך רכב מרשים אז הבחורות אמורות להיסתכל עליך יותר,להבחין בך יותר ,ולתת את הפלא' שלהן יותר מהר..

לקחנו את הרכב של החבר שלנו (פורד מוסטנג קבריולט) ולקחנו רכב אחר ועממי יותר (סוברו איפרזה שנת 99) ויצאנו לשטח.

חבר נוסף "החתיך שבחבורה" לא חסר לו ידידיות, הוא הכיר 4 בנות חדשות וקבע איתם דייט (כל אחת בנפרד).

ב-2 הדיטיים הראשונים הוא אסף אותן עם האימפרזה מהבית-הדייט היה נורמלי לחלוטין ונגמר בחיוך ולא מעבר.

2-הדייטים האחרים הוא לקח את המוסטנג ופתח את הגג וחיכה מתחת לביתן(כאמור כל דייט ביום אחר)..התוצאות לפניכם :

אחת מהן ברגע שירדה מהבית אמרה לבחור "חכה רגע אני עולה למעלה" היא ירדה עם אמא שלה והיא הכירה בניהם (להזכירכם זה דייט ראשון!)

ובדייט השני-הדייט נמשך לתוך הלילה(אם אתם יודעים למה אני מתכוון).

והשאלה שלי אליכם אם יש לכם רכב מרשים זה עוזר לכם עם בחורות?

זה היה אקטואלי לפני שלושה עשורים ,העסק התהפך ,מה שמשחק היום זה נדל"ן ,כל חדר במקום טוב זה שתי מכוניות פאר ....

פורסם

כשתבוא אחת שתשב אצלי ברכב ותגיד שהמאזדה עממית ועצלה, אבל אפשר להינות קצת מאיכויות השלדה שלה אני מלביש לה טבעת על היד בלי לחשוב פעמיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרכב שלי הפך למחסן לפני עשרה חודשים ומאז בחורות אוספות אותי לדייטים או שאנחנו קובעים במקום מסוים... ומה אני אגיד לך עד עכשיו זה עובד יופי D:

• תוכן חדש...