Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוכר רכב שנת 2002

הגיע קונה פוטנציאלי ולקח את הרכב למכון בדיקה

ע״פ הבדיקה חוץ מכל השטויות שהם אוהבים לרשום הם כתבו שיש בעייה במשולשים קד׳ וצריך להחליף

חוץ מזה הרכב שלי יצא טוב מאוד בבדיקה

שלדה נקייה,מנוע טוב וגיר טוב

אני מבקש על הרכב מחירון 27k

הקונה מעוניין שאתקן/אשתתף בעלות של החלפה

השאלה היא אם ברכב שנמצא במצב טוב מאוד במיוחד שבדגמים האלו קשה למצוא רכב במצב כזה

אני צריך להשתתף בעלות או שהוא צריך לספוג את עלות התיקון?

מה דעתכם?

מה אתם הייתם עושים?

תודה

פורסם

אתה לא צריך לעשות כלום. זה שוק חופשי, מדינה דמוקרטית. לא מתאים לקונה? יתכבד ויחפש לו רכב אחר ממוכר אחר.

אבל...

יש סיכוי, יותר מסביר, שגם אתה רוצה כבר למכור את האוטו ונמאס לך מכל הנודניקים שמתקשרים, שואלים ולא באים. במקרה כזה, אולי שווה לך לוותר על עוד 500 או 700 ש״ח ולמכור כבר את הרכב. כי מה לעשות, לא חייבים להיות תמיד צודקים. לפעמים כדאי להיות חכמים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הקונה רציני, ובגדול מעוניין לרכוש את הרכב - תנסה לסגור איתו על קיזוז של 1/2 מעלות התיקון מהמחיר, ותמכור. אם לא יסכים, תוריד עוד כמה שקלים.

אתה בעצמך אל תתקן כלום.

אחרת, יגיע קונה אחר, יקח למכון בדיקה אחר (אתה מבזבז עוד 1/2 יום עבודה=כמה מאות שקלים), מכון אחר אולי יגלה תקלות נוספות, אחר כך הוא יסע למוסך של "חבר" והחבר ימצא עוד תקלות, וידרוש הורדה במחיר.

כמעט שום רכב לא נמכר במחיר שבעלים דורש תמורתו בהתחלה, כולם אוהבים לקבל הנחה מהמחיר הנדרש, אם יש סיבה וגם אם אין סיבה.

פורסם

משולשים זה עניין של בלאי וכל רכב מיד שניה צפוי לבעיות כאלו ודומות, אם היית מוכר רכב עם גיר דפוק לדוגמה היה מצופה כבר מלכתחילה שתשתתף.

עם זאת, אם הקונה התעניין על הרכב כשהצעת אותו במחירון, והוא נשמע רציני בקשר לקניה במחיר המוצע אולי עדיף שתלך לקראתו. עד כמה שאני יודע משולשים זה סיפור של 400~600 שקל, לא זכור לי אם לזוג או ליחידה, כלומר שבמקרה הכי גרוע אתה מוכר ב600 שקל נמוך מהמחירון.

600 שקל מתחת למחירון זה מכובד מאוד בהנחה שלא מדובר ברכב שהוא מציאה גדולה, ואם אין לך קונה אחר כדאי שתחשוב ללכת לקראתו לדעתי.

רוב האנשים בארץ תמיד יתעקשו להוריד אותך כמה שיותר ולא יעזו בחיים לשלם מחיר מחירון מלא!! כל אחד רוצה לצאת הכי חכם ולחשוב שהוא דפק את העולם.

תחשוב גם שעוד קונה זה עוד בדיקה

• תוכן חדש...