Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייה ומותה של הסיירה שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, משעה בסביבות 8:30 בבוקר, הסיירה המסכנה שלי לא קיימת באופן פיזי יותר...:mm_sad::mad:

בעקבות לחץ מסיבי של השכנים והעריה, מסרתי אותה לפירוק, פירקו לי מנוע, גיר, רדיאטורים ועוד, פירקתי עוד כמה דברים קטנים, והיום בבוקר הגרר לקח אותה למיזבלה... עצוב, אבל אין מה לעשות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אמרת "קדיש"?

גם לי היה קשה להיפטר מ"הגרוטאה" שלי... ולא רציתי לזרוק אותה...

ביום הראשון זה קשה, ביום השני פחות, אחרי שבוע תשכח...

לא נורא, לפחות הצלת חלקים...

אגב, לאיפה זרקת אותה? אפשר לזרוק אותה לכל מיזבלה, או שיש הגבלת גודל?

תנחומי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ת'אמת - אין לי שמץ... תשאל את ג'רוסי, לאיפה לקח אותה... אולי אפילו מכר לברזל, לא מעניין אותי, לי לא היו עצבים לנושא... אגב, בזמן שפירקתי, גיליתי שרוב הדברים שהורכבו בה היו "מקוריים", מבלי שאף אחד נגע בזה איי-פעם! נדיר לארצינו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
טוב, משעה בסביבות 8:30 בבוקר, הסיירה המסכנה שלי לא קיימת באופן פיזי יותר...:mm_sad::mad:

בעקבות לחץ מסיבי של השכנים והעריה, מסרתי אותה לפירוק, פירקו לי מנוע, גיר, רדיאטורים ועוד, פירקתי עוד כמה דברים קטנים, והיום בבוקר הגרר לקח אותה למיזבלה... עצוב, אבל אין מה לעשות...

גם אצלי

הסיירה הישנה שלי, 86 מנוע 1800 אוטומטית, כבר מפורקת מכל מה שאי פעם היה עליה, אחרי למעלה מ400,000 ק"מ שעשיתי עליה

למזלי יש לי עוד סיירה אחת, גיאה, מודל 93, מנוע 2000 סמ"ק, מכונית נפלאה

וגם סקורפיו...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

מצער לשמוע...

דרך אגב, מה כל כך מפריע לשכנים האלה? פשוט דבר מעצבן !

כל מי שלא נגוע בתחביב הרכב, פשוט לא מבין את משמעותו.

בעיניו זהו עוד גוש פח (ואם לא משופץ ושמור, בכלל...) שזרוק לו ו"תופס" מקום.

אתה גר בבניין דירות בעל חניות פרטיות, הא?

היית מאמין שאצל חבר ששיפץ, השכנים התלוננו על לכלוך שהושלך בשטח החנייה הפרטית שלו !

אנשים בעלי לב אבן, הכל מפריע להם!

מאחל ימים טובים יותר, :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

חולה הגה,אתה לא צודק!יש הבדל גדול בין מכונית קלאסית לפני שיפוץ מכוסה בחנייה פרטית,לבין גרוטאה חצי מפורקת,שלא נאה אסטטית,תופסת מקום חנייה(יקר לעיתים!)ובנוסף גם עלולה להוות בעייה ביטחונית.מכונית שסיימה את חייה,דינה פירוק לחלפים או גריטה על ידי העירייה,או האופצייה הטובה ביותר,אם אין מה לעשות בחלקים,מכירתה לפירוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבעיה אצל השכנים שלי, שכאב להם הלב שהם צריכים ללכת עוד 5 מטר ברגל (אבל באמת 5, לא יותר!), כאשר אחת מ-3 המכוניות שלי עומדת ליד הבית שבו אני (!) גר! שניים האחרות אפילו לא עומדות קרוב, ויש מלא מקום חניה! וכשאני בא עם האוטו שנוסע, אני בכוונה לא חונה קרוב לבית! ממש ככה! והם בכו, אפילו כשהיא עוד לא הייתה נראית גרוטאה!

פורסם
הבעיה אצל השכנים שלי, שכאב להם הלב שהם צריכים ללכת עוד 5 מטר ברגל (אבל באמת 5, לא יותר!), כאשר אחת מ-3 המכוניות שלי עומדת ליד הבית שבו אני (!) גר! שניים האחרות אפילו לא עומדות קרוב, ויש מלא מקום חניה! וכשאני בא עם האוטו שנוסע, אני בכוונה לא חונה קרוב לבית! ממש ככה! והם בכו, אפילו כשהיא עוד לא הייתה נראית גרוטאה!
לצערי אני מכיר את התופעה מקרוב...

מה לעשות בני אדם שונים אחד מהשני...

בגלל זה אנחנו מיוחדים...

אני מבין אותך, וגם אותם... אבל לא מצדיק אף אחד מכם. אנשים לא רוצים לראות גרוטאות ליד הבית שלהם, זה לא נראה טוב, מסוכן (גם כן תרוץ...), והכי מטריד זה שזה מוריד מערך הבית (תאר לך שמישהו בא לקנות דירה ורואה את הגרוטאה שוכבת שם (אלא אם זה מישהו מכאן ואז הוא ישמח, אבל כמה כמונו יש?!) הוא אוטומטית לא ירצה לגור שם...

זה כמו הבדיחה:

אחד החליט לשפץ את הווילה שלו, שם ריצוף שיש בבית. יום אחרי רואה את השכן הערבי שלו גם עושה ריצוף שיש.

שבוע אחרי הוא החליט לעשות טיח, יומיים אחרי זה הוא רואה את השכן הערבי שלו עושה טיח...

כמה ימים אחרי החליט להשקיע בגינה ומזמין מעצב גינות שיעצב את הגינה, יומיים אחרי זה הוא רואה את אותו מעצב בגינה של השכן...

אחרי איזה חודש הוא מחליט למכור את הדירה ומפרסם:"ווילה 7 חדרים, ריצוף שיש, טיח חדש, גינה מעוצבת 180$K"

יום אחרי זה הוא רואה שלט על הבית של השכן:"7ווילה חדרים, ריצוף שיש, טיח חדש, גינה מעוצבת 240$K"

הוא פונה אל השכן ואומר לו:"עבד, איך זה אתה יכול לדרוש 240$K על הווילה שלך, כשאני דורש 180$K, איפה ההיגיון כאן?"

עונה לו השכן:"לך אין שכן ערבי" _.:::lol:::._

*בלי להיכנס לקטע של גזענות (אני ממש לא כזה) אבל זה ממש ככה, אנשים מפחדים על ערך הדירה שלהם... ככה גם קורה עם רכבים, לא תישמע מישהו אומר משהו רע על האוטו שלו, שאולי, פעם, בטעות, תרצה לקנות ממנו את האוטו...

גילי

פורסם

עונה לו השכן:"לך אין שכן ערבי" _.:::lol:::._

*בלי להיכנס לקטע של גזענות (אני ממש לא כזה) אבל זה ממש ככה

גזענות או לא, אילו הייתי ערבי הייתי מאוד נפגע ממה שכתבת...

אני לא מנהל ולא מתיימר ליהיות כזה, אבל לפי דעתי לא יפה לכתוב כזה דבר כאן.

פורסם

א) אין לי כוונה לפגוע באף אחד, מעולם לא היתה, ואני מקווה שגם לא תהייה.

ב) מי שסיפר לי את זה היה חבר שלי, ערבי...

ג) הסיפור בא כקונוטציה, למה שאנשים חושבים על ירידת ערך הרכוש שלהם, אף אחד לא רוצה מוסך מיתחת לבית שלו... אף אחד לא רוצה שההשקעה שלו תפגע, והוא יעשה הכל כדי "לתקן" את המצב....

אני מכיר את המצב כי עברתי אותו מספר פעמים רב על בשרי (לדוגמא, פתחנו חוג טיסנים, אנשים התלוננו שהם לא רוצים את החוג במיקלט שבתחום הבתים שלהם. להזכיר, המועצה נידבה את המיקלט!!! בסוף פינו אותנו משם, והעבירו אותנו למקום יותר רחוק. כל זה למה? ככה! כואב לאנשים...)

שוב, אני לא בא לפגוע בציבור מסויים... בדיחה היא בדיחה, לא הבעה דעה פוליטית כל-שהיא (שהיא, אכן, ממש לא במקום).

גילי

פורסם

איזה מזל שאנחנו כאמת לא כבדים....

רגוע אחי, כולה בדיחה:wink:

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי גאנדי, אם זה נותן לך נחמה ולו כלשהו - הסיירה שלך (צבע דמוי תכלת דהוי באופן קשה, אני מקווה שזו זו) נחה על משכבה בחצרו של ג'רוסי.

היום בבוקר עברתי משם שרצתי, ניסיתי להעמיק את ההסתכלות, אבל הגדרות מנעו ממני.

בכל אופן, תתעודד, לפחות היא נחה ליד שני פורדים ישנים שאחד זיהיתי בוודאות כמו קונסול/קורטינה :wink:

• תוכן חדש...