Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי סיאט איביזה TSI ידנית. אני מעונין להחליף לרכב אוטומטי. אני יודע שיהיה לי מאוד קשה למצוא כרגע רכב אוטומטי בקטגוריית הסופר מיני שיתן לי את אותה הנאה מנהיגה כמו שנתנה לי הסיאט. התנסתי עם הDSG 7 ולא כל כך התלהבתי. לכן, אין לי בעייה לעבור גם לקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות. יש רכבים נוספים (אוטומטיים) שיכולים להחליף את הסיאט איביזה מבחינת הנאת נהיגה? הטווח מחירים הוא עד 60K.

תודה.

פורסם

כמי שעשה את הדרך ההפוכה (מיותר מ-10 שנים עם רכב אוטומטי במשפחה לרכב ידני) - קשה לי לומר לך שרכב אוטומטי ייתן לך יותר הנאה ממה שהיה לך עד היום או לפחות אותה רמה של הנאה.

אבל (ד"א - מה הסיבה למעבר לאוטומטי ?) ובכל אופן, (ולמרות שלא ציינת שנתון או טווח שנתונים של הרכב המבוקש, ולא נפח מנוע), המלצתי היא בהתאמה, כללית יותר - לגולף 1600/2000, בטווח השנתונים 2005-2008. מבחינת הרכב עצמו - אני מאמין שתהייה אפילו "עלייה" מסויימת (נראית יותר טוב, יותר יוקרתית בוודאי מבחינת פנים הרכב). מבחינת השנתון - לא חושב שהרכב יהיה יותר חדש ממה שיש ברשותך היום (למרות שלא צויין המודל).

alfa 156 2.5.

פורסם

גולף נשמע מעניין אבל הרכב יחסית מאוד יקר. גם העלות הראשונית שלו די גבוהה אפילו בשנים האלו. האם אוליי עדיף לקחת כבר I30 1600 משנת 2009? מה הדעה לגבי הרכב הזה?

• תוכן חדש...